Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Jumbo Mobiel

Reviews en ervaringen over Jumbo Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Jumbo Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Jumbo Mobiel. Is Jumbo Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Jumbo Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt Jumbo Mobiel aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Jumbo Mobiel

    kluser de klus 6-12-2012 - 19:40

    top maak en pop etje op moviestarplanet vet leuk en jumbo werkt echt goed

    Koen Raad 2-11-2012 - 23:45

    @Kilroy,
    Ik stop met deze conversatie.

    Wat jij zegt is waar met beltegoed en nummer behoud maar wie zegt dat je er die tijd voor krijgt.
    En ben je blij met Jumbo toeter het uit schal het uit je slurf dan blijven ze bestaan.

    Opmerking van de redactie 5-11-2012 - 09:40
    Persoonlijke aantijgingen en off-topic beschouwingen verwijderd.
    Kilroy 2-11-2012 - 05:13

    @Koen Raad,

    Dat we in een vrij land leven en we doen en laten kunnen wat we zelf willen ben ik inderdaad met je eens. En koop een Jumbomobiel kaart?? Nee hoor die heb ik al sinds dat ze gestart zijn en wordt gewoon gebruikt. En net als elk telecom bedrijf wat de afgelopen tijd het niet redde in het MVNOmarkt zoals bijvoorbeeld Citytel (6gMobile is helemaal op de fles) en Hyvers mobiel zal ook Jumbomobiel ongetwijfeld een aankondiging doen via de website/sms/mail/supermarkten zo heb je tijd genoeg om je beltegoed op te maken en je nummer te porteren naar een andere aanbieder. Aangezien we in een vrij land leven zeg ik bewijs jij maar eens dat ze gaan stoppen want mij bewijs is er namelijk. Er is NIKS te vinden op wat voor manier dan ook dat men op korte termijn de stekker uit het gebeuren trekt.

    Koen Raad 1-11-2012 - 18:45

    @Kilroy.
    Luister eens.
    Jij mag doen wat je wilt iedereen staat vrij om ook dat te doen wat zij willen.
    Iedereen mag in dit land ook dwaze beslissingen doen.
    Maar een gewaarschuwd mens telt voor 2.
    Koop gerust een simkaart waardeer ook en vooral op met erg veel geld maar kom niet bij mij huilen dat je je geld kwijt bent en eventueel nummer.
    Wees dus vooral voorzichtig als je nog niks hebt maar JIJ jij doet maar spreek me maar tegen maar lees mijn betoog opnieuw.
    En zeur dan nog eens tegen mij met de woorden die je zegt.
    En Jumbo heeft ook de mogelijkheid om via webcare zich te verdeigen dan hebben ze tot op heden niet gedaan.
    Ook naar aanleiding mijn vraag om info aan de Jumbo klantenservice en mijn verwijzing naar mijn entry op dit forum.
    Waar staan ze met enige verdediging of wederspraak in mijn betoog ik laat me graag wijzen op de onjuistheid mijner bewering maar tot aan dat moment blijf ik bij wat ik reeds vermelde.
    Dat zeg ik vooral tegen alle lezers die nu nog kunnen keren op hun schreden.
    Maak uw vrije beslidding doe wat u juist lijkt maar gij zijt gewaarschud u kan en moet vooral mijn waarschuwing controleren.
    Maak gebruik van hun diensten doe dat vooral maar waardeer niet te veel op, er bestaat GEEN verplichting voor Jumbo u tegemoet te komen voor enige schade verlies of wat dan ook dus OOK niet het verdwijnen van uw nummer indien u deze wenst te behouden.
    Zorg dat u uw te lopen risico zo laag mogelijk houdt.
    Indien u dit niet doet huil dan niet en val niemand lastig dat Jumbo Mobiel nare mensen zijn.
    Ze geven NU toe dat ze deze slag op punt staan te verliezen n a v gemaakte afspraken met KPN.
    U kunt beschikken.
    En Kilroy, bewijs jij dan maar aan ons en mij dat ik jullie en jou fop,
    Nogmaals ik laat me heel graag overtuigen van mijn on gelijk erg graag zelfs.

    Kilroy 30-10-2012 - 23:42

    @Koen Raad.Geruchten heb je niet zoveel aan roepen kan iedereen wat bewijzen moet je hebben voor dat het daadwerkelijk wordt geloofd. Kortom ik geloof het niet voor ik een bewijs heb gelezen.

    Koen Raad. 30-10-2012 - 17:45

    JUMBO MOBILE STOPT ER MEE,

    Let op dit is een waarschuwing , het staat nog niet vast dat Jumbo stoppen gaat met deze dienst.
    Maar er gaan erg sterke eruchten dat Jumbo stopt met deze service.
    Ze kunnen niet op teen andere prijs boxers en weten zelf dat ze niet meer de dienst leveren willen in contracten die zij met KPN zijn overeen gekomen
    Ook meld mij de bron vam binnen uit Jumbo dat ze niet op kunnen en willen tegen de andere supermarkt providers.
    Ook willen ze het concept aan passen indien ze doorgaan met de wetenschap dat er nu zoveel andere vmlo providers zijn die andere en betere diensten aan kunnen bieden.
    En KPN die de helpdesk leveren moet doet minder aardig naar o a jumbol klanten als naar kpn klanten.
    Dit is nog niet lang bekend en niet werldkundig gemaakt.
    Ze baraden zich nog.
    Maar stoppen is niet langer uit gesloten.

    johan 13-10-2012 - 14:06

    Net startpakket gekocht. Zit ouderwetse sim card in. Weet iemand of je micro-sim kunt krijgen

    Jan 1-10-2012 - 17:29

    Zit nu al een half jaar bij jumbo werkt perfect Echt een aanrader

    Henk 25-8-2012 - 12:15

    Ik gebruik nu ruim een half jaar Jumbo Mobiel, en ik heb er nog geen problemen mee gehad. Goedkopen tarieven (voor prepaid) en altijd goed bereik. :D

    Ad 23-8-2012 - 13:55

    Al meer dan een jaar jumbomobiel en geen problemen. Nu de samsung ace gekocht en de simkaart doet het 1 a 2 dagen en dan geen bereik meer. Met een andere simkaart in de samsung ace zijn geen problemen.
    gr Ad

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie