Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    Mick 24-12-2013 - 10:05

    Nooooooit maar dan ook nooit Kruidvat mobiel nemen. Slechte ontvangst en slechte service, vooral bij het afzeggen van het abonnement. Ben al weken bezig en krijg loze beloftes. Resultaat is dat onterecht blijven afschrijven van mijn rekening. De medewerkers schuiven het probleem steeds door en weten van niks.

    petra 12-12-2013 - 20:01

    Prepaid van Kruidvat mobiel met nummer behoud. Bonnetje ingevuld en opgestuurd. Na een week kreeg ik een berichtje dat het in orde was. Op dat moment kon ik alleen nog sms ontvangen en kon gebeld worden. Zelf bellen en smsjes sturen was niet mogelijk. Gebeld naar de klanten service, binnen 5 werkdagen zou ik terug gebeld worden door de technische dienst.Na 5 keer bellen met steeds weer opnieuw uitleg van mij en allerlei smoesjes heb ik het maar opgegeven.Inmiddels heb ik weer Vodafone prepaid en een ander nummer EN EEN ERVARING RIJKER, NOOIT MEER KRUITVAT MOBIEL

    paul 29-11-2013 - 22:26

    Tot mijn verbazing erg veel negatieve ervaringen, niet alleen op kruidvat, maar ook wel bij andere providers. Omdat ik toch een keuze moest maken voor Kruidvat gekozen, want het beltarief is voordelig. De problemen herken ik totaal niet, het doet gewoon wat het moet doen. Er verdampt geen beltegoed en installatie is eenvoudig en zonder problemen.

    Aziona 23-11-2013 - 13:39

    Kruidvat mobiel is helemaal top. Gisteren kaart erin gestopt en vervolgens aantal apps geblokkeerd voor G3 met Droidwall zodat er niet stiekem MB`s verspild worden. Tot nu pas 1 cent verbruikt van het beltegoed. Degene die klagen over het plots dalen van hun beltegoed zouden gewoon eens moeten checken welke apps de internet verbinding gebruiken (en Droidwall en My Data Manager installeren).

    annieka 14-11-2013 - 13:06

    nou ik dacht even beltegoed erop zetten. 7,50. na dit gedaan te hebben gelijk beltegoed opgevraagt en ben al een euro lichter???? gaat me niet om die euro maartoch vind het niet kunnen. dus netjes gebelt krijg ik te horen ik zoe dat je een euro hebt opgemaakt??? ik zeg wanneer en wat dan? dat kon ze niet vertellen. ik heb dat gedaan in een 10 sec? onmogenlijk. ik had gewoon pech ze konden er niks aan doen. het spijt mij zeer maar vind grof schandalig bah

    portland 14-10-2013 - 23:28

    Hallo mijn dochter heeft kruidvat prepaid
    heel vak is ze niet bereikbaar en dat terwijl ik haar telefoon in mijn hand heb en zie dat hij wel bereik heeft 20 minuten later krijgt ze dan een keer een sms dat ze een oproep gemist heeft. hoe kan dat? als ik een sms stuur komt die ook vaak veel later aan.

    telefoon is oude nokia n8

    didi 10-10-2013 - 07:50

    Tot voor kort had ik geen probleem met bellen met Kruidvat mobiel.Nu is het zo dat als ik een tijdje mijn telefoon niet heb gebruikt, de melding: MOBIEL NETWERK NIET BESCHIKBAAR volgt. Ik kan dan niets meer en moet heel mijn telefoon opnieuw opstarten. Heel vervelend want mijn ouders kunnen mij niet bellen en ik hun niet.Internet gebruik ik alleen thuis via wifi, wat kan nu het probleem zijn?gr. didi

    jojobro 9-10-2013 - 15:56

    Ik vind het super slechtElke keer vraagt die de pincode van het simkaartje En zegt steeds dat ik geen beltegoed hebt terwijl er 7.50 op zit...

    Ria 9-10-2013 - 10:55

    is een prepaid met behoud van eigen nummer aan te raden? Volgens mij bestaat slechter dan SIMPEL niet!!!

    Tineke 6-10-2013 - 10:17

    Hoe kan er beltegoed verdwijnen als er nog nooit mee is gebeld en gesmst en dat je thuis via wifi op internet zit? Telefoon is verder nog nooit buitenshuis geweest. Graag reactie.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie