Dirk Mobiel mobiele telefonie

Dirk Mobiel
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Dirk Mobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Dirk Mobiel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Dirk Mobiel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Dirk Mobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

De supermarkten Dirk, Bas en Digros bieden hun klanten vanaf 14 november 2011 voordelig prepaid bellen en sms’en aan, onder de naam Dirk Bas Digros Mobiel. Sinds april 2014 is de naam van de keten gewijzigd in Dirk.

Dirk Mobiel maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Via de online omgeving Mijn Dirkmobiel kun je onder andere je beltegoed controleren, je belgedrag volgen en instellingen wijzigen. Opwaarderen kan aan de kassa met de opwaardeersleutelhanger, online, automatisch periodiek of met je mobiel.