Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    koning 31-10-2018 - 15:31

    Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon, zonder gebruik.

    • niets
    • Beltegoed eerlijk laten gebruiken.

    Reacties

    Je welsing 27-12-2018 - 09:17
    Als er teveel tegoed wordt afgeschreven ligt dat meestal aan de apps die op de achtergrond meedraaien
    2
    Facturering: 2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 2
    Online dienstverlening: 2
    Bestelproces: 1
    Simone 22-10-2018 - 16:54

    Kruidvat simkaart gekocht probeer al twee dagen te registreren krijg elke keer de melding er is n fout ontstaan probeer t later nog eens
    Kan m’n kaart niet gebruiken dus pff

    6
    Facturering: 3
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 6
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 6
    Martin van Els 28-5-2018 - 20:52

    Je koopt een bonnetje met beltegoed bij de kassa van Kruitdvat.
    Na een weekje of twee probeer ik op te waarderen. Om mijn beltegoed in de gaten te houden, wacht ik daar liever een tijd mee.
    Maar als ik dan wil opwaarderen lukt dat niet. Ik probeer het vijf of zes keren. Maar ik krijg dan iedere keer het bericht dat mijn opwaardeer nummer verkeerd is of dat het al eerder is gebruikt.
    En dat heb ik vaker meegemaakt bij Kruidvat Mobiel.
    En dat lijkt mij dan geen toeval meer....

    • Ik wil mijn voicemail kunnen uitschakelen. Dat lukt niet bij Kruidvat Mobiel.
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: n.v.t.
    Irma Leferink 7-5-2018 - 10:03

    Al enkele jaren prepaid gekocht voor mijn dochter en zoon. Ging tijden goed tot de laatste keer waarbij 2 x € 20,-- binnen 1 week bij beide is verdwenen. Na telefonisch contact komen ze met de makkelijke reden dat dit is opgegaan aan internet pfff. Wij gaan overstappen.

    1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Hans 5-4-2018 - 12:08

    Alles alles alles is moeilijk bij Kruitvat Mobiel! Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon, checken of je dat inderdaad verbruikt hebt kun je niet. Inloggen op je account lukt niet, informatie die je krijgt is onduidelijk of niet te verkrijgen. Opwaarderen kun je niet als je geen beltegoed hebt. Je krijgt geen waarschuwing als je beltegoed bijna op is.
    Echt ALLES is zwaar waardeloos aan Kruitvat Mobiel. Ik zou het bijna oplichterij noemen!
    Denk 2x en ga naar een fatsoenlijke provider!

    • Geen. Lijkt goedkoop, maar is het niet want je beltegoed verdwijnt zonder dat je er enige zicht of controle op hebt.
    • Alles!!! Alles is zwaar waardeloos aan deze provider. Kruitvat schaam je voor deze dienst!!!
    8
    Klantenservice: 8
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 7
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Kruidvat Mobiel aan
    Frank 12-2-2018 - 10:27

    Goede provider, scherp geprijsd en goed bruikbaar.

    • Lage prijzen voor bellen en SMS.
    • Goed bereik, ook in het buitenland
    • 3 in 1 SIM, dus voor elk toestel te gebruiken.
    • Nummerbehoud geen probleem.
    • Opwaarderen mogelijk vanaf €7,50.
    • Goede keuze internetbundels
    • Nog geen voordeelpunten bij online opwaarderen
    • Nog geen 4G mobiel internet.
    1
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Jenniffer 15-1-2018 - 16:38

    Waardeloze “dienst”verlening.
    Internet gebruik is er niet op mogelijk, althans niet zoals aangegeven. Advies vanuit winkel en klantenservice is een nieuw kaartje te kopen. Dit terwijl recente kaart wel geteld 3 dagen oud is..... Mocht hopen dat dit een foutieve reactie was, helaas, andere medewerker adviseerde dit ook.

    Of nieuwe simkaart aanvragen, maar dan 2 dgn niet te bereiken ivm omzetten. Que??
    Probleem is dan nog niet opgelost, aangezien “oude” simkaart geen gebreken heeft

    • Pfffff, informatie, kennis medewerkers klantenservice

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie