Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt Kruidvat Mobiel aan.
0% niet en 100% misschien

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    kim 30-12-2010 - 18:11

    Ik kan niet meer bellen,als ik bel komt er te staan: dienst niet toegestaan.hoe los ik dit op??

    Kruidvat Mobiel 30-12-2010 - 16:01

    Beste Co, Bedankt voor uw vraag/mededeling.

    Graag ontvangen wij een e-mail met daarin uw klant en contact gegevens. Dan gaan we kijken hoe we dit kunnen oplossen.

    Kruidvat Mobiel Webcare - webcare@mobiel.kruidvat.nl

    Co 30-12-2010 - 13:49

    Ook ik kon ineens niet meer sms-en, wel bellen en gebeld worden. Ik ben er wel achter dat dit aan de instellingen van de mob. foon moet liggen want stop ik de simkaart in een andere mobiele telefoon dan kan ik wèl sms-en. (ik ben ook idd met de instellingen bezig geweest omdat het een nieuwe foon was)
    Het nummer van de berichtencentrale staat goed. +31658807588
    De foon terug zetten naar fabrieksinstellingen heeft niet geholpen.

    Heeft iemand nog een idee welke instellingen hiermee nog meer te maken kunnen hebben?

    B.v.d. voor je reactie
    Co.

    Kruidvat Mobiel 29-12-2010 - 11:29

    Beste Vera, Bedankt voor uw vraag/mededeling.

    Graag ontvangen wij een e-mail met daarin uw klant en contact gegevens. Dan kunnen we dit voor u oplossen.

    Kruidvat Mobiel Webcare - webcare@mobiel.kruidvat.nl

    vera 28-12-2010 - 21:31

    ik kan niet meer mijn nummer verbergen om even anoniem te bellen.met kpn provider kon dat altijd wel.waarom kan dat niet?

    Kruidvat Mobiel 28-12-2010 - 16:05

    Beste HAW,

    Bedankt voor uw vraag/mededeling.

    Graag ontvangen wij een e-mail met daarin uw klant en contact gegevens. Dan kunnen we u beter helpen.

    Kruidvat Mobiel Webcare - webcare@mobiel.kruidvat.nl

    Kruidvat Mobiel 28-12-2010 - 15:58

    Beste Quintessen,

    Bedankt voor uw vraag/mededeling.

    Graag ontvangen wij een e-mail met daarin uw klant en contact gegevens. Dan komen we met een oplossing.

    Kruidvat Mobiel Webcare - webcare@mobiel.kruidvat.nl

    HAW 25-12-2010 - 00:32

    Mijn nummer 24-12 laten overzetten naar Kruidvat. Helaas niet succesvol. Kan niet bellen en gebeld worden op beide nummers. Ks. kreeg het niet op tijd voor elkaar. Dus de Kerst dan maar zonder gsm. Hopelijk dat ik maandag mijn oude nummer terugkrijg?! Ik wens Kruidvat-Mobie (6GTelecom) een fijne Kerst. Geen `hard feelings", dat past namelijk niet bij de Kerstgedachte. Maar verstand van mobiele communicatie hebben ze helaas niet...

    Marc 24-12-2010 - 14:00

    Inmiddels antwoord gehad van Kruidvat webcare en het werkt weer...suggesties hoe te SMS-en gevolgd en dit gaat goed. Prima geholpen, probleem opgelost.

    quintessen 24-12-2010 - 10:15

    Had een T-mobile abonnement waar ik tevreden mee was. Ivm het het langdurig weggaan in 2011 heb ik gekeken naar een prepaid pakket, kwam toen op Kruitvat.
    Heb nummerbehoud aangevraagd,,, ik dacht als dat maar goed gaat. Maar wat blijkt ik ben keurig op de hoogte gehouden van het verloop. Kreeg van kruidvat diverse emails over de gang van zaken. Keurig op de aangeven dag ben ik overgezet conform de instucties email.

    Dekking is goed en ook over de kwaliteit kan ik klagen. Overzicht belstatus (in en uitgaande berichten) is goed alleen tijd staat genoteerd helaas niet de prijs wat het koste. (misschien een idee)

    Voicemail is alleen via je telefoon in en uit te stellen en wat omslachtig, heb hem uitgesteld maar als ik mijn telefoon niet aan heb staan krijgen ze wel mijn voice mail te horen???

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie