Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

Reviews en ervaringen over bliep

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt bliep aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over bliep

    4
    Klachtenafhandeling: 5
    Online dienstverlening: 2
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 6
    Facturering: 6
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: 6
    Erik Stekelenburg 27-9-2020 - 09:21

    Zeer late reactie op e-mail, na 10 dagen, zodat ik me afvroeg of ze daar überhaupt wel een kantoorbezetting hebben.

    • Ik kon gelukkig wel mijn telefoonnummer overzetten (veiligstellen) naar een andere provider.
    • Veel sneller reageren op e-mail.
    2
    Bereik/dekking: 3
    Facturering: 3
    Prijsstelling: 3
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    musa 2-9-2020 - 12:19

    Pas op voor OPLICHTING bij *bliep!!!

    2x € 10 opgewaardeerd, maar 2x € 5 gekregen. Pas een paar dagen later werd de helft van gekochte beltegoed ontvangen. Factuur niet te vinden in https://bliep.overal.com/client/invoice

    • eerlijkheid???
    7
    Facturering: 9
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 1
    C. Jacobs 24-8-2020 - 09:34

    Geen per e-mail bereikbare klantenservice. Inmiddels ben ik er wel achter hou ik de bij de omzetting ingeschakelde voicemail weer uit kan zetten: Online account > Mijn diensten > 06xxx > rechterkolom "Diensten instellingen".

    • Voicemail kan uitgeschakeld worden. Dure premium nummers bellen kan uitgeschakeld worden. SMS Roaming kan uitgeschakeld worden. Data roaming kan uitgeschakeld worden. 4G kan uitgeschakeld worden. Ik ben wel content met de hoeveelheid instellingen die je online kunt bedienen.
    • Bij migraties de "diensten instellingen" overnemen. Een e-mailadres waar ook een reactie op komt. Betalen per seconde bij bellen.
    2
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Jurjen 3-8-2020 - 14:56

    Zeer slechte ervaring met deze provider.
    Prepaid kaart besteld na drie weken was deze nog niet binnen. contact proberen te leggen via de telefoon en email door middel van een ticket. Zeer slechte beschikbaarheid en eigenlijk geen reactie op je klachten.
    Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen en die vertelde me dat ze een budget provider waren dat ik niet te veel moest verwachten.

    Ik heb in dat gesprek aangegeven dat ik de koop wilde annuleren. Ik werd doorverwezen naar de website naar het herroepings formulier. Helaas werkt de link op de website niet. Ik heb wel ergens anders een link gevonden. SIM kaart terug gestuurd en naar verwachting niets meer van gehoord. Ik wacht na meer als een maand nog steeds op mijn geld.

    Advies: vraag hier NOOIT een product aan!

    • geen
    • bereikbaarheid en klanten service
    4
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 5
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 8
    Esther 24-6-2020 - 16:20

    Niets anders dan ellende.... telefoonnummer kwijt, maanden niet kunnen bellen. Duurde heel lang voordat ik een nieuwe simkaart kreeg (inclusief mijn oude beltegoed). Nu bij de overstap wéér mijn beltegoed kwijt en wéér weken niet kunnen bellen. En klantenservice reageert nergens op....

    2
    Bereik/dekking: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Julius 22-6-2020 - 20:38

    Wat een ellende. Ik had speciaal voor mijn zoontje een mooi mobiel nummer gekocht. Dit was een nummer van Bliep. We konden het nummer actief houden door eens per 6 maanden te bellen. Na 4 maanden waren we ons nummer al kwijt inclusief beltegoed van 20 euro. Er was niets meer aan te doen. Na weken mailen (want er wordt totaal niet gereageerd) met Bliepshop, Mobieltekoop,nl, Overalmobiel.nl en Mobieldagdeal.nl, dat is namelijk allemaal één pot nat en eigendom van Marcel Schoeman, die overigens allerlei niet bestaande webwinkelwaarborgen hanteert, uiteindelijk het nummer terug gekregen (tegoed uiteraard niet) en direct overgestapt naar Simpel om het nummer veilig te stellen voor de toekomst

    6
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 3
    Klachtenafhandeling: 3
    Bestelproces: 8
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 8
    Marc 22-5-2020 - 22:16

    Bestelproces gaat heel gemakkelijk, maar bijzondere zaken waarbij ondersteuning nodig is gaan mis door totaal gebrek aan ondersteuning. Nieuwe aanvraag met nummerportering staat hierdoor geheel stil. Ik overweeg bij oude aanbieder de portering stop te laten zetten en bij Bliep een formulier herroeping in te leveren in de hoop dat betalingen geretourneerd worden.

    Wanneer je een prepaid product nodig hebt waarbij er van nummerportering geen sprake is zou het kunnen werken.

    • - De prijsstelling is heel gunstig voor een prepaid aanbieder.
    • - De bestelling online ging heel eenvoudig, de simkaart was snel geleverd.
    • - Aanpassingen aan gegevens via online portal gaat handig.
    • - Nummerportering zou automatisch moeten gaan, maar ontving SMS voordat de SIM-kaart in mijn bezig was. Deze code werkte niet. Bij aanvraag voor een nieuwe code geeft de site aan dat deze per SMS is verzonden, maar komt niet aan.
    • - Portering on Demand werkt hierdoor niet.
    • - Supportdesk beantwoord vragen/opmerkingen niet.
    • - Link naar formulier herroeping werkt niet en verwijst naar MobielTekoop.nl ( juiste link is: http://www.bliepshop.nl/img/cms/modelformulier_herroeping_bliepshop.pdf )
    6
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 10
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 10
    René Jacobs 21-5-2020 - 07:03

    Tot 1 februari van dit jaar was bliep prima.
    Maar op 1 februari gingen ze van tele 2 naar T-mobile over.
    Toen begon de ellende.
    Ik kreeg 3 sim-kaarten,
    Op emails-wordt niet meer gereageerd.
    Het beltegoed (prepaid) van 85 euri is niet meer te traceren.
    Bi T-mobile komt mijn nummer van bliep voor...maar tele2 weet van niets.
    Inmiddels de consumentenbond benaderd en die hebben mij goed geadviseerd.
    Het lijkt erop dat bliep de nummers van bliephouders heeft doorgegeven aan tmobile/
    Tele 2 kan niets achterhalen als oude provider.
    Het geld is denkelijk meegenomen door de bliep-club.
    Derhalve ga ik melding doen bij fraudehelpdesk.nl en daarna indien nodig aangifte bij de politie doen.
    Mogelijk ga ik mijn rechtsbijstandverzekering daarnaast inschakelen.
    Onvoorstelbaar dat dit mogelijk is binnen de telecomwereld.
    Een schandalige ontwikkeling.
    Bliephouders laat het er niet bijz zitten.

    • Tot 1 februari 2020 prima.
    • Na 1 februari 2020 alles.
    5
    Facturering: 9
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Rick Jansen 9-5-2020 - 18:26

    Ik bel nauwelijks, dus de manier waarop Bliep werkt vind ik prima. Begin dit jaarvwerd aangekondigd dat een hieuwe SIM nodig is. Aangezien ik een periode in het buitenland ben kan ik de reguliere bestelprocedure niet volgen. Eénmaal heeft de helpdesk aangegeven dat mijn sim verstuurd zal worden, en dat ik daar bericht van zal krijgen. Nou, nee. En helpdesk@bliep.nl, noch hulp@ bliepshop.nl reageren, behalve de bevestiging van ontvangst van mijn mail. Een beetje onbeschoft begint het toch wel te worden. Minstens wil ik m’n tegoed terug.

    • Prijsstelling is goedvoor mijn gebruik.
    • Helpdesk werkt, dus, niet.
    4
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 5
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 2
    Bestelproces: 3
    Prijsstelling: 7
    Ton 30-4-2020 - 19:41

    Jáááren was Bliep echt mijn Bliep. Was heerlijk systeem. WAS !!!
    Sinds de overgang naar 4G met overal via tele2 (?) via Tmobile (?) ik snap er niets van !!!
    Sinds februari van 2020 begon de SHIT. Enorm!
    Verschillende simkaarten gehad. Uiteindelijk werkt de telefoon met ZELFS nummerbehoud......
    Opwaarderen kostte me bij enkele pogingen geld, maar was alles bij mekaar puinhoop : kreeg in plaats van geld of code TWEE keer nieuwe simkaart met handleiding. Daar heb ik niks aan! Want mijn telefoon was al okee.
    Ik ga over naar andere provider !!!

    • Vóór de overgang naar 4G alles prima, daarna alleen maar troep.
    • Slechte organisatie !
    • Ik zou bijna zeggen : terug naar oude systeem met 3G . . . . . . . 🙄😕😆😁👍

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie