Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
HEMA

Review en beoordeling HEMA

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0%
van 4 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
25% misschien 75% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 6
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 5
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Gerard Smit op 23-4-2019 om 13:24
    Ik baal dat er diversen keren bel tegoeden verdwijnen..
    Pluspunten
    • goed bereik
    Verbeterpunten
    • inzicht in het verbruik van het beltegoed...niet dat je plotseling niet kunt bellen terwijl je de overtuiging hebt dat er voldoende beltegoed is.
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 5
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 9
    Aanrader? Nee
    Mijn 2e nummer een middagje mee en per ongeluk blijkbaar mijn data aan laten staan. Niets met de telefoon gedaan en meteen door het beltegoed van 10 euro heen. Blijkbaar achtergrond data?? Nergens online of op toestel verbruik in te zien (is volgens mij bij geen enkele telefoonprovider zo). Niet naar klantenservice gebeld want betaald 0900 nummer en ik zie online geen goede ervaringen. Tip: zet vanaf het begin op je toestel "mobiele data" uit anders is je beltegoed foetsie.
  • Beoordeling: 2
    • Bereik/dekking: 7
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    Dirk-Jan op 28-10-2018 om 19:10
    Voor mijn zoontje een prepaid kaart van de Hema gekocht.
    Tot 3x toe het beltegoed opgewaardeerd met 5 euro. Iedere keer krijgen we de melding dat het beltegoed op is.
    Vandaag de telefoon weer eens opgestart. direct meldingen dat het beltegoed op is. Er is niet 1x gebeld met de telefoon. Er zijn thuis wel af en toe spelletjes gespeeld op de telefoon maar dat was uitsluitend via de wifi

    er is nergens te controleren waar het beltegoed zogenaamd aan opgeraakt is.

    Ik ben er klaar mee. Ik gooi de simkaart weg en koop wel ergens anders een prepaid simkaart
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Stop met het plunderen van de Simkaart .
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 3
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 5
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Harjan op 8-10-2018 om 20:54
    Ondanks 3 Hema-opwaarderingen afgelopen jaar is mijn simkaart administratief afgesloten en kan ik nu niet meer inloggen op facebook. De 'service-medewerker' van de 'helpdesk' van Hema wilde me niet helpen. Omdat ik daarom boos werd en bleef aandringen, 'gooide hij de haak op de hoorn'. Ik voel me opgelicht door de Hema. 'Penny wise, pound foolish'. Wees verstandig en koop niets meer bij dit bedrijf. Het is nooit goed geweest en het zal nooit iets worden.
    Pluspunten
    • Positief is dat niemand de Hema wil overnemen. Dit zal de klanten veel ellende besparen.
    Verbeterpunten
    • Ik zie geen mogelijkheden meer voor dit bedrijf.
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 3
    • Prijsstelling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 5
    • Bestelproces: 6
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Aanbieding voor 1 euro. Een prepaid kaartje waarbij je ook nog op internet kon. Maar wat schetst mijn verbazing? Hema plundert mijn prepaid tegoed als ik 3 minuten op internet ben geweest. Ineens meer dan 17 euris armer. Vreemd, maar alle mobile apps al afgesloten die data konden pakken. Heel vreemd, ook nergens kunnen kijken hoe mijn verbruik te herleiden was. Hema wist dit ook niet. Goudmijn voor HEMA en profider KPN:-(( nee niet kopen dus.
    Reacties
    Harjan op 8-10-2018 om 11:56
    Ondanks 3 Hema-opwaarderingen afgelopen jaar is mijn simkaart administratief afgesloten en kan ik nu niet meer inloggen op facebook. De 'service-medewerker' van de 'helpdesk' van Hema wilde me niet helpen. Omdat ik daarom boos werd en bleef aandringen, 'gooide hij de haak op de hoorn'. Ik voel me opgelicht door de Hema. ' Penny wise, pound foolish'. Wees verstandig en koop niets meer bij dit bedrijf. Het is nooit goed geweest en het zal nooit iets worden.
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 7
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 4
    • Klantenservice: 4
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 6
    Aanrader? Misschien
    J. Oostingh op 17-5-2018 om 23:23
    Hema is goedkoper dan Telfort duidelijk, maar Hema spreekt onwaarheid:
    1. Het nummer waarmee je vanaf een vast toestel je voicemail zou kunnen afluisteren, te weten: 06-53101010 bestaat niet, vermeld een stem als je dat belt en kan dus ook niet gebruikt worden.
    Heb dit al 4 keer doorgegeven sinds december 2017 en men schermt nog steeds met dit z.g. "gemak". Op het pdf-formulier staat dus onwaarheid, eigenlijk pleegt men bedrog, want zo via het "gratis"-abonnement bellen van Ziggo naar de Hema-voicemail KAN dus NIET.
    2. Men beweert dat het "voicemail" aan/uit-zetten gratis is en dat is NIET waar, het kost ongeveer 2 eurocent per keer.
    3. Het inspreken van voicemail kan slechts ongeveer 2-3 minuten, dat is erg kort, bij KPN/Telfort is dat veel langer.
    Pluspunten
    • Hema is aanmerkelijk goedkoper dan Telfort duidelijk!
    Verbeterpunten
    • 1. Het nummer waarmee je vanaf een vast toestel je voicemail zou kunnen afluisteren, te weten: 06-53101010 bestaat niet en kan ook niet gebruikt worden, heb dit al 4 keer doorgegeven sinds december 2017 en men schermt nog steeds met dit z.g. "gemak", maar net als bij Telfort (KPN). Werkt dit ook bij de Hema niet!
    • 2. Men beweert dat het "voicemail" aan/uit-zetten gratis is en dat is NIET waar, het kost ongeveer 2 eurocent per keer.
    • 3. De service/helpdesk is slecht bereikbaar en blinkt niet uit door deskundigheid en veranderd ook niets als je klachten hebt, dat moet ik overleggen met mijn manager, dat blijft zo erg lang!!
    • 4. Men kan op zijn mobiel niet zien of de voicemail UIT of AAN staat.
    • 5. Het is volkomen onduidelijk uit hoeveel karakters een SMS mag bestaan en dus wordt er een onduidelijk hoeveelheid geld van je "Tegoed" afgeschreven, dat geeft gerede twijfels!
    Reacties
    oostingh op 1-9-2018 om 20:58
    nog een nadeel: de ingesproken berichten, worden afgeluisterd in omgekeerde volgorde van ontvangst, de laatste het eerst bijzonder onlogisch en naar!!
  • Beoordeling: 6
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: 5
    • Bereik/dekking: 7
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijsstelling: 5
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    D.Efdee op 12-5-2018 om 12:18
    Sinds kort heeft mijn vrouw een prepaid kaartje van de Hema in haar mobieltje. Ze heeft 5 SMSjes verstuurd en kreeg de waarschuwing dat haar 10 euro beltegoed bijna op was!
    Internet gebruikt ze af en toe en alleen maar via de WiFi.
    Waar blijft dit beltegoed? Ik ben hier helemaal niet blij mee!!
  • Beoordeling: 7
    • Bereik/dekking: 6
    • Klantenservice: 7
    • Facturering: 5
    • Online dienstverlening: 7
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 5
    • Klachtenafhandeling: 6
    Aanrader? Ja
    Via Hema website SIM card proberen te bestellen (Goed bereik, ook internet in buitenland mogelijk, lange houdbaarheid beltegoed, het is mogelijk om met laag bedrag op te waarderen omdat ik vooral op eht toestel gebeld wordt) maar ze konden hem alleen via een fysieke winkel leveren. Drie Hema bediendes in de fysieke winkel gevraagd en nr3 wist er wat van maar niet zeker te zeggen of nummerbehoud kon. Nu bleek dat op de Euro1 verpakking te staan en op de website..dus voor die euro wilde ik de gok wel wagen. Maar het formulier vroeg heel wat technische vragen als klantnummer, SimcardNR, simcarnr oude kaart. Dus hopelijk gaat het nummer overzetten goed. Lastig was het in het mobiel zetten. De simcard werkte maar in een van de drie toestellen. De andere simlock vrije toestellen waren blijkbaar al te oud.
    Pluspunten
    • Voor 1euro aan te schaffen
    • Opwaarderen kan met 5euro
    • IN buitenland bellen mogelijk
    • IN buitenland gebeld worden mogelijk
    • Opwaarderen via website mogelijk
    • Goed bereik KPN netwerk
    Verbeterpunten
    • Hoge prjs per MB in buitenland
    • HOge lrijs per mb in nederland
    • Geen app om kosten in te zien
    • Lastig om in oude moibels aan het werk te krijgen. Doet hetgewoon niet.
    • Ik belde het hulpnummer maar de Klantenservice van KPN beweerde bji hoog en laag dat het nummer wat ik erbijgekregen had niet goed was en dat ik hun niet moest belllen.
    • Heel vreemd dat klantenserivcie dat zelf dan niet weet.
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bestelproces: 9
    Aanrader? Ja
    pieterpstra op 18-10-2017 om 13:16
    Al jarenlang een prepaidkaartje van de Hema met een sim free toestel. Sinds kort voor de grap eens een internet maandbundel aangeschaft om te kijken hoeveel mb's ik nu per maand verstook en of een vast abonnement voordeliger is. Nu dat is het niet! Grote voordeel is dat de bundel automatisch verloopt en je geen gedoe hebt met online de bundel stop te zetten. Als ik internet nodig heb in de vakantie of zo dan schaf ik een bundel aan en de rest van het jaar betaal je geen onnodige kosten voor iets wat je niet nodig hebt.
    Pluspunten
    • internet mobiel wordt automatisch na 1 maand stopgezet
    • bundel wordt betaald uit het beltegoed
    • bundel op simpele wijze te activeren eveneens beltegoed opvragen
  • Beoordeling: 9
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Prijsstelling: 6
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Ben vergeten in een eerdere review te vermelden dat de Hema internetbundels ook nog eens stevig aan de prijs zijn daar de MB's redelijk (irritant) snel wegtikken. Ook bij het opzoeken van een paar doorsnee sites tikken de MB's behoorlijk weg. Dit is onplezierig en smaakt alleen maar naar minder i.p.v meer internetten. Het zou met de gevraagde prijzen eerder het dubbele aantal MB's moeten zijn waardoor het gebruik van Hema internet en stuk zakelijker, volwassener en intressanter wordt.

Navigatie