Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt Kruidvat Mobiel aan.
0% niet en 100% misschien

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

  1
  Facturering: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bestelproces: 1
  Frederique 29-12-2017 - 08:24

  Eerst werd een verlopen kaart verkocht. Toen de opwaarderingscode vergeten. Klantenservice niet te bereiken dus terug naar de winkel waar 4 meiden 15 min nodig hadden om de code uit kassa te krijgen. Later blijkt dat ik wel gebeld kan worden maar niet kan bellen. Technische dienst werkt alleen 8-5??? Helpen kan men niet & verhelpen ook niet dus moet ik online (!!! wat voor klantenservice kan zelf niks regelen?) een vervangende kaart aanvragen die 5 dagen later aan zal komen: dan ben ik al weer weg uitNederland. Als ik vraag met groepsleider verbonden te worden, wordt me verteld dat de medewerkers van de Klantenservice dit niet mogen doen. Is Verboden! Ik moet dus als ik mobiel bereikbaar wil blijven een nieuwe kaart en opnieuw een opwaardeertegoed kopen om aan mijn nieuwe tel nummer weer een internetcontract te kunnen koppelen. Foetsie geld wat ik al in bel & internet tegoed gestopt heb. Vreselijk produkt en nog belachelijkere klanten ‚service‘

  • Niks
  • Alles
  7
  Bereik/dekking: 8
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Facturering: 2
  Bestelproces: 8
  Prijsstelling: 10
  Klantenservice: n.v.t.
  Twan 21-10-2017 - 08:49

  Scherpe tarieven, weinig inzicht in je verbruik.

  • Goedkope prepaid-aanbieder. 9 cent per minuut/sms/MB. Ook in de hele EU kun je mobiel internetten voor slechts 9 cent per MB. Toen ik ging vergelijken was dit de beste deal van alle aanbieders. Zeker als je niet zoveel belt en maar af en toe in noodgevallen mobiel internet gebruikt (omdat je tegenwoordig overal Wifiverbindingen hebt en onderweg moet je toch niet appen) is dit een heel goede optie.
  • Bij mijn vorige provider Simyo kon ik inloggen en precies zien wat ik verbruikte. De Kruidvat-app laat alleen het resterende beltegoed zien. Geen enkele uitleg over hoe het is besteed. Ik heb ook het gevoel dat het beltegoed sneller opraakt dat bij Simyo, terwijl de tarieven lager liggen. Bij Simyo kon ik steeds zien wanneer ik hoeveel MB had gebruikt en hoeveel er toen van afgeschreven is. Nu zie ik alleen maar een bedrag staan als 'resterend beltegoed'. Dat irriteert me wel. Misschien klopt er niks van de afschrijvingen die ze doen, maar ik kan het niet controleren. Misschien klopt het wel en is het slechts inbeelding dat het bedrag sneller opgaat. Ik weet het niet. Ik twijfel nu wel om toch nog eens over te stappen naar een provider met misschien iets hogere tarieven, maar wel inzicht in het verbruik.
  8
  Bestelproces: 8
  Bereik/dekking: 10
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Facturering: 8
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Prijsstelling: 8
  Klantenservice: n.v.t.
  Ik raad Kruidvat Mobiel aan
  M. Sanders 1-1-2017 - 15:47

  Goed bereik, lage kosten. Werkt in mijn gezin prima. We hebben prepaid en kopen af en toe een bundel MB's. Mb's zijn nergens goedkoper en een maand geldig. Wel opletten dat de mobiele gegevens van je telefoon uit staan, anders is je prepaid erg snel op 😃.

  • Goedkoop, vrijblijvend
  • Informatie op internet niet erg uitgebreid. M.n. Voor een abonnement.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie