Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
HEMA

HEMA mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider HEMA aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij HEMA? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk HEMA-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor HEMA wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

HEMA mobiel prepaid is een product van de HEMA. Beltegoed is te koop bij de HEMA-winkels en online via de HEMA-website. HEMA maakt gebruik van het KPN netwerk. Vanaf 17 november 2014 verkoopt HEMA smartphones en tablets onder haar eigen naam, maar heeft niet altijd zo'n product in de winkel liggen.

De provider maakt gebruik van prepaid tegoed en prepaid bundels. Tot en met 1 januari 2016 was het mogelijk om met "HEMA Buitenland Bellen" goedkoper naar een buitenlands telefoonnummer te bellen. Dit is niet meer mogelijk aangezien bellen binnen de EU sinds de tarieven voor binnen en buitenland bellen even duur is binnen de EU.

Via de website en in de winkel kun je het beltegoed opwaarderen of bundels aanschaffen.

Navigatie