Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    5
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 2
    Prijsstelling: 4
    Bestelproces: 6
    Klantenservice: 3
    Peter 3-3-2020 - 22:28

    Opwaarderen is ook vandaag nog steeds niet mogelijk. Niet online. Niet via de app. Alle foutmeldingen zoals ook gemeld in de andere reviews zag ik voorbijkomen. Er verbetert dus niets bij het Kruidvat.

    • Prepaid kaart snel verkrijgbaar bij de vele filialen.
    • Kruidvat mobiel website en de app werken niet en moeten werkend en betrouwbaar gemaakt worden.
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    hans 27-1-2020 - 17:15

    Online opwaarderen blijkt onmogelijk. "Beste klant, deze pagina werkt niet meer, ga naar Kruidvatmobiel en selecteer de nieuwe opwaardeerpagina. " Links werken niet. De site is een ramp

    • De site kruidvat.nl bevat geen link naar kruidvat mobiel.

    Reacties

    Mike 16-2-2020 - 19:15
    Ik heb vandaag geprobeerd op te waarderen (online opwaarderen, waarbij je 2x je mobiele nummer moet ingeven). Ik krijg de foutmelding:
    "We hebben uw aanvraag niet kunnen verwerken. Probeer het later opnieuw".
    hans 30-1-2020 - 15:45
    Inmiddels is de site weer operationeel: kruidvat.nl/mobiel
    7
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 7
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Annie Lenzen 6-12-2019 - 11:08

    Prepaid simkaart gekocht en gelijk opgewaardeerd maar werkt van geen kant dus klantenservice gebeld zouden vervangende sim kaart sturen, duurt 5 dagen maar deze werkt ook niet DUS €12,50 foetsjie, beltegoed krijgt men niet vergoed!!! Goeie service kruidvat!!

    2
    Bestelproces: 2
    Bereik/dekking: 2
    Prijsstelling: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 3
    Facturering: 1
    Robby 30-10-2019 - 16:56

    Ik heb beltegoed gekocht maar opwaarderen lukt al 2 maanden NIET
    Ook een nieuwe SIM-kaart gekocht ...kan alleen gebeld worden !!
    Na telefonisch contact met andere telefoon ( kosten circa 1 euro lol) met de klantenservice
    kreeg ik het advies een nieuwe(gratis) SIM-kaart bij Kruidvat te halen ---> Wat denk je ? Die
    werkt ook niet. Voorlopig koop ik niks/ nada/niente bij Kruidvat

    • Geen
    • Daar hebben jullie personeel voor
    3
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 3
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 3
    Wessel 3-6-2019 - 16:38

    Mobiel internet van Kruidvat is zeer moeilijk te activeren. Wordt het dan toch eens geactiveerd dan wordt dat in rekening gebracht op je beltegoed dat zeer snel wordt opgemaakt en niet op je internet tegoed. Het werkt allemaal ven geen kant en riekt naar pure oplichterij. NIET DOEN dus ! En eis COMPENSATIE voor de geleden schade!

    • Geen
    • Alles
    8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    koning 31-10-2018 - 15:31

    Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon, zonder gebruik.

    • niets
    • Beltegoed eerlijk laten gebruiken.

    Reacties

    Je welsing 27-12-2018 - 09:17
    Als er teveel tegoed wordt afgeschreven ligt dat meestal aan de apps die op de achtergrond meedraaien
    Gerard 8-3-2020 - 14:04
    Inderdaad, beltegoed, dus niet het internet tegoed, vedwijnt zonde dat je belt. Het zijn gewoon oplichters daar bij kruidvat mobiel.
    2
    Facturering: 2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 2
    Online dienstverlening: 2
    Bestelproces: 1
    Simone 22-10-2018 - 16:54

    Kruidvat simkaart gekocht probeer al twee dagen te registreren krijg elke keer de melding er is n fout ontstaan probeer t later nog eens
    Kan m’n kaart niet gebruiken dus pff

    6
    Facturering: 3
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 6
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 6
    Martin van Els 28-5-2018 - 20:52

    Je koopt een bonnetje met beltegoed bij de kassa van Kruitdvat.
    Na een weekje of twee probeer ik op te waarderen. Om mijn beltegoed in de gaten te houden, wacht ik daar liever een tijd mee.
    Maar als ik dan wil opwaarderen lukt dat niet. Ik probeer het vijf of zes keren. Maar ik krijg dan iedere keer het bericht dat mijn opwaardeer nummer verkeerd is of dat het al eerder is gebruikt.
    En dat heb ik vaker meegemaakt bij Kruidvat Mobiel.
    En dat lijkt mij dan geen toeval meer....

    • Ik wil mijn voicemail kunnen uitschakelen. Dat lukt niet bij Kruidvat Mobiel.
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: n.v.t.
    Irma Leferink 7-5-2018 - 10:03

    Al enkele jaren prepaid gekocht voor mijn dochter en zoon. Ging tijden goed tot de laatste keer waarbij 2 x € 20,-- binnen 1 week bij beide is verdwenen. Na telefonisch contact komen ze met de makkelijke reden dat dit is opgegaan aan internet pfff. Wij gaan overstappen.

    1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Hans 5-4-2018 - 12:08

    Alles alles alles is moeilijk bij Kruitvat Mobiel! Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon, checken of je dat inderdaad verbruikt hebt kun je niet. Inloggen op je account lukt niet, informatie die je krijgt is onduidelijk of niet te verkrijgen. Opwaarderen kun je niet als je geen beltegoed hebt. Je krijgt geen waarschuwing als je beltegoed bijna op is.
    Echt ALLES is zwaar waardeloos aan Kruitvat Mobiel. Ik zou het bijna oplichterij noemen!
    Denk 2x en ga naar een fatsoenlijke provider!

    • Geen. Lijkt goedkoop, maar is het niet want je beltegoed verdwijnt zonder dat je er enige zicht of controle op hebt.
    • Alles!!! Alles is zwaar waardeloos aan deze provider. Kruitvat schaam je voor deze dienst!!!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie