Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
DekaMobiel

DekaMobiel mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider DekaMobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij DekaMobiel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk DekaMobiel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor DekaMobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Sinds 26 januari 2010 is de supermarktketen DekaMarkt naast de supermarkten ook de mobiele provider DekaMobiel gestart. De provider maakt gebruik van het Vodafone netwerk

De supermarktketen DekaMarkt biedt haar klanten vanaf 26 januari 2010 voordelig prepaid aan, onder de naam DekaMobiel. Het tegoed kan gebruikt worden voor internet, bellen en sms'en. Het leuke is dat je met je boodschappen kunt sparen voor beltegoed. Het opwaarderen van het beltegoed kan aan de kassa van een DekaMarkt, online en via je mobiel.

Online diensten

Via Mijn DekaMobiel kun je online een aantal zaken zelf regelen zoals b.v. het actuele bel- en spaartegoed bekijken, opwaarderen en het onderling overboeken van beltegoed.

Navigatie