Review en beoordeling HEMA

HEMA

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

33% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 6 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
0% niet
67% misschien
  1. lijesen Langer dan 1 jaar klant op 9-4-2017 om 22:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    verbruik is niet op te vragen. Als verbruik onverklaarbaar is, is niet te achterhalen, waaraanhet is opgegaan bij prepaid.
    • Bij weinig en kort bellen zijn de kosten laag. Gesprekskostengaan per seconde voor 0,12 per minuut.
    • Verbruik moetgespecificeerd op te vragen zijn.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. S Fiorenza op 20-1-2017 om 10:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bonus tegoed wel vermeld niet gekregen ?
    • Makkelijk opwaarderen
    • Als je met Bonustegoed adverteerd daadwerkelijk optellen bij het beltegoed
    • Ipv van het te vermelden. 1 maand geldig en na een maand -je raad t al- is de spook "Bonus" zonder gebruik foetsie
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      8
    • Prijsstelling:
      4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Arie op 25-10-2016 om 13:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gebruik hema prepaid al meet dan 4 jaar. Altijd goede ontvangst. Gebruik tijdens vakantie de mobiel internet bundel. Werkt ook uitstekend. Een keer per jaar meestal in het voorjaar is er een actie waarbij je dubbele belminuten krijgt.
    • Goedkoop bellen
    • Goedkope internet bundels.
    • Saldo goed opvraagbaar. Blijft jaar geldig en wordt bij opwaarderen meegenomen.
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. Mr. John Doe op 22-8-2016 om 12:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima ervaringen
    • Prijsstelling;
    • Salessupport via winkel (anoniem) of online
    • Onduidelijkheid afname beltegoed (maar dit is bij iedereen onduidelijk vrees ik)
    • Onduidelijkheid nummerbehoud.
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. lucian op 18-7-2016 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde mijn beltegoed opwaarderen, maar bij het hoofdmenu hoor je een stem die zegt "om uw beltegoed op te waarderen, toets 9" dan vraagt ze om de opwaardeercode in te voeren, maar die 9 staat er nog en kan ik nietweghalen, dus zo kan ik de code ook niet goed invoeren.
    • HEMA heeft veel assortimenten.
    • Zie ervaring, hieruit kan het verbeterpunt worden geconcludeerd.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. J.G.Molle op 24-6-2016 om 21:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte kontrole over verbruik bij gebruik in het buitenland.
    De nummers die je kunt bellen om je tegoed te controleren zoals genoemd in de gebruiksaanwijzing blijken in de praktijk niet te werken.

    Er volgt een engelse tekst dat deze dienst niet operationeel is, en dat er vervolgens een 06-nummer gebeld moet worden om het tegoed op te vragen. ( dit is dus een dure oplossing als je in het buitenland zit.)
    • prijsstelling voor een eenvoudig prepaid//kaartje
    • mogelijkheden om beltegoed te controleren te beperkt bij gebruik in het buitenland.
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Nicola op 17-5-2016 om 12:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ruim 4 jaar Hema prepaid.
    • Alléén maar!
    Beoordeling
    10
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Jula op 14-4-2016 om 21:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb Hema al bijna twee jaar en ben er zeer te spreken over. Gratis nieuw simkaartje als je die nodig hebt, netjes opgestuurd helemaal in orde. Het is makkelijk en snel, je betaalt echt alleen wat je belt.
    Echter nog geen ervaring met de bundels
    • Goede prijs
    • makkelijk opwaarderen online
    • je kunt opwaarderen met 5 euro
    • soms leuke acties
    • Misschien een maand data bundel voor 5euro of goedkoper voor mensen die alleen af en toe internetten.
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Mariannee op 20-3-2016 om 07:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoe kan je in Nederland je vakantiebundel nog opmaken?
    • Makkelijk kopen in de hemawinkel
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Louis Quartorze op 6-1-2016 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    prima bereik. seconden afrekenen geen afrondingen, goed internet in de Hema beltegoed halen niks registreren of rekening nummers invullen. Beltegoed verkrijgbaar vanaf € 5,- Prima .....
    Prima de luxe
    • prima bereik ook met internet.
    • redelijk geprijsd
    • geen verplichtingen
    • alle kosten "in de hand"
    • tegoed anoniem aan te schaffen in de Hema winkel.
    • 24/7 via internet opwaarderen
    • beltegoed vanaf € 5,- verkrijgbaar
    • telefonische bereikbaarheid van de provider
    • kunde en kennis van de telefonische medewerkers.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen
Terug naar boven