Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

  2
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 2
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 3
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Facturering: 1
  - 17-12-2014 - 19:45

  Wordt zomaar geld van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik er iets van af weet. Laatst zomaar 5 tientjes tegelijk, terwijl ik elke maand heb betaald. En vreemd genoeg is mijn 200mb internet soms in minder dan 10 minuten op. Ik blijf maar geld betalen, maar krijg er niks voor terug! Absoluut GEEN aanrader.

  • Klantenservice kon zogenaamd niks doen, behalve een formulier invullen die binnen 5 werkdagen in behandeling wordt genomen.
  9
  Bestelproces: 9
  Prijsstelling: 9
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Bereik/dekking: 7
  Klantenservice: 9
  Ik raad Kruidvat Mobiel aan
  jan kuijpers 25-11-2014 - 22:00

  mijn mobiel was gerold en belde de klantenservice: binnen een week had ik een nieuwe simkaart met mijn oude nummer en mijn oude beltegoed voor mijn nieuwe simlockvrije smartfooon . geen kosten in rekening gebracht.
  keurige en correcte telefoonbehandeling. prima service!

  • lage prepaidtarieven dus goedkoop als je weinig belt
  • de jongen van de klantenservice zei dat ik een microsimkaart zou krijgen en een adapter nodig zou hebben. dit laatste hoefde zelfs niet want de simkaart is zowel voor normaal als vvoor microformaat bruikbaar.
  5
  Klantenservice: 3
  Klachtenafhandeling: 3
  Facturering: 7
  Bereik/dekking: 7
  Prijsstelling: 7
  Bestelproces: 7
  Online dienstverlening: 3
  W. 22-9-2014 - 17:20

  Vorige week hebben wij online het prepaid tegoed met 15 Euro verhoogd, het geld werd direct afgeschreven, echter, het beltegoed bleef op 2 cent staan en dat is een week later nog zo. Diverse keren met klantservice gesproken, konden niet zien of we hadden betaald of dat het beltegoed was gewijzigd, vreemd. We moesten maar een copy afschrift mailen via de website. Dat werkt niet. Klantservice geloofde het niet en kwam er achter dat je idd niet kunt mailen naar Kruidvat met bijlagen. Moest formulier invullen, echter, dat formulier vraagt om opwaardeercodes en die krijg je online niet, dus, ergo, ik ben 15 Euro armer en kan nergens bij Kruidvat mijn gelijk halen, dit is een zeer beroerde service en we zullen dan ook alle 3 telefoons weghalen bij Kruidvat, het is een dievenbende.

  • kennis van zaken aan de telefoon verhogen
  • reageren op mails
  • bijlage(n) bij mails kunnen doen, zodat ik zaken kan aantonen

  Reacties

  johannes 29-9-2014 - 16:56
  Hetzelfde is rond deze datum bij mij gebeurt! Er moeten veel meer zijn, kunnen we er geen consumentenprogramma mee benaderen.
  Klantenservice kon melden dat het probleem bekend was en zou worden opgelost. Echter nog steeds wordt het aangeboden en het werkt niet. 100%
  3
  Klachtenafhandeling: 2
  Bereik/dekking: 5
  Bestelproces: 3
  Online dienstverlening: 3
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 4
  Facturering: 3
  henk veldhuis 22-8-2014 - 13:02

  wordt maar zo beltegoed afgeschreven zonder te bellen smsen, of internetten. Vorige week nieuwe smartphone gekocht. sim erin .
  Opeens was mijn 7 euro beltegoed foetsie, zonder bellen , internet etc.Nu wordt er ook per weer wat van het beltegoed afgeschreven zonder te bellen.
  Riekt naar oplichterij!

  • email beantwoorden ze niet en klantenservice lange wachttijd op nummer 1200.
  7
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Klantenservice: n.v.t.
  Prijsstelling: 7
  Facturering: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Peter 19-8-2014 - 14:08

  Ik heb een prepaidkaart waarmee ik voornamelijk sms. Een sms-je kostte eerst 5 ct, maar dat werd plotseling opgetrokken naar 10 ct. Ik maak m'n beltegoed nog op en ga dan over op Aldi Talk. Daar kost een sms-je 4 ct.

  • Het bereik is prima.
  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  a 11-8-2014 - 10:44

  op 2/7 bij Kruidvat Rhenen voor mijn vakantie 30 euro beltegoed gekocht. was w.s. een vakantiekracht die het duidelijk niet zo goed snapte, gisteren geprobeerd op te waarderen. helaas 1 cijfer te veel. vanochtend na 8.00 gebeld met nummer 1200, kreeg tot 2x toe te horen dat ze gesloten waren en vanaf 8.00 bereikbaar ?????. hierna nog een aantal keren lang in de wacht gehangen ( lang leve je beltegoed) daarna gaf een dame aan dat het tegenwoordig 16 cijfers zijn i.p.v. de aangegeven 15. zij kon met de code de opwaardering regelen. helaas lukte dit ook niet. heb beltegoed van KPN gekregen i.p.v. Kruidvat ( wat dan wel weer via KPN loopt) ik moet er weer voor naar Rhenen. heel erg klantvriendelijk als je met vakantie gaat en niet in Rhenen woont. grrrrr

  • sorry, maar nu even niet
  • als organisatie bereikbaar zijn op tijden die je zelf aangeeft.
  • net als bij ziggo een gratis nummer wat je als klant kan bellen.
  • als dit niet kan zorgen voor korte wachttijden voor je klanten
  3
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 6
  Bestelproces: 3
  Klantenservice: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Nard 26-7-2014 - 21:26

  Het begon al bij de aankoop van de prepaid kaart in een filiaal van Kruidvat. Volgens de verkoopster "pakte de kassa niet" en kreeg ik geen kassabon met een code om de € 5 gratis beltegoed te activeren.
  Vervolgens kon ik mij niet online registreren en kreeg de melding: "Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals. Onze excuses voor het ongemak". Kortom, wel een simkaart gekocht (€ 5,78) di9e helaas niet werkt, dus kan niet bellen/niet bereikbaar.

  9
  Bereik/dekking: 9
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 8
  Klantenservice: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 9
  Prijsstelling: 9
  Bestelproces: n.v.t.
  Ik raad Kruidvat Mobiel aan
  joshua kemman 2-7-2014 - 11:31

  Ik heb kruidvat mobiel en ik ben daar heel erg tevreden mee.
  ik raadde het mijn tante ook aan dus voor haar heb ik ook een kaartje gekocht. nu wilde ze nummerbehoud uitvoeren maar ze zit al 2 weken te wachten. ik belde naar de klantenservice en die zij dat ik bij kpn moest zijn. dus ik belde naar kpn en die zij dat het een storing van hun systeem was. kpn zij dat het probleem was opgelost en dat ik een paar dagen moest wachten. dat heb ik gedaan maar er is nog niets gebeurd. ik belde kpn en hij zij dat ik bij kruidvat moest zijn. dus ik belde kruidvat maar die zij dat er nog steeds een storing van kpn was terwijl dat helemaal niet zo was.
  nu zit mijn tante al meer dan 2 weken zonder mobiel en dat is best vervelend. ik wil graag dat dit word opgelost maar kpn zegt dat ik bij kruidvat moet zijn en kruidvat zegt dat ik bij kpn moet zijn.
  ik hoop dat het probleem wordt opgelost want anders gaat mijn tante naar ziggo.

  • goede dekking
  • aardige klantenservice
  • gemakkelijke en overzichtelijke site
  • 7,50 opwaarderen
  • goedkoop en snel 3g
  • netwerk van kpn
  • er voor zorgen dat je klant niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.
  • niet van te voren aangeven dat er een probleem is met nummerbehoud
  4
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 7
  Bestelproces: 9
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 7
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: n.v.t.
  Anna 1-7-2014 - 16:01

  Onlangs overgestapt naar Kruidvat Mobiel prepaid. Direct na opwaardering worden continu kleine bedragen (meestal 1 cent per uur) van mijn beltegoed afgeschreven, ook gedurende de nacht. Dit terwijl ik geen gebruik heb gemaakt van betaalde diensten, zoals bellen, sms, dataverbruik via 3G.

  Probleem via het webformulier voorgelegd aan Kruidvat Mobiel. Hierop no-reply bevestiging ontvangen met toezegging: binnen 2 werkdagen antwoord. Intussen slonk mijn beltegoed dag en nacht steeds verder. Na het verstrijken van de beloofde 2 werkdagen geen antwoord. Opnieuw het webformulier ingevuld, en nog een derde keer. Ook daarop alleen ontvangstbevestigingen met referentienummer (de formulieren komen dus wel binnen bij Kruidvat), maar geen antwoord. Laat staan oplossing van het probleem. Een vierde poging: gemaild naar kruidvatmobiel@mailgb.custhelp.com . Weer ontvangstbevestiging, hier de toezegging reactie binnen drie werkdagen. Opnieuw niets meer vernomen. Na 7 werkdagen nog steeds geen enkel antwoord.

  Na deze respectloze houding tegenover de klant heb ik grote spijt van mijn keuze voor Kruidvat Mobiel, en raad het anderen af.

  • Geef antwoord als je klant een vraag stelt.
  • In alle no-replys zegt Kruidvat Mobiel zonder enig voorbehoud toe dat de vraag binnen 2 werkdagen beantwoord wordt. Houd je daar dan ook aan.
  1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Bestelproces: 1
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Alex 30-6-2014 - 07:54

  Opwaarderbon voor 7.50 Euro in de winkel gekocht. 15 cijferige code werkt gewoon niet. In de winkel willen ze daar niets van weten, ik zou de 0900 nummer voor informatie bellen. Die doet het ook niet, 10 min met "alle medewerkers in gesprek" gewacht, daarvoor weer 10cent / min en/of 35cent per geprek betaalt. Nix. Cut your losses, wissel van provider.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.