Review en beoordeling HEMA

HEMA

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

33% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 3 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
0% niet
67% misschien
  1. Iwan Langer dan 1 jaar klant op 27-6-2017 om 13:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben vergeten in een eerdere review te vermelden dat de Hema internetbundels ook nog eens stevig aan de prijs zijn daar de MB's redelijk (irritant) snel wegtikken. Ook bij het opzoeken van een paar doorsnee sites tikken de MB's behoorlijk weg. Dit is onplezierig en smaakt alleen maar naar minder i.p.v meer internetten. Het zou met de gevraagde prijzen eerder het dubbele aantal MB's moeten zijn waardoor het gebruik van Hema internet en stuk zakelijker, volwassener en intressanter wordt.
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. Iwan Langer dan 1 jaar klant op 27-6-2017 om 12:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben zeker tevreden met Hema prepaid, ook in het buitenland loopt tot nu toe alles prombleemloos. Alleen leek er iets niet geheel feilloos te lopen bij het aanschaffen van een internetbundel. Op de één of andere manier werd er naast mijn bundel ook geld afgetrokken van mijn beltegoed tijdens het internetten. Aan de hand van de logbestanden kon ik zien dat er meer werd afgetrokken van mijn beltegoed dan ik had verbeld en daarom -vermoed- ik dat er met het internetten toch iets niet geheel goed gaat en men naast de internetbundel geld aftrekt van het prepaid tegoed. Ik kan dit niet met zekerheid zeggen, maar na contact te hebben gehad met een vriendelijke dame van de klantenservice kreeg ik toch de indruk dat er iets niet geheel klopte. Uiteindelijk heeft de vriendelijke dame van de klantenservice het netjes opgelost en ontstond er geen welles-nietes discussie. Dus, zakelijk en persoonlijk keurig afgehandeld.

    Ben en blijf echter niet blij met de Hema internetbundel, want het kan dus zijn dat er bij het activeren en kopen van een internetbundel ook nog steeds geld verdwijnt van het beltegoed(?)

    Heb je een internetbundel dan pas verder op, want bij het aflopen van de bundel wordt er onmiddellijk geld van je beltegoed afgetrokken, daar hield ik dan ook al rekening mee en heb de verbinding "mobiele gegevens" en de browser gelijk uitgeschakeld. Verder heb ik alle updates en ook apps, indien mogelijk, uitstaan, want ook dat kan de oorzaak zijn van ongewild dataverbruik. Verder is het jammer dat de internetbundel maar een maand geldig is en niet gewoon doorloopt totdat deze opgebruikt is.
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. lijesen Langer dan 1 jaar klant op 9-4-2017 om 22:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    verbruik is niet op te vragen. Als verbruik onverklaarbaar is, is niet te achterhalen, waaraanhet is opgegaan bij prepaid.
    • Bij weinig en kort bellen zijn de kosten laag. Gesprekskostengaan per seconde voor 0,12 per minuut.
    • Verbruik moetgespecificeerd op te vragen zijn.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. S Fiorenza op 20-1-2017 om 10:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bonus tegoed wel vermeld niet gekregen ?
    • Makkelijk opwaarderen
    • Als je met Bonustegoed adverteerd daadwerkelijk optellen bij het beltegoed
    • Ipv van het te vermelden. 1 maand geldig en na een maand -je raad t al- is de spook "Bonus" zonder gebruik foetsie
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      8
    • Prijsstelling:
      4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Arie op 25-10-2016 om 13:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gebruik hema prepaid al meet dan 4 jaar. Altijd goede ontvangst. Gebruik tijdens vakantie de mobiel internet bundel. Werkt ook uitstekend. Een keer per jaar meestal in het voorjaar is er een actie waarbij je dubbele belminuten krijgt.
    • Goedkoop bellen
    • Goedkope internet bundels.
    • Saldo goed opvraagbaar. Blijft jaar geldig en wordt bij opwaarderen meegenomen.
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Mr. John Doe op 22-8-2016 om 12:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima ervaringen
    • Prijsstelling;
    • Salessupport via winkel (anoniem) of online
    • Onduidelijkheid afname beltegoed (maar dit is bij iedereen onduidelijk vrees ik)
    • Onduidelijkheid nummerbehoud.
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. lucian op 18-7-2016 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde mijn beltegoed opwaarderen, maar bij het hoofdmenu hoor je een stem die zegt "om uw beltegoed op te waarderen, toets 9" dan vraagt ze om de opwaardeercode in te voeren, maar die 9 staat er nog en kan ik nietweghalen, dus zo kan ik de code ook niet goed invoeren.
    • HEMA heeft veel assortimenten.
    • Zie ervaring, hieruit kan het verbeterpunt worden geconcludeerd.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  8. J.G.Molle op 24-6-2016 om 21:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte kontrole over verbruik bij gebruik in het buitenland.
    De nummers die je kunt bellen om je tegoed te controleren zoals genoemd in de gebruiksaanwijzing blijken in de praktijk niet te werken.

    Er volgt een engelse tekst dat deze dienst niet operationeel is, en dat er vervolgens een 06-nummer gebeld moet worden om het tegoed op te vragen. ( dit is dus een dure oplossing als je in het buitenland zit.)
    • prijsstelling voor een eenvoudig prepaid//kaartje
    • mogelijkheden om beltegoed te controleren te beperkt bij gebruik in het buitenland.
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. Nicola op 17-5-2016 om 12:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ruim 4 jaar Hema prepaid.
    • Alléén maar!
    Beoordeling
    10
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Jula op 14-4-2016 om 21:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb Hema al bijna twee jaar en ben er zeer te spreken over. Gratis nieuw simkaartje als je die nodig hebt, netjes opgestuurd helemaal in orde. Het is makkelijk en snel, je betaalt echt alleen wat je belt.
    Echter nog geen ervaring met de bundels
    • Goede prijs
    • makkelijk opwaarderen online
    • je kunt opwaarderen met 5 euro
    • soms leuke acties
    • Misschien een maand data bundel voor 5euro of goedkoper voor mensen die alleen af en toe internetten.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen
Terug naar boven