Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

bliep reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2023

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over bliep

  5
  Prijsstelling: 6
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 5
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 8
  Facturering: 10
  H Buis 3-8-2023 - 13:49

  Ik kan ondanks beltegoed niet meer bellen. Op de 2 mails die ik gestuurd heb reageren ze niet. Ze zien je blijkbaar liever gaan zodat ze het hele beltegoed kunnen opstrijken.

  • Reageer op vragen van klanten en los waar mogelijk problemen op.
  1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Bestelproces: n.v.t.
  Erwin 7-2-2023 - 15:53

  Bliep zijn afzetters en zakkenvullers, Ik heb mijn voicemail nooit ingeschakeld maar dit is toch gebeurt. Na twee keer overgaan gaat de telefoon meteen naar voicemail dus moet ik altijd terugbellen. Ik heb alles geprobeerd om de voicemail uit te schakelen maar bij bliep werkt niets. Het is dus gewoon niet mogelijk. De klantenservice reageert ook totaal niet.. Ik raad iedereen aan meet een grote boog om deze bloedzuigers heen te gaan.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.