Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
ortel mobile

ortel mobile mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider ortel mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij ortel mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk ortel mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor ortel mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Ortel Mobile levert sinds 2005 mobiele telecommunicatiediensten, in het bijzonder aan multiculturele gemeenschappen en mensen die vaak naar het buitenland bellen. In relatief korte tijd heeft Ortel Mobile de Nederlandse markt veroverd en behoort het naar eigen zeggen tot een van de grootste aanbieders van prepaid mobiele telefonie in Nederland. Ortel Mobile is ook actief in België en Duitsland (in Frankrijk tot april 2015).

Begin 2008 heeft KPN het meerderheidsbelang genomen in de Ortel Mobile onderneming en in 2010 heeft KPN Ortel Mobile volledig overgenomen.

Het bellen naar het buitenland blijft de hoofdzaak bij Ortel Mobile en dit doen ze voor bijzonder lage tarieven. Zo kun je voor slechts 9 cent per minuut naar Suriname bellen. Opwaarderen kan via de website en de app.

Navigatie