Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.

Reviews en ervaringen over L-mobi mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over L-mobi mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over L-mobi mobile. Is L-mobi mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

17% van 18 klanten beveelt L-mobi mobile aan.
72% niet en 11% misschien

Klantervaringen over L-mobi mobile

    2
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 3
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 5
    Hans Otten 6-8-2022 - 13:26

    Overgang van Alditalk. Erg rommelig verlopen, alles ging met horten en stoten.
    Vragen aan klantenservice: nooit een antwoord op gehad.

    Slechte/geen dekking buitenland (Duitsland). Geen voicemail mogelijk.

    Al staat er nog wat tegoed van Alditalk overgekomen, ik ga er mee stoppen. Niet echt een professioneel bedrijf, geen klantenservice.

    • Servcie gericht werken, buitenland dekking, voicemail
    9
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Klantenservice: 8
    Ik raad L-mobi mobile aan
    jehudi 2-8-2022 - 13:12

    van ALDITALK overgestapt naar LMOBITALK is ook van lmobi , nummer overname verliep prima , beltegoed werd een paar dagen erna overgeschreven al met al goed ook al in one maand belbundeld beschikbaar s,m,l
    bundel eenheden worden niet in minuten ,maar in euros aangegeven , klanten servus wel goed berijkbaar,
    ook heb ik een 2e telefoon nummer van mijn moeder ook overgedragen van alditalk naar lmobitalk,deze keer ging het wat minder soepel omdat het beltegoed 45 euro er na een week nog niet opstond,maar na een paar keer naar de klanten servus van lmobi gebeld te hebben was dit toch nog
    snel opgelost!!!hoera ECHT HEEL BLIJ MET LMOBITALK

    • goedkoop bellen met maand bundels ,
    • en een duidelijke webside voor op tewaarderen
    • klanten service lost problemen snel op
    • makkelijk op te waarderen , ook bij winkels te koop, maar ook via ideal internet
    • al in one bundels smal ,medium ,l zou in eenheden in plaats van eurocenten .
    • sms waneer de bundel op 50 procent staat en verloopt.
    • voisemail . voor iemand die dat wil,ik niet.
    3
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    J Baan 26-7-2022 - 12:04

    Vorig jaar (2021) kregen we bij de aanschaf van onze Samsung mobiele telefoons bij Coolblue een 3 maanden bundel cadeau van L-Mobi voor 3 maanden 10 GB data, 1000 minuten bellen en 100 sms per maand. We hebben de kaarten aan onze dochters gegeven voor de komenden zomervakantie. In de brief wordt nergens wat genoemd over een eventuele houdbaarheidsdatum van deze actie. Nu is het zomervakantie en bij het plaatsen van de simkaartjes komt de melding dat er geen verbinding gemaakt kan worden. Bellen en appen met de helpdesk levert het antwoord, dat de actie is gestopt op februari 2022. Nergens is dit verder te vinden op internet. En bij bol.com zijn de kaartjes met deze bundels nog gewoon te koop. We moesten het kaartje maar wat opwaarden zodat onze dochters er dan toch nog wat aan hebben. Echter dat opwaarden gaat ook niet, omdat het telefoonnummer opgevraagd moet worden via *102# en dat geeft weer de melding dat het kaartje geen verbinding kan maken. Het resultaat verdrietige dochters en totaal geen inlevingsvermogen vanuit L-mobi.

    4
    Bestelproces: 8
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 2
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Hellenthal R. 24-7-2022 - 10:51

    17 juni simkaart ontvangen van Lmobi nummerbehoud ging goed maar het beltegoed van AldiTalk is niet overgezet....Lmobi gebeld antwoord : even geduld nog 5 dagen .....5 dagen later gebeld.....het komt goed nog even geduld....nu ongeveer 1,5 maand nog géén bel tegoed....AldiTalk gebeld antwoord u moet bij Lmobi wezen...Lmobi zegt u moet bij AldiTalk wezen....kastje van en naar de muur. maar ik voel dat mijn beltegoed gewoon ordinair gestolen is.

    • simkaart met nummerbehoud ging goed
    • klantenservice ZEER SLECHT ze beloven van alles maar er gebeurd NIETS...en na 6 weken nog geen beltegoed.
    5
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 2
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 2
    P 14-7-2022 - 08:23

    Overstap Aldi naar l-mobi. 3 simcards super snel in huis. Beltegoed van Aldi snel overgeschreven. Bereikbaarheid Nederland redelijk tot goed. Bereikbaarheid buitenland, Zwitserland. Internet goed. Sms duurt 24 minuten. Telefonisch contact: geen. Krijg telkens melding nummer buiten gebruik

    • Simcards snel geleverd.
    • Beltegoed Aldi vlot overgeschreven
    • Bereikbaarheid buitenland
    4
    Prijsstelling: 8
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    C.R. de Graaf 13-7-2022 - 17:32

    l-mobi zou toch werken de Europa? Niet dus. Canarische Eilanden hebben we drie providers, maar die zeggen: "niet toegestaan". Heeft l-mobi geen contracten met Vodafone, Movistar Orange? KPN hebben we hier niet. Roamen staat natuurlijk aan, APN l-mobi, genoeg geld in de simkaart, maar mijn data verdwijnt over een paar dagen. Fantastisch.

    5
    Klachtenafhandeling: 5
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 3
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Bas 11-7-2022 - 07:44

    Ik heb een simkaart besteld en 3,95 ervoor betaald. Nu een maand voorbij en nog geen simcard ontvangen. Gebeld en gesproken met een Mw. Pula en na paar weken m et Adil. Maar nog geen simkaart.
    Vandaag weer gebeld en gesproken met Frank. Frank zou dan snel een simkaart opsturen. Ik ben benieuwd.

    • Zover ik weet goede prijs.
    • Afspraak nakomen
    5
    Klachtenafhandeling: 5
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 3
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 3
    Bas 11-7-2022 - 07:44

    Ik heb een simkaart besteld en 3,95 ervoor betaald. Nu een maand voorbij en nog geen simcard ontvangen. Gebeld en gesproken met een Mw. Pula en na paar weken m et Adil. Maar nog geen simkaart.
    Vandaag weer gebeld en gesproken met Frank. Frank zou dan snel een simkaart opsturen. Ik ben benieuwd.

    • Zover ik weet goede prijs.
    • Afspraak nakomen
    8
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 8
    Online dienstverlening: 8
    Facturering: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 8
    Bereik/dekking: 8
    Ik raad L-mobi mobile aan
    Matheas 2-7-2022 - 19:19

    De overgang van Aldi Talk naar L-mobi-Talk verliep vlotjes. Maandag 27 juni overschrijving/simkaart aangevraagd, nummerbehoud verzoek ingediend en op donderdag 30 juni kon ik bellen en internetten met de gratis welkomsbundel. Zaterdag 2 juli een sms-je ontvangen dat mijn beltegoed van Aldi Talk was bijgeschreven.

    • - donderdagavond om 22:00 uur een email verstuurd, omdat ik niet hoefde op te starten met een Pin-code. Dezelfde avond om 23:00 uur reeds de (technische) oplossing ontvangen.
    • - (nog) geen voicemail mogelijk
    • - 0900 nummers niet bereikbaar. Is te omzeilen door het corresponderende vaste nummer te bellen.

    Reacties

    Matheas 22-7-2022 - 20:36
    moet mijn eerste reactie sterk negatief bijstellen: SMS-jes worden niet ontvangen en bereikbaarheid in buitenland vooralsnog niet mogelijk. L-mobi adviseerde mij om over te stappen naar een andere provider (zonder teruggave tegoed), aangezien ik in het grensgebied woon!
    2
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 4
    Online dienstverlening: 1
    C.D. Zonnenberg 30-6-2022 - 13:26

    Na overgang van Alditalk naar L-mobile is het nummer behoud snel geregeld. Het bijschrijven van de belbundel is na weken nog niet geregeld, terwijl de site 3 tot 5 dagen noemt.
    Het vragen en klagen helpt geen bal want het blijft stil aan de andere kant. Ronduit incorrect om niet te zeggen schofterig.

    • Geen enkele tot op heden.
    • Zie klacht

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie