Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Jumbo Mobiel

Reviews en ervaringen over Jumbo Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Jumbo Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Jumbo Mobiel. Is Jumbo Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Jumbo Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 3 klanten beveelt Jumbo Mobiel aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Jumbo Mobiel

  marina 23-12-2013 - 12:40

  Heb hiervoor altijd met prepaid gebeld bij hema, kruidvat en jumbo.Ik was altijd rond 80 euro per maand kwijt aan beltegoed.Nu heb ik een sim-only abonement van 400belmin. en 100sms en na 10min. gratis bellen en nu ben ik maar 10,50 per maand kwijt.Wil tegen iedereen zeggen, neem een sim-only abonnement, doe je het niet dan ben je een dief van je eigen portemonnee!

  Peter 15-10-2013 - 16:38

  Wij hebben nu 4 gezinsleden die ruim een jaar bellen met Jumbo Mobiel. We zijn tevreden over het gebruik en de tarieven. Voor het nummerbehoud hebben het formulier ingevuld die bij de simkaart zit. Dit stuur je op naar de KPN. In 2 gevallen ging het niet vlekkeloos en moesten we er achteraan bellen omdat we na 14 dagen nog geen bericht hadden. In beide gevallen werden we echter wel snel en goed geholpen door een KPN medewerker. Onze zoon had laatst storing met zijn telefoon, echter ook toen konden we gewoon even snel bellen met de KPN om te kijken of de instellingen goed stonden en zijn beltegoed erbij was geschreven. Ook dat was snel opgelost. Pluspunten : gunstige tarieven, goed netwerk, goede ondersteuning van KPN. Nadeel: opwaarderen kan niet via sms, communicatie over nummerbehoud loopt niet vlekkeloos.

  Remichi 6-10-2013 - 13:40

  Zit te twijfelen tussen Jumbo mobiel en Hema mobiel. Meeste tarieven zijn bij Jumbo goedkoper, maar bij Hema wordt er per seconde gerekend en wordt niet per minuut afgerond. Ik haat het als ik 2 min 5 sec bel en voor 3 minuten moet betalen.

  Weet iemand hier iets over, staat niks over afronden op de Jumbo site?

  marc 9-9-2013 - 13:17

  Ik ben nu 3 maanden bij Jumbo Mobiel en heel tevreden, in m`n smartphone zit een sim van de Aldi omdat dat met de Jumbo sim 8 euro per 2 minuten kost, nu zag ik net dat John een handige reactie plaatste over datamaand bundel. Weet iemand hier iets over?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie