Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

Reviews en ervaringen over bliep

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt bliep aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over bliep

    4
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: 7
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    L. van Hal 30-7-2021 - 13:31

    Ik heb begin juli mijn beltegoed opgewaardeerd. Dit is niet gebeurd, ik kan nog steeds niet bellen en internetten. Bliep is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mijn mails, alleen dat er een ticket is aangemaakt.

    • In de begintijd was Bliep een heel fijne provider.
    • Reageren op pogingen tot communicatie en leveren wat je belooft.
    JEM de Waart 29-7-2021 - 11:40

    Tegoed weg, updates met 10 euro ook weg
    Vanaf begin juli geen reactie meer alleen dat er een ticket is aangemaakt.
    Melding naar politie en ACM ConsuWijzer dat er sprake is van internet oplichting.
    Laten betalen voor diensten en goederen en niet wordt geleverd.

    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    M. Meijer 12-7-2021 - 21:50

    Vingers weg van Bliep. Vroeger prima low-cost provider. Op dit moment waardeloos, enige contact mogelijkheid is email waar vervolgens nooit meer een reactie op komt.

    • Geen
    • Klantenservice!
    1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Jomas 28-4-2021 - 19:18

    Ook bij mij is mijn beltegoed ineens verdwenen en is mijn nummer vervallen. Op berichten naar de klantenservice wordt niet gereageerd.
    In de begintijd was Bliep prima. Maar sinds de overname van T-mobiel is het niets meer.

    • Ik wil mijn geld en nummer terug.
    5
    Facturering: 5
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 7
    Bereik/dekking: 7
    R. Vermeulen 21-4-2021 - 21:25

    Mensen, blijf weg bij deze provider, want je bent je geld kwijt!!!
    Zoals bij vele anderen was bij mijn twee bliep nummers ook ineens het beltegoed op onverklaarbare wijze verdwenen. En na een paar weken kon ik er ook niet meer op gebeld worden.
    Maandenlang elke week een mail met de klacht naar de Klantenservice gestuurd maar, afgezien van de automatische ontvangstbevestiging, geen enkele reactie!!
    Ik heb jarenlang veel plezier gehad van *bliep prepaid. Eventuele problemen werden altijd snel en adequaat opgelost. Maar sinds de overgang naar T-Mobile in 2020 is het een grote ellende. Al twee keer al mijn beltegoed en telefoonnummers kwijt geraakt. Geen enkele reactie van de Klantenservice!!!!
    Ik stop er mee. Nooit meer *bliep.
    Gezien de vele klanten die hun beltegoed zijn kwijt geraakt vraag ik mij af of er geen collectieve zaak tegen *bliep of *bliepshop aangespannen kan worden. Zij stelen in feite geld van veel mensen en komen er nu ongestraft mee weg.

    • Zorgen dat beltegoed niet onverklaarbaar verdwijnt en telefoonnummers blijven werken.
    • Een actieve Klantenservice invoeren naast het automatisch ontvangstbevestigingssysteem.
    • Een klachtenafhandelingssysteem en klachtenoplossingssysteem invoeren.

    Reacties

    R 11-6-2021 - 11:04
    Idem zelfde verhaal, opgewaardeerd en nummer ineens niet meer in gebruik. Op de site van Bliep staat deze wel actief. Ik heb geprobeerd te bellen met mobieltekoop.nl (eigenaar van Bliep) maar daar krijg je een bandje met Covid bla moelilijk bla bla en vervolgens het verzoek een call aan te maken via de site. Zo gezegd zo gedaan maar ik verwacht er niet te veel van.

    Collectieve zaak lijkt me goed. Hoe aanpakken?
    Dekkers 7-5-2021 - 13:03
    Ik heb sinds april 2021 geen bereik meer, lijkt of mijn nummer is afgesloten. Nooit eerder problemen gehad. Na 2x contact gezocht te hebben zonder resultaat
    4
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: 2
    Prijsstelling: 6
    Online dienstverlening: 2
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 2
    J 10-2-2021 - 17:58

    Wacht al sinds 6-12-2020 op nieuwe simkaart (10 euro betaald) maar nu op 10-2-2021 nog steeds niets ontvangen. Mailtjes woordenboek beantwoord. Blieb heeft dus 10 euro ontvangen en levert daar niets voor. Nieuwe verdienmodel van blieb?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie