Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt Kruidvat Mobiel aan.
0% niet en 100% misschien

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    fred 29-12-2011 - 13:29

    kruidvat mobiel bevalt me uitstekend,maar ga toch naar hema mobiel
    daar is sinds kort echt afrekenen per seconde dus niet pas naar eerste minuut en geen starttarief
    of gaat kruidvat mobiel dit ook invoeren dit is voor mijn nm goedkoper

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 30-12-2011 - 14:42
    Beste Fred,

    Wij vinden het jammer om te horen dat u overstapt naar Hema Mobiel. Wij hopen dat u met plezier verder belt bij Hema Mobiel en danken u voor uw gestelde vertrouwen in Kruidvat Mobiel.

    Wij weten nog niet of wij een tarief gaan invoeren, waarbij u ook de eerste minuut per seconde betaalt. Zodra een tariefswijziging bekend zal worden, zal deze vermeld worden op onze website. Houd deze daarom regelmatig in de gaten.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare
    cobie 28-12-2011 - 16:05

    Aan kruidvat,

    Mijn probleem is inmiddels opgelost. Het was de eerste keer dat ik een opwaardering moest doen.
    Blijkt dat ik bij Kruidvat een opwaardeer voucher heb gekregen van Kruidvat Mobiel in plaats van
    88 Mobile. Ben hierachter gekomen via maicontact met 88Mobile.
    Terug naar Kruidvat winkel en gepoogd dit om te ruilen.
    Ze deden hun best en zeiden dat ze dat vroeger konden omruilen met een bepaalde kassa code, maar dat dat nu niet meer door hen kan worden gedaan.Ondanks de drukte in de winkel gaven ze goede service!
    Dus een nieuwe opwaardering voor 88 Mobile daar aangeschaft. In eerste instantie werd gezegd dat ze die niet verkochten, maar nadat een collega zei, kijk eens onder aan de lijst, bleek het wel te kunnen.
    Inmiddels kan ik mijn telefoon weer gebruiken
    Heb een email adres gekregen om daar mijn verzoek om teruggave van 12.50 euro aan te kaarten.
    Stuur dit mailtje dus ook even naar Kruidvat met vermelding van mijn banknummer.

    bumbelbee4 28-12-2011 - 10:12

    ik heb zelf het probleem met prepaidkaart van kruidvat dat ik geen sms ontvangen kan vanuit duitsland maar ze krijgen wel de mijne binnen. hoe kan dat.... ik word er gek van. heb 11 jaar in duitsland gewoond. dus veel vrienden daar kan iemand mij aub helpen.

    mvg petra.:?

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 28-12-2011 - 15:36
    Beste klant,

    Wij willen graag voor u uitzoeken wat er misgaat. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen door te bellen naar 0900 - 588 1200, aangezien wij uw probleem dan makkelijker op kunnen lossen.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare
    cobie 27-12-2011 - 19:45



    Wie helpt mij .Vooropgesteld, ik ben al wat ouder en niet erg handig met een mobieltje.Op 5/10/2011 voor het laatst mijn telefoon gebruikt . Daarna niet meer i.v.m. verblijf buitenland.
    Wilde vandaag bellen, naar dat lukt niet. Melding Let op: inkomende gesprek. doorgesch. en oproep geweigerd. Via -mijn 88 mobiel- gezien dat mijn saldo nog op 11,82 staat.Ik heb begrepen dat ik binnen 2 maanden, dus voor 5 december 2011 , de telefoon had moet activeren. Dat is dus niet gebeurd.In de voorwaarden staat dat je dan niet meer uit kunt bellen en dat je dan nog 1 maand de tijd hebt om een nieuw beltegoed toe te voegen. Je simkaart en je saldo vervalt dus na 3 maanden.Bij Kruidvat vandaag een beltegoed gekocht van 12 euro.
    Op internet -via mijn 88 mobiel- de vouchercode ( 14 cijfers) ingevoerd, maar er wordt niet opgewaardeerd.Krijg melding : ongeldige code.

    Wat gaat er fout of doe ik fout !

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 28-12-2011 - 15:35
    Beste Cobie,

    Wij willen graag voor u uitzoeken wat er misgaat. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen door te bellen naar 0900 - 588 1200, aangezien wij uw probleem dan makkelijker op kunnen lossen.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare
    smitje 27-12-2011 - 18:36

    Niks dat kruidvat over nu aldi talk bevalt me stukken beter.

    Louis 25-12-2011 - 18:01

    @Jan Er mag zeker sprake zijn van misleiding als er zelfs nog bij het kopje TARIEVEN op de website onder punt 6: " Bellen en Gebeld worden in het Buitenland" expliciet gesuggereerd wordt dat het WÉL kan....@TimoEr mag zeker sprake zijn van misleiding als er zelfs nog bij het kopje TARIEVEN op de website onder punt 9: "Overige prijzen" expliciet gesuggereerd wordt dat het WÉL kan,Bellen naar 0900/0906/0909/066/084/087 nummers € 1,30

    Jan 25-12-2011 - 10:45

    Met kruidvat mobiel prepaid kun je niet buiten de EEG bellen en internetten. Op de site staat al zeker een half jaar dat dit wel mogelijk is. Misleiding?

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 28-12-2011 - 15:32
    Beste Jan,

    Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen heeft ervaren met bellen in het buitenland. Graag vernemen wij van u op webcare@mobiel.kruidvat.nl wat uw Kruidvat Mobiel-telefoonnummer is en het land waar u niet kon bellen. Wij zullen vervolgens trachten dit probleem voor u op te lossen.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare
    Timo 24-12-2011 - 18:47

    Hallo,

    Zou u mij een datum ongeveer kunnen geven wanneer ik 0900 nummers kan bellen?

    Danku

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 28-12-2011 - 15:30
    Beste Timo,

    Door technische complicaties duurt het openzetten van alle 0900-nummers helaas langer dan verwacht. Wij streven er naar om ervoor te zorgen dat in de eerste helft van 2012 alle 0900-nummers bereikt kunnen worden. Een exacte datum kunnen wij helaas dus niet geven. Op verzoek van onze klanten zijn echter veel 0900-nummers al opengezet, zoals bepaalde vervoersdiensten en klantenservices van grote bedrijven.

    Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare
    Jimmy 23-12-2011 - 04:08

    Hallo,Beschikt kruidvat mobiel ook over sms bij gemiste oproepen?aflever rapport bij verzoonden bericht?gr,

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 23-12-2011 - 11:01
    Beste Jimmy,

    Bij Kruidvat Mobiel kunt u geen sms ontvangen bij een gemiste oproep. Uiteraard krijgt u wel een melding op uw telefoon als u een gemiste oproep hebt. Het is wel mogelijk om een afleverrapport te ontvangen bij een afgeleverd bericht. Deze optie kunt u zelf op uw telefoon instellen. Deze optie kunt u vinden bij de berichtinstellingen.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare
    Bittereinder 21-12-2011 - 18:50

    In 2010 meldde de Klantenservice van Kruidvat Mobiel, dat in de tweede helft van 2011 het technisch mogelijk zou worden om 0900 nummers te bellen. De technische aanpassingen zijn dus een jaar uitgesteld...

    Reacties

    Kruidvat Mobiel Webcare 23-12-2011 - 10:29
    Beste klant,

    Door technische complicaties duurt het openzetten van alle 0900-nummers helaas langer dan verwacht. Wij streven er naar om ervoor te zorgen dat in de eerste helft van 2012 alle 0900-nummers bereikt kunnen worden. Op verzoek van onze klanten zijn echter veel 0900-nummers al opengezet, zoals bepaalde vervoersdiensten en klantenservices van grote bedrijven.

    Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Kruidvat Mobiel Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie