Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    van duijn 24-12-2012 - 12:49

    halo allemaalwat ik hier gelezen heb ,is mij ook overkomen .dus allemaal een brief schrijven naartros radar of vara kassa

    km 21-12-2012 - 08:36

    Wij hebben de bank gebeld en omdat het een éénmalige machtiging zou zijn, kun je het bedrag dus niet storneren. Wel de rekening geblokkeerd voor het rekeningnummer van kruidvat mobiel, zodat ze niet meer kunnen incasseren,.
    Wij kregen naar aanleiding van mail een adres waar we een brief naar moesten sturen: Kruidvat Mobiel,Postbus 13600, 9700 EH Groningen. Brief al verstuurd, nog geen reactie gehad.
    Heb prepaid trouwens al 2 jaar en nog nooit geen klacht gehad. Ging mis bij automatisch opwaarderen in juli.

    Linda 17-12-2012 - 21:54

    " weer een nieuwtje: men belt naar klantenservice van kruidvat mobiel "0900-5881200 (10 ct p/m) " en als je een medewerker wilt spreken dan moetje het getal 9 indrukken waarna je 1 minuut stilte hebt en dan de verbinding wordt verbroken?!?Overigens heb ik nog steeds geen sms ontvangen ontvangen dat "helder" is gedeactiveerd en er is weer geld van mijn rekening gehaald. maar nu staat er niet bij van helder maar voor prepay????het is zinloos om nog naar kruidvat te bellen, ik kan maar beter naar mn bank gaan en vragen of ze dit kunnen blokkeren?? "

    Je kunt een automatische incasso binnen 30 dagen storneren.
    Ik heb Kruidvat afgelopen donderdag een mail gestuurd dat ik binnen 5 werkdagen bewijs wil ontvangen dat ik met hen een contract ben aangegaan, als ik niets ontvang ga ik de incasso storneren bij de bank en ervoor zorgen dat ze niets meer af kunnen schrijven.

    Ans 17-12-2012 - 13:15

    Heeft iemand een tip welke prepaid provider wel goed is, zonder registratieplicht?

    Ans 17-12-2012 - 13:13

    Had ik maar eerst de reacties gelezen :? Ik heb net een nieuwe simkaart in mijn toestel gedaan. Even gecheckt wat het beltegoed was en er is al 1 euro afgeschreven, dit terwijl ik niemand gesproken heb.
    KRUITVAT MOBIEL: NIET DOEN

    jan met de krote achternaam 17-12-2012 - 11:24

    weer een nieuwtje: men belt naar klantenservice van kruidvat mobiel "0900-5881200 (10 ct p/m) " en als je een medewerker wilt spreken dan moetje het getal 9 indrukken waarna je 1 minuut stilte hebt en dan de verbinding wordt verbroken?!?Overigens heb ik nog steeds geen sms ontvangen ontvangen dat "helder" is gedeactiveerd en er is weer geld van mijn rekening gehaald. maar nu staat er niet bij van helder maar voor prepay????het is zinloos om nog naar kruidvat te bellen, ik kan maar beter naar mn bank gaan en vragen of ze dit kunnen blokkeren??

    linda 13-12-2012 - 10:24

    Beste KM & Jan met de korte achternaam,

    Zou u mij hier op de hoogte kunnen houden over het verdere verloop. Ik zit ook met het zelfde probleem (zie mijn bericht van 6-12) en ik ben nog steeds in discussie me Kruidvat per email. Nu kreeg ik het advies om naar de winkel te gaan, maar ik heb er een hard hoofd in.IK denk dat Kruidvat zich maar beter alleen moet focussen op drogisterij artikelen, want van telefonie hebben ze geen kaas gegeten, laat staan van omgang met klanten.
    P.S. hebben jullie de kaart toevallig ook in Breda gekocht? Want dan zou het aan het filiaal kunnen liggen?

    Jan met de korte achternaam 10-12-2012 - 21:30

    Hallo Allemaal,heb ook inneens een helder abonnement????? nadat er iets niet goed ging met het online opwaarderen. heb nog nooit mijn handtekening ergens onder gezet?!?!?!n.b. online moeten opwaarderen omdat er een storing was in de winkel en de bediende mij op een niet zo vriendelijke wijze vertelde dat ik maar online moest opwaarderen.kruidvat, je verspeelt hier heeeeel erg je punten.kan het ook niet afzetten, moet inloggen, het gaat allemaal erg moeilijk en is zowat niet uit te komen. dan wordt er nog gezegd door de helpdesk van kruidvat mobiel dat het op het moment niet gaat, maar de technische dienst het gaat uitzetten, en ik daar een sms over ga ontvangen, die ik na 10 uren nog niet heb mogen ontvangen.Tros Radar, als je meekijkt: HIER MOET IETS AAN GEDAAN WORDEN, DIT KAN ECHT NIET!!!!!!

    KM 7-12-2012 - 15:17

    wij hebben hetzelfde. Op 3-12 en 5-12 een bedrag van 10 euro afgeschreven. Blijkt dat we sinds 2-7 een helder abonnement hebben (nooit afgesloten, we bellen prepaid) Nu gaan ze opeens aug. afschrijven en bij de andere afschrijving stond alleen opwaarderen. Gebeld met Kruidvat Mobiel, gooien ze de telefoon erop!!
    Ga de rechtsbijstand verzekering inschakelen

    linda 6-12-2012 - 17:23

    Ik heb voor mijn man een paar maanden geleden een Kruidvat prepaid kaart gekocht. Nu zag ik gisteren op ons bankafschrift ineens dat er eerst 0.01 ct en daarna 10.00 euro is afgeschreven. Ik heb contact gezocht met Kruidvat en er werd ons meegedeeld dat wij een Kruidvat Helder abonnement zouden hebben afgesloten?!
    Nu was het bij de aanschaf van de kaart al heel onduidelijk om wat voor Simkaart het ging, maar ik heb het wel 3x nagevraagd bij de medewerkster en het zou echt om een prepaid kaart gaan. Ik heb in de tussentijd ook al meerdere malen 7,50 beltegoed online opgewaardeerd, dus ik vraag me af hoe dat dan kan? Klantenservice blijft hetzelfde beweren, ik heb nu om bewijzen gevraagd, dus ik ben benieuwd waar ze dan mee komen.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie