Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

Reviews en ervaringen over bliep

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt bliep aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over bliep

    8
    Facturering: 7
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 7
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad bliep aan
    Koen 27-12-2016 - 12:53

    Vriendelijke helpdesk
    Te onbekende provider

    • Gratis nieuwe simkaart
    • Misschien erg informele helpdesk
    9
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: 7
    Klachtenafhandeling: 8
    Online dienstverlening: 5
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 10
    Ik raad bliep aan
    Sonja 7-12-2016 - 09:25

    Maak al een poos gebruik van Bliep, handig met internet als je niet nodig bent zet je het een dagje of meer uit en betaal je ook niet. Bereik heel goed, contact via klantcentrum is top. snel en duidelijk. Geen klachten!

    • Online inzien gebruik
    • Bel/sms geschiedenis.
    • Inzien hoeveel MB's er nog zijn voor die dag.
    • Nette en snelle GRATIS klantenservice
    • Windows app. Beltegoed kaarten niet overal verkrijgbaar, Tele2
    10
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Online dienstverlening: 10
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 10
    Prijsstelling: 10
    Ik raad bliep aan
    Peter 1-12-2016 - 23:21

    Bliep werkt perfect van app tot gebruik van hun dienst. Klantenservice via de mail wordt bij mij binnen 24 uur behandeld.
    Heb mijn Simyo abonnement (13,- euro/ mnd.) opgezegd. Ga dus nu prepaid en dat bevalt met prima. Beter gevoel, je hebt het nu zelf in de hand!

    • Goedkoop bellen 5 cent per minuut, goed bereikbaar, prima netwerk, internet is ook OK.
    • Meer bekendheid aan geven, alleen de "dure jongens" staan vooraan ondanks de hoge tarieven die ze nemen.
    9
    Facturering: 8
    Klantenservice: 8
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 8
    Online dienstverlening: 8
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 10
    Ik raad bliep aan
    Gerjan 15-8-2016 - 19:02

    Alles werkt bij mij al een half jaar lang top! Het tarief is laag en de app overzichtelijk.

    • Goedkoopste provider die ik ken.
    • Beltegoed offline checken lukt bij mij nog niet.
    4
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 2
    Prijsstelling: 9
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: n.v.t.
    Henk Schaal 16-4-2016 - 12:48

    Als je een te vertrouwen en betrouwbare provider wil heb je niks aan deze.
    Voor het verhelpen van niet aan jezelf verwijtbare problemen ben je niet goed uit bij hen.
    Wil je deze als hoofdaanbieder gebruiken let dan op hun betrouwbaarheid van weinig.
    Het is te gering en opgeteld en alles overwegende ben je toch duurder uit dan met andere providers als een gelijkwaardig Hema Mobiel en en voor vooral onderling bellen bij Jumbo Mobiel.
    Het internet via hun is inmiddels een farce je kan met ietwat meer kost en een verplichting beter uit zijn bij andere providers.
    Ik vind dat je hun niet meer kan vertrouwen de kinderen die er eerder mee bezig waren zijn niet vervangen en inmiddels lijkt het me uitgevlogen naar een meer serieus bestaan.
    Enkel voor erbij is deze te doen maar niet als je er volwassen eisen aan stelt.

    • Ik kan geen pluspunten meer aanbrengen ze zijn achterhaald enkel het ontbreken van een starttarief en per seconde afreken is ok.
    • Een echt aanspreekpunt en het zou je geraden zijn om te reageren op enige e-mail en via eventueel een 0900 nummer een klantenservice te hebben die dan uitkomt bij Tele2 want in mijn ogen lijdt Tele2 onder het niet goed functioneren van Bliep .
    • Voicemail moeilijk uitzetbaar en blokkades te verwerken als 0906 en 0909 nummer en commerciele sms.
    • En wordt volwassen en niet zo hangend op jullie oude beginfase want jullie zijn al nooit in een luier geweest maar nu moet je het bestaande beeld helemaal weg poetsen .
    • Jullie nemen wel het geld als een volwassene aan maar de mentaliteit is kleuterachtig.
    • Grow up!
    6
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: n.v.t.
    Frank 8-3-2016 - 21:08

    De afgelopen 6 maanden was ik wel een fan van Bliep. Het is goedkoop voor als je heel weinig belt en toch bereikbaar wilt zijn. De App is best heel aardig. Ze profileren zich anders te zijn dan anderen maar gisteren ontdekte we dat dat toch tegen valt. Bellen lukt niet meer. Alle nummers zijn 'op dit moment niet bereikbaar'. Contact gezocht met de helpdesk, maar geen reactie op mailtjes en twitters. Telefoonnummer hebben ze niet. Kleine lettertjes nog maar eens gelezen en ontdekt dat de overeenkomst na 6 maanden niet opwaarderen automatisch beëindigd wordt. Maken ze het zo goedkoop en dan krijg je dit weer. Geen enkele waarschuwing ook gehad of zo. Dus best lastig om klant te blijven bij Bliep als je dat zou willen....

    • Goedkoop
    • Aardige app
    • Geen internet, tenzij je het een dagje nodig hebt
    • Je sim wordt automatisch geblokkeerd als je te lang niet opwaardeert
    • Helpdesk geeft geen reactie als het dringend nodig is

    Reacties

    Mia Swart 15-4-2016 - 17:08
    Ik sluit me helemaal aan bij de vorige spreker.
    Ik ben erg verontwaardigt over de slechte klantenservice van de kids maar een kinderachtige klantbejegening is te ridicuul .
    Wel beter werk en meer professie.
    Dennis 6-6-2016 - 13:06
    Ook ik sluit me helemaal bij deze review aan. Ook onze SIM-kaart is automatisch geblokkeerd zonder voorafgaande waarschuwing. Bij navraag per e-mail bleek de reden om de status op 'suspended' te zetten is omdat wij gedurende 7 maanden niet hebben opgewaardeerd en geen tegoed (zouden) hebben verbruikt. Ik heb geantwoord dat dat laatste niet klopt en verzocht de SIM-kaart weer per omgaande te activeren. Ik heb hier nog geen reactie op ontvangen maar intussen wel mijn buik vol van de onvolwassen streken van Bliep (is ook al eens ten onrechte beltegoed afgeschreven en na een klacht van mijn kant en slappe excuses van hun kant weer snel bijgeschreven).
    1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Johan 24-2-2016 - 10:25

    Bagger. Vandaag voor de zoveelste keer langere tijd niet bereikbaar. Klantenservice is k*t. En goedkoop zijn ze ook niet.

    8
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 6
    Bestelproces: 7
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 10
    Online dienstverlening: 8
    Bereik/dekking: 7
    Ik raad bliep aan
    Bart 1-2-2016 - 22:20

    Ik gebruik *bliep al 3 jaar. Werkt zoals het hoort. Bij storing wordt je gecompenseerd met beltegoed, ook bij klachten wordt je vaak gecompenseerd.

    Alleen irritant dat er met internet dagbundels gewerkt wordt. Het is natuurlijk geweldig dat je niks betaald op een dag dat je niks gebruikt, maar als je even snel internet nodig hebt om iemand te appen moet je direct 25 cent betalen die om 00.00 dan ook nog verloopt. Het zou bijvoorbeeld erg handig zijn als je dan standaard 64/64kbps zou hebben.

    Het bellen en smsen is daarentegen erg goedkoop en wordt supernetjes per seconde afgerekend.

    • Erg goedkoop bellen en smsen (5 cent)
    • Bellen afgerekend per seconde
    • Klantenservice reageert snel
    • Gebruik makkelijk in te zien en aan te passen
    • Geen (internet)maandbundels
    • Geen telefonische klantenservice

    Reacties

    Wim 7-9-2016 - 09:17
    Heb Bliep al een paar jaren en als het dan een keer mis gaat, dan wordt ik snel en goed uit de brand geholpen.
    Nog steeds het meest voordelige tarief voor prepaid, zowel voor internetten als bellen. Nu ook 2 euro in de EU bellen: 100 MB voor 30 dagen.
    9
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 10
    Klachtenafhandeling: 9
    Klantenservice: 10
    Bestelproces: 10
    Facturering: 8
    Ik raad bliep aan
    Mathieu 18-1-2016 - 14:56

    Ik ben echt zeer tevreden over bliep. Gebruik t nu een jaar of drie....heb 1 keer een klacht ingediend en die werd zeer correct opgelost. De bereikbaarheid is alleen per mail.liever zou ik kunnen bellen maar goed das maar bijzaak

    • Goed bereik
    • Makkelijk te gebruiken
    • Geen oneindige opwaardeercodes
    • Bereikbaar alleen per mail
    6
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 3
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 3
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 3
    Ik raad bliep aan
    Klaas 11-1-2016 - 22:37

    Was voorheen gebruiker van Bliep, de 1euro bundel voor onbeperkt bellen / sms / internet per dag was perfect voor de af en toe groot gebruiker, voor weinig prepaid gebruik was het echter waardeloos (duur 25 cent per minuut, en sms onmogelijk), daarom was ik er ook vertrokken. (naar Kruidvat prepaid, beviel trouwens ook erg goed, maar mijn verbruik liep iets te hoog op)
    Nu weer terug bij Bliep, een aangenaam verrast door de tarieven voor bellen, en sms, die zijn voor prepaid erg netjes (ik voer zakelijk heel veel korte gespreken, en deze worden keurig per seconde verrekend, en geen starttarief, maar dus echt soms oproepen van 2, 3 cent)
    sms voor 5 cent (zonder een bundel te activeren) is ook erg netjes.

    De internetbundels zijn zoals ze nu zijn te klein, de prijs is prima, die zo laten, de hoeveelheid MB's graag verhogen (zelf kan ik wel uit de voeten met 10MB voor 25 cent per dag, alleen email, Opera Mini, en BBM Messenger / Whatsapp gebruik. voordeel van per dag betalen waardeer ik meer dan bv een maandbundel van 250 MB die 5 Euro kost)

    Qua netwerk iets minder dan ik de afgelopen tijd gewend was bij KPN, maar wel aangenaam verrast door de verbeterde 3G dekking, GSM dekking is wel stukken minder geworden (dan de t-mobile dekking van +- 1 jaar geleden, maar dat maakt de 3G ruimschoots goed)
    Toegang tot 4G netwerk van Tele2 is jammer genoeg nu nog niet mogelijk, nu gebruik je met Bliep alleen nog het Tele2 netwerk door middel van roaming bij t-mobile. (werkt verder wel ok)

    Voicemail kan momenteel nog niet uitgeschakeld worden, na +- 20 seconde rinkeltijd wordt je telefoon al doorgeschakeld, dit is naar mijn mening te kort. Volgens bliep kan dit binnenkort wel (nu al bij instellingen uit te zetten) maar dit ligt bij Tele2 (bij Tele2 moet je standaard contact opnemen met de klantenservice om je voicemail uitgeschakeld te krijgen, dit gebeurt dan binnen 24 uur, als bliep klant lukt het niet om tele2 te bellen, ik heb het geprobeerd, maar ze verwijzen je weer terug naar bliep...)

    Buitenland werkt omslachtig, simkaart instellingen aanpassen (buitenland, handmatige selectie) opnieuw opstarten, netwerk zoeken. Vervolgens om zelf te bellen, bel het nummer, wachten, terug gebeld worden. Bij normale (zoals KPN) netwerken rij je zo de grens over, en werkt het gelijk, bij Tele2 dus weer net niet (uiteindelijk werkt het wel, dus lastiger, maar zeker geen groot probleem)

    Als je met bovenstaand kan leven, dan is het zeker wel een aanrader.

    • Tarieven binnenland, en buitenland
    • Technisch werkt het goed
    • Voicemail uitschakelbaar maken.
    • Simkaart instellingen voor buitenland zou eenvoudiger kunnen
    • Grotere dagbundels voor internet (of die 67MB bundel verlagen naar 25 cent)

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie