Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

  3
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 3
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Ik raad Kruidvat Mobiel aan
  Gerda Engels 28-12-2015 - 08:35

  Via klantenservice lukt het mij niet om op de pagina simwissel te komen
  http://kruitvatmobiel.wapag.nl/simwissel Kan iemand mij de juiste link geven?

  • drie keer het path doorgenomen toch werkt deze link niet bij mij
  • De klant via e-mail de goede link sturen
  4
  Bereik/dekking: 5
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 5
  Online dienstverlening: 5
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 3
  Klantenservice: 5
  marcel 18-3-2015 - 11:34

  vorig jaar tijdens 3 maanden zuid Amerika kon ik niet bellen in het , SMS werkte wel. Dit jaar ging ook SMSsen niet meer in het buitenland, dacht dat het beltegoed te laag was heb er nog eens 40 euro opgezet maar helaas, Gelukkig had ik nog een Vodafone prepaid bij me die dan wel duurder is met SMSsen in het buitenland maar t in elk geval wel deed .

  • sms tarief buitenland
  • geen werking in het buitenland.
  G. Bos 30-1-2015 - 14:42

  Ik heb nu 2 jaar kruidvat mobiel geen abonament,maar sinds 2a3 maanden heb ik geen bereik meer,wel kan ik het alarm nr bellen(raar he).mijn buurvrouw heeft ook KPN mobiel en die heeft wel bereik,mijn schoondochter en zoon hebben ook kruidvat abonament en die kunnen ook bellen,nooit ergens last van.wonen een straat verder dan mij.
  Zelf heb ik het idee dat het met opzet gebeurt zodat je een abonament neemt,maar die hoef ik niet.want ik bel haast nooit.men verdiend denk ik niet genoeg aan mij.
  Ben van plan om over te stappen naar een andere provider.

  • Was lekker goedkoop,en 5 euro voor een heel jaar was echt tof.zo werd er ook nog aan ouderen gedacht die een mobiel hebben voor alleen noodgevallen.
  • Dat men weer bereikbaar bent voor iedereen en dat ikzelf ook weer kan bellen,niet alleen naar 112.
  • Dus KPN doe er wat aan.en kruidvat ook natuurlijk.
  10
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 10
  Klantenservice: 10
  Online dienstverlening: 8
  Bestelproces: 10
  Klachtenafhandeling: 10
  Bereik/dekking: 10
  Ik raad Kruidvat Mobiel aan
  Eva 11-1-2015 - 08:50

  Toen mijn mobiel met hema-prepaid was gerold wilde ik het nummer behouden. Ik ben toen overgestapt naar Kruidvat Prepaid nadat ik het probleem per e-mail bij de klantenservice had uitgelegd en alles werd goed geregeld. Opwaarderen via de site gaat altijd prima. Een jaar geleden hebben ze de simkaarten aangepast. Ik kreeg hier over tijdig en uitgebreid bericht. Voor deze operatie kreeg je een bonusbeltegoed. Zelf tot nu toe dus geen klachten gehad, ik ben tevreden.

  Mijn vader verloor 3 maanden geleden zijn mobiel met T-mobile prepaid. Door mijn goede ervaringen bij Kruidvat en de lage tarieven van Kruidvat heb ik hem aangeraden over te stappen. In het online-aanmeldformulier is niet helemaal duidelijk wat de mogelijkheden zijn bij overstappen als je niet het benodigde oude simkaart(-nummer) door kan geven tijdens de overstapprocedure. Hiervoor heb ik verschillende malen gemaild en gebeld met Kruidvat klantenservice en zij hebben mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Voor mijn geruststelling heb ik ook nog met het KPN-overstaptelefoonnummer gebeld (Kruidvats "moeder"-provider) en ook daar aangename ervaringen m.b.t. assistentie.
  Het bereik is prima. In het buitenland werkt mijn prepaidkaart ook fijn. Het enige minpunt dat ik ontdekte sinds de verandering in het systeem is dat er in je account geen belgeschiedenis meer wordt bewaard; voorheen was dat wel zo en kon je gespecificeerd zien waar je beltegoed aan op was gegaan. Ik vond dat erg prettig.

  • Lage tarieven
  • Vriendelijke en behulpzame klantenservice, per e-mail en telefonisch
  • Overstappen mogelijk ook als je je oude simkaart van een andere provider kwijt bent (diefstal, verlies)
  • Online opwaarderen of in de winkel met een opwaardeerbon
  • Melding wanneer je beltegoed bijna op is
  • Laag tarief voor sporadisch internet (0,09/MB tegenover 0,15/MB bij bv Simyo; máár Simyo heeft weer voordeligere internetbundels (250MB/maand 7€ tegenover Kruidvat 200MB/maand 9€))
  • Beltegoed kopen met de Kruidvatspaarkaart

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.