Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over L-mobi mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over L-mobi mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over L-mobi mobile. Is L-mobi mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van L-mobi mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

14% van 21 klanten beveelt L-mobi mobile aan.
76% niet en 10% misschien

Klantervaringen over L-mobi mobile

    2
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 7
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Martin 27-9-2022 - 19:14

    Op aanraden van Aldi overgegaan van ALDI Talk (dat stopte) naar L-mobi. De kaart was er vlot maar meteen raar gedrag. SIM-kaart soms niet herkend, geen nummer, als ik uitbel vaak geen optie om voor die kaart te kiezen (ik heb twee SIMs). Ik ben bereikbaar maar uitbellen lukt vaker niet dan wel. Met de telefoon van mijn moeder dezelfde ervaring. Een paar keer met helpdesk gebeld. DIe neemt op maar heeft er duidelijk geen zin in "Probeer het morgen nog eens". "Die melding zegt me niets".

    Het werkt gewoon niet. Bespaar je de ergernis.

    • ?
    • Zorgen dat je kunt uitbellen met de prepaid kaart.
    1
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    ET 20-9-2022 - 08:34

    Noodgedwongen van AldiTalk overgestapt naar L-Mobitalk. Nummer overzetten ging moeiteloos. Dat was ook het enige dat moeiteloos ging. In juni overgestapt, nu in september wacht ik nog steeds dat mijn beltegoed wordt overgezet. Daarnaast zijn ze erg schimmig met het vermelden van roamingkosten. Aangezien ik vaak in het buitenland (EU) ben, heb ik dit nagekeken. Zij zelf noemen de kosten van 6ct. Maar per wat? Per sec, per min? Daarnaast, zodra ik in het buitenland bent, ontvang je een sms dat de kosten 0,39p/m zijn. Wat is het nu? Er komt geen duidelijk antwoord op. Ook de website vermeld niks. Bel je in het buitenland, dan worden er kosten afgeschreven, die niet te verklaren zijn. De klantenservice (steeds antwoord ontvangen van ene N.. T..) stuurt je met een kluitje in het riet.
    Heb dit aanhangig gemaakt bij de ACM, maar die laten je ook in de kou staan. Kortom: vermijd L mobitalk.

    • snelle overzetting nummerbehoud.
    • Word professioneel en licht klanten niet op.
    John Langeberg 8-9-2022 - 08:45

    Na zóóó ontzettend veel negatieve reacties op L Mobi te hebben gelezen, heb ik er (nu Aldi talk 'uitstervend' is) maar voor overstap naar Simyo gekozen, mét nummerbehoud. Dat houdt dan in dat ik mijn opgespaarde Aldi talk-betgegoed van bijna € 88 kwijt ben, maar dat zou ik, gezien de recensies, ook bij L Mobie kwijtgeraakt zijn. Bedankt Aldi talk !!!

    2
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 2
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 2
    Klachtenafhandeling: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Anna 2-9-2022 - 13:24

    In juni van Aldi Talk overgestapt. Eerst gedoe met tegoed overmaken. Bellen en ze maken het bedrag die aan hen doorgeeft over. Dus niet bij Aldi eerst checken. In buitenland werkt helemaal niet. Niet bellen, niet sms ook niet gebeld worden. Mijn dochter heeft ook niet in Nederland bereik of 4g.
    We hebben spijt dat we met z'n allen van Aldi Talk naar L-mobi zijn overgestapt. Bij Aldi nooit problemen gehad. Meer dan 10 jaar.

    • We dachten de tarieven maar ze zijn veel hoger dan bij Aldi voor bellen en sms als je in buitenland bent.
    • Klanten service kunnen na 4 dagen geen oplossing vinden dat we kunnen onze telefoons gebruiken om te bellen. Ze zeggen dat ligt aan onze telefoons terwijl met Aldi nooit last van gehad.
    2
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 3
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 5
    Hans Otten 6-8-2022 - 13:26

    Overgang van Alditalk. Erg rommelig verlopen, alles ging met horten en stoten.
    Vragen aan klantenservice: nooit een antwoord op gehad.

    Slechte/geen dekking buitenland (Duitsland). Geen voicemail mogelijk.

    Al staat er nog wat tegoed van Alditalk overgekomen, ik ga er mee stoppen. Niet echt een professioneel bedrijf, geen klantenservice.

    • Servcie gericht werken, buitenland dekking, voicemail
    9
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Klantenservice: 8
    Ik raad L-mobi mobile aan
    jehudi 2-8-2022 - 13:12

    van ALDITALK overgestapt naar LMOBITALK is ook van lmobi , nummer overname verliep prima , beltegoed werd een paar dagen erna overgeschreven al met al goed ook al in one maand belbundeld beschikbaar s,m,l
    bundel eenheden worden niet in minuten ,maar in euros aangegeven , klanten servus wel goed berijkbaar,
    ook heb ik een 2e telefoon nummer van mijn moeder ook overgedragen van alditalk naar lmobitalk,deze keer ging het wat minder soepel omdat het beltegoed 45 euro er na een week nog niet opstond,maar na een paar keer naar de klanten servus van lmobi gebeld te hebben was dit toch nog
    snel opgelost!!!hoera ECHT HEEL BLIJ MET LMOBITALK

    • goedkoop bellen met maand bundels ,
    • en een duidelijke webside voor op tewaarderen
    • klanten service lost problemen snel op
    • makkelijk op te waarderen , ook bij winkels te koop, maar ook via ideal internet
    • al in one bundels smal ,medium ,l zou in eenheden in plaats van eurocenten .
    • sms waneer de bundel op 50 procent staat en verloopt.
    • voisemail . voor iemand die dat wil,ik niet.
    3
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    J Baan 26-7-2022 - 12:04

    Vorig jaar (2021) kregen we bij de aanschaf van onze Samsung mobiele telefoons bij Coolblue een 3 maanden bundel cadeau van L-Mobi voor 3 maanden 10 GB data, 1000 minuten bellen en 100 sms per maand. We hebben de kaarten aan onze dochters gegeven voor de komenden zomervakantie. In de brief wordt nergens wat genoemd over een eventuele houdbaarheidsdatum van deze actie. Nu is het zomervakantie en bij het plaatsen van de simkaartjes komt de melding dat er geen verbinding gemaakt kan worden. Bellen en appen met de helpdesk levert het antwoord, dat de actie is gestopt op februari 2022. Nergens is dit verder te vinden op internet. En bij bol.com zijn de kaartjes met deze bundels nog gewoon te koop. We moesten het kaartje maar wat opwaarden zodat onze dochters er dan toch nog wat aan hebben. Echter dat opwaarden gaat ook niet, omdat het telefoonnummer opgevraagd moet worden via *102# en dat geeft weer de melding dat het kaartje geen verbinding kan maken. Het resultaat verdrietige dochters en totaal geen inlevingsvermogen vanuit L-mobi.

    4
    Bestelproces: 8
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 2
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Hellenthal R. 24-7-2022 - 10:51

    17 juni simkaart ontvangen van Lmobi nummerbehoud ging goed maar het beltegoed van AldiTalk is niet overgezet....Lmobi gebeld antwoord : even geduld nog 5 dagen .....5 dagen later gebeld.....het komt goed nog even geduld....nu ongeveer 1,5 maand nog géén bel tegoed....AldiTalk gebeld antwoord u moet bij Lmobi wezen...Lmobi zegt u moet bij AldiTalk wezen....kastje van en naar de muur. maar ik voel dat mijn beltegoed gewoon ordinair gestolen is.

    • simkaart met nummerbehoud ging goed
    • klantenservice ZEER SLECHT ze beloven van alles maar er gebeurd NIETS...en na 6 weken nog geen beltegoed.
    5
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 2
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 2
    P 14-7-2022 - 08:23

    Overstap Aldi naar l-mobi. 3 simcards super snel in huis. Beltegoed van Aldi snel overgeschreven. Bereikbaarheid Nederland redelijk tot goed. Bereikbaarheid buitenland, Zwitserland. Internet goed. Sms duurt 24 minuten. Telefonisch contact: geen. Krijg telkens melding nummer buiten gebruik

    • Simcards snel geleverd.
    • Beltegoed Aldi vlot overgeschreven
    • Bereikbaarheid buitenland
    4
    Prijsstelling: 8
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    C.R. de Graaf 13-7-2022 - 17:32

    l-mobi zou toch werken de Europa? Niet dus. Canarische Eilanden hebben we drie providers, maar die zeggen: "niet toegestaan". Heeft l-mobi geen contracten met Vodafone, Movistar Orange? KPN hebben we hier niet. Roamen staat natuurlijk aan, APN l-mobi, genoeg geld in de simkaart, maar mijn data verdwijnt over een paar dagen. Fantastisch.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie