Review en beoordeling HEMA

HEMA

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

50% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 6 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
0% niet
50% misschien
  1. Mr. John Doe op 22-8-2016 om 12:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima ervaringen
    • Prijsstelling;
    • Salessupport via winkel (anoniem) of online
    • Onduidelijkheid afname beltegoed (maar dit is bij iedereen onduidelijk vrees ik)
    • Onduidelijkheid nummerbehoud.
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. lucian op 18-7-2016 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde mijn beltegoed opwaarderen, maar bij het hoofdmenu hoor je een stem die zegt "om uw beltegoed op te waarderen, toets 9" dan vraagt ze om de opwaardeercode in te voeren, maar die 9 staat er nog en kan ik nietweghalen, dus zo kan ik de code ook niet goed invoeren.
    • HEMA heeft veel assortimenten.
    • Zie ervaring, hieruit kan het verbeterpunt worden geconcludeerd.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. J.G.Molle op 24-6-2016 om 21:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte kontrole over verbruik bij gebruik in het buitenland.
    De nummers die je kunt bellen om je tegoed te controleren zoals genoemd in de gebruiksaanwijzing blijken in de praktijk niet te werken.

    Er volgt een engelse tekst dat deze dienst niet operationeel is, en dat er vervolgens een 06-nummer gebeld moet worden om het tegoed op te vragen. ( dit is dus een dure oplossing als je in het buitenland zit.)
    • prijsstelling voor een eenvoudig prepaid//kaartje
    • mogelijkheden om beltegoed te controleren te beperkt bij gebruik in het buitenland.
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. Nicola op 17-5-2016 om 12:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ruim 4 jaar Hema prepaid.
    • Alléén maar!
    Beoordeling
    10
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Jula op 14-4-2016 om 21:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb Hema al bijna twee jaar en ben er zeer te spreken over. Gratis nieuw simkaartje als je die nodig hebt, netjes opgestuurd helemaal in orde. Het is makkelijk en snel, je betaalt echt alleen wat je belt.
    Echter nog geen ervaring met de bundels
    • Goede prijs
    • makkelijk opwaarderen online
    • je kunt opwaarderen met 5 euro
    • soms leuke acties
    • Misschien een maand data bundel voor 5euro of goedkoper voor mensen die alleen af en toe internetten.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Mariannee op 20-3-2016 om 07:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoe kan je in Nederland je vakantiebundel nog opmaken?
    • Makkelijk kopen in de hemawinkel
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Louis Quartorze op 6-1-2016 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    prima bereik. seconden afrekenen geen afrondingen, goed internet in de Hema beltegoed halen niks registreren of rekening nummers invullen. Beltegoed verkrijgbaar vanaf € 5,- Prima .....
    Prima de luxe
    • prima bereik ook met internet.
    • redelijk geprijsd
    • geen verplichtingen
    • alle kosten "in de hand"
    • tegoed anoniem aan te schaffen in de Hema winkel.
    • 24/7 via internet opwaarderen
    • beltegoed vanaf € 5,- verkrijgbaar
    • telefonische bereikbaarheid van de provider
    • kunde en kennis van de telefonische medewerkers.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. S.S. op 22-12-2015 om 16:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Grootste oplichters.
    • Klanten niet oplichten.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Arie op 2-12-2015 om 21:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gebruik hema prepaid al 3 jaar. Nog nooit een probleem gehad. Kan het iedereen aanrade.
    • Goedkoop bellen Geen start tarief en afrekenen per seconde. Subliem. Opwaardeen gemakkelijk via internet.
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Trudy op 21-11-2015 om 12:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Alles goed behalve als de mobiel stuk is. Opgestuurd en je hoort gewoon niets meer. Sterke afrader, doe het niet. Een groot drama zit al weken zonder telefoon en je hoort gewoon helemaal niets meer.
    Ballen tent
    • mooie mobiel
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen