Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt Kruidvat Mobiel aan.
0% niet en 100% misschien

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    10
    Online dienstverlening: 10
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: 10
    Ik raad Kruidvat Mobiel aan
    J welsing 5-9-2016 - 08:25

    Goedkoop bellen internet doet het ook goed en in het buitenland ook ,de mensen die klachten hebben over het gebruik moeten hun apps eens raadplegen je heb er apps bij die zelf bellen die kan je uitschakelen .

    • Alles is plus
    • Geen
    4
    Klantenservice: 2
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 10
    Online dienstverlening: 1
    Jongen 1-9-2016 - 15:55

    was verbaasd dat het geld zo snrl op was en ben er op gaan letten. op 26 augustus voor € 7,50 opgewaardeerd en op 1 september was het geld weg. Heb alleen maar Apps verzonden. Schandalig!! Geen kruidvat meer!!!

    • geen
    • geen geld meer pikken lees dat ik niet de enige ben
    7
    Klantenservice: 8
    Bestelproces: 10
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 9
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Postma 19-7-2016 - 13:58

    Heb een Kruidvat prepaid aabonnement genomen voor mijn vrouw , kreeg 5 euro te goed , heb toen nog 7.50 euro opgewaardeerd op 11 juli j.l en ik kreeg op 17 juli d.d. een smsje dat mijn tegoed op 14 cent stond, mijn vrouw had nog geen minuut gebeld, lekkere provider, . We hebben voor de tijd alles uitgeschakeld geen internet en downloads maar toch ziet men kans op alles eraf tehalen. Dus voor mij geen Kruidvat meer.

    • Geen
    • Ophouden met het aanbieden van de leus goedkoop bellen
    6
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: 3
    Willempi 24-4-2016 - 19:47

    Ben al jaren bij Kruidvat prepaid. KPN netwerk dus goed bereik en lage tarieven.
    Over het internet via 3G kan ik niets zeggen. Online ga ik alleen maar via Wifi (echt zo'n uitgerekende Nederlander inderdaad)
    Heb nog oud pakket met goedkoop onderling bellen. Dat is er helaas uitgehaald voor nieuwe klanten.
    Grootste nadeel vindt ik dat ze geen micro sim hebben. Het excuus dat alleen de Iphone een micro sim heeft is natuurlijk volledig achterhaald anno 2016. Moeten eerst de oude kaartjes uit het magazijn op soms?

    • Goedkoop bellen / sms'sen
    • Goed netwerk
    • Makkelijk online opwaarderen
    • Tegoed jaar houdbaar
    • Geen micro sim is groot nadeel voor nieuwe toestellen
    • Geen korting onderling bellen/sms is nadeel ten opzichte van bijvoorbeeld Jumbo

    Reacties

    ed 27-6-2016 - 10:57
    vanmorgen zomaar opeens geld tegoed afgeschreven, terwijl mobiel niet gebruikt had. en halve dag later alle tegoed weg, omdat het tegoed geldig zou zijn tot 27 juni 2017 en we leven toch op die datum in 2016 !!!!
    Dit klopt voor geen meter!
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 2
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 1
    V Wel 17-2-2016 - 17:20

    Heel veel plezier gehad van een mooi beltarief. In 2016 was ik tot 2 keer toe dubbel zo snel door mijn tarief heen. Alles terug gezocht, slechts 33 minuten gebeld voor 7,50 Euro! Er wordt niets over tarief verhoging gemeld maar dit is wel degelijk het geval. Kruidvat is sinds 2016 dus uiterst onbetrouwbaar, wees gewaarschuwd!!

    Reacties

    Cor 15-5-2016 - 07:36
    Kijk je instellingen maar eens na.
    Zal mobiel netwerk wel aanstaan.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie