Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Reviews en ervaringen over Kruidvat Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 2 klanten beveelt Kruidvat Mobiel aan.
0% niet en 100% misschien

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

    3
    Bestelproces: 2
    Bereik/dekking: 7
    Prijsstelling: 2
    Klantenservice: 6
    Facturering: 2
    Klachtenafhandeling: 2
    Online dienstverlening: 2
    Oostingh 28-9-2022 - 12:39

    Zelfs de
    Cheffin wist niet dat je bij Kruidvat met nummerbehoud kunt overstappen, laat staan bij de kassa. Ze beweerde zelfs dat ik het volkomen Fout had. Mooi niet!

    • Personeel is in veel gevallen uiterst vriendelijk!
    • De problemen met telefonie komen gewoon door een slechte opleiding en het ontbreken van een map met juiste informatie. Dat je eerst op de PC info moet opzoeken spreekt voor zich: fout!!
    7
    Klantenservice: 5
    Facturering: 6
    Online dienstverlening: 5
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: 4
    Prijsstelling: 8
    Ben 1-8-2022 - 13:22

    Voicemail aan : 12331
    Voicemail uit: 12339

    Voor het aan en uitzetten van je voicemail moet je betalen. Op de website van Kruitvat mobiel kun je deze nummers niet vinden. Verder kun je de tarieven niet inzien de link waarnaar verwezen wordt is dood. De klantenservice is niet gratis bereikbaar.

    • Goedkope tarieven alleen L-mobi is goedkoper en werkt ook op het KPN netwerk.
    • Betere klantenservice.
    5
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 7
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 2
    Prijsstelling: 4
    Bestelproces: 6
    Klantenservice: 3
    Peter 3-3-2020 - 22:28

    Opwaarderen is ook vandaag nog steeds niet mogelijk. Niet online. Niet via de app. Alle foutmeldingen zoals ook gemeld in de andere reviews zag ik voorbijkomen. Er verbetert dus niets bij het Kruidvat.

    • Prepaid kaart snel verkrijgbaar bij de vele filialen.
    • Kruidvat mobiel website en de app werken niet en moeten werkend en betrouwbaar gemaakt worden.
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    hans 27-1-2020 - 17:15

    Online opwaarderen blijkt onmogelijk. "Beste klant, deze pagina werkt niet meer, ga naar Kruidvatmobiel en selecteer de nieuwe opwaardeerpagina. " Links werken niet. De site is een ramp

    • De site kruidvat.nl bevat geen link naar kruidvat mobiel.

    Reacties

    Mike 16-2-2020 - 19:15
    Ik heb vandaag geprobeerd op te waarderen (online opwaarderen, waarbij je 2x je mobiele nummer moet ingeven). Ik krijg de foutmelding:
    "We hebben uw aanvraag niet kunnen verwerken. Probeer het later opnieuw".
    hans 30-1-2020 - 15:45
    Inmiddels is de site weer operationeel: kruidvat.nl/mobiel
    7
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 7
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Annie Lenzen 6-12-2019 - 11:08

    Prepaid simkaart gekocht en gelijk opgewaardeerd maar werkt van geen kant dus klantenservice gebeld zouden vervangende sim kaart sturen, duurt 5 dagen maar deze werkt ook niet DUS €12,50 foetsjie, beltegoed krijgt men niet vergoed!!! Goeie service kruidvat!!

    2
    Bestelproces: 2
    Bereik/dekking: 2
    Prijsstelling: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 3
    Facturering: 1
    Robby 30-10-2019 - 16:56

    Ik heb beltegoed gekocht maar opwaarderen lukt al 2 maanden NIET
    Ook een nieuwe SIM-kaart gekocht ...kan alleen gebeld worden !!
    Na telefonisch contact met andere telefoon ( kosten circa 1 euro lol) met de klantenservice
    kreeg ik het advies een nieuwe(gratis) SIM-kaart bij Kruidvat te halen ---> Wat denk je ? Die
    werkt ook niet. Voorlopig koop ik niks/ nada/niente bij Kruidvat

    • Geen
    • Daar hebben jullie personeel voor
    3
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 3
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 3
    Wessel 3-6-2019 - 16:38

    Mobiel internet van Kruidvat is zeer moeilijk te activeren. Wordt het dan toch eens geactiveerd dan wordt dat in rekening gebracht op je beltegoed dat zeer snel wordt opgemaakt en niet op je internet tegoed. Het werkt allemaal ven geen kant en riekt naar pure oplichterij. NIET DOEN dus ! En eis COMPENSATIE voor de geleden schade!

    • Geen
    • Alles
    8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    koning 31-10-2018 - 15:31

    Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon, zonder gebruik.

    • niets
    • Beltegoed eerlijk laten gebruiken.

    Reacties

    Je welsing 27-12-2018 - 09:17
    Als er teveel tegoed wordt afgeschreven ligt dat meestal aan de apps die op de achtergrond meedraaien
    Gerard 8-3-2020 - 14:04
    Inderdaad, beltegoed, dus niet het internet tegoed, vedwijnt zonde dat je belt. Het zijn gewoon oplichters daar bij kruidvat mobiel.
    2
    Facturering: 2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 2
    Online dienstverlening: 2
    Bestelproces: 1
    Simone 22-10-2018 - 16:54

    Kruidvat simkaart gekocht probeer al twee dagen te registreren krijg elke keer de melding er is n fout ontstaan probeer t later nog eens
    Kan m’n kaart niet gebruiken dus pff

    6
    Facturering: 3
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 6
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 6
    Martin van Els 28-5-2018 - 20:52

    Je koopt een bonnetje met beltegoed bij de kassa van Kruitdvat.
    Na een weekje of twee probeer ik op te waarderen. Om mijn beltegoed in de gaten te houden, wacht ik daar liever een tijd mee.
    Maar als ik dan wil opwaarderen lukt dat niet. Ik probeer het vijf of zes keren. Maar ik krijg dan iedere keer het bericht dat mijn opwaardeer nummer verkeerd is of dat het al eerder is gebruikt.
    En dat heb ik vaker meegemaakt bij Kruidvat Mobiel.
    En dat lijkt mij dan geen toeval meer....

    • Ik wil mijn voicemail kunnen uitschakelen. Dat lukt niet bij Kruidvat Mobiel.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie