Review en beoordeling HEMA

HEMA

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

29% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 7 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
57% niet
14% misschien
  1. Jula op 14-4-2016 om 21:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb Hema al bijna twee jaar en ben er zeer te spreken over. Gratis nieuw simkaartje als je die nodig hebt, netjes opgestuurd helemaal in orde. Het is makkelijk en snel, je betaalt echt alleen wat je belt.
    Echter nog geen ervaring met de bundels
    • Goede prijs
    • makkelijk opwaarderen online
    • je kunt opwaarderen met 5 euro
    • soms leuke acties
    • Misschien een maand data bundel voor 5euro of goedkoper voor mensen die alleen af en toe internetten.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Mariannee op 20-3-2016 om 07:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoe kan je in Nederland je vakantiebundel nog opmaken?
    • Makkelijk kopen in de hemawinkel
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Louis Quartorze op 6-1-2016 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    prima bereik. seconden afrekenen geen afrondingen, goed internet in de Hema beltegoed halen niks registreren of rekening nummers invullen. Beltegoed verkrijgbaar vanaf € 5,- Prima .....
    Prima de luxe
    • prima bereik ook met internet.
    • redelijk geprijsd
    • geen verplichtingen
    • alle kosten "in de hand"
    • tegoed anoniem aan te schaffen in de Hema winkel.
    • 24/7 via internet opwaarderen
    • beltegoed vanaf € 5,- verkrijgbaar
    • telefonische bereikbaarheid van de provider
    • kunde en kennis van de telefonische medewerkers.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. S.S. op 22-12-2015 om 16:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Grootste oplichters.
    • Klanten niet oplichten.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Arie op 2-12-2015 om 21:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gebruik hema prepaid al 3 jaar. Nog nooit een probleem gehad. Kan het iedereen aanrade.
    • Goedkoop bellen Geen start tarief en afrekenen per seconde. Subliem. Opwaardeen gemakkelijk via internet.
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Trudy op 21-11-2015 om 12:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Alles goed behalve als de mobiel stuk is. Opgestuurd en je hoort gewoon niets meer. Sterke afrader, doe het niet. Een groot drama zit al weken zonder telefoon en je hoort gewoon helemaal niets meer.
    Ballen tent
    • mooie mobiel
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Charles op 14-11-2015 om 16:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Geen aansluiting wel voldoende beltegoed :-(
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Dolf Heijmans op 2-10-2015 om 09:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zit al twee weken zonder verbinding!!word van het bekende kassie naar de muur gestuurd!! Drama
    Helpdesk totaal geen kennis!!!
    • Prijs
    • Zorgen voor internet verbinding.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Erik op 1-9-2015 om 11:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op vakantie zou ik het zeker niet aanraden, als je even niet door hebt dat de MB's van de vakantiebundel van 50mb op zijn, kan in een aantal minuten het beltegoed ook op zijn. Gevolg dat als je geen opwaardeercode bij je hebt, je niet meer kunt opwaarderen. en dus in de vakantie niet meer bereikbaar bent. Hier zou de Hema toch echt een oplossing voor moeten bedenken!!!!
    Verder werken de nummers van de klanten service in het buitenland niet, dus je hebt dan echt een probleem in het buitenland. Gelukkig had ik nog beltegoed over van de vakantie bundel zodat ik een ander in Nederland kon vragen om weer op te waarderen.
    • Tot nu toe nog niet
    • De mogelijkheid van het opwaarderen van vakantie bundel.
    • bijvoorbeeld: dat de mogelijkheid via internet opwaarderen wel mogelijk blijft. En direct een berichtje dat de vakantiebundel op is!!!
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. paul schols op 30-8-2015 om 20:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb al een jaartje HEMA tel/internet en ben hier zèèr over te spreken. Eenvoudig opwaarderen, goeie seconden tarieven en prima bereik.(voda en tmob eat yr heart out) ik begrijp de andere negatieve reviews niet. Bereik als KPN en internet prima. Als je e.e.a. verkeerd instelt dan gebruik je veel data maar dan wel tot een maximum en krijg je geen fantoomfactuur. Gewoon prima!
    • Alles
    • Misschien een extra pakket data 5 euro 300 MB?
    Beoordeling
    9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen