Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

Reviews en ervaringen over bliep

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt bliep aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over bliep

    6
    Bestelproces: 6
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 10
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 2
    Klachtenafhandeling: 3
    Martijn 24-12-2015 - 14:18

    Mijn KPN nummer zou vandaag worden overgezet naar bliep, maar heb nog steeds het tijdelijke nummer op de sim. En die KPN sim doet het nu niet meer. Ik kan niks nu. En de helpdesk reageert ook niet. Wat een flut provider is dit geworden sinds de overstap na het Tele2 netwerk.

    6
    Bereik/dekking: 5
    Prijsstelling: 7
    Klantenservice: 8
    Bestelproces: 5
    Facturering: 5
    Online dienstverlening: 7
    Klachtenafhandeling: 8
    mipsch 1-12-2015 - 18:40

    Tsja, Bliep. Vroeger natuurlijk geniaal met onbeperkt internet en gratis bellen tussen bliep gebruikers. De bijna-flatrate zonder abonnement.

    Toen van t-mobile naar tele2, een heel gehannes met het omwisselen van sim-kaarten. Qua kosten eigenlijk niet zo heel anders. Wel veel ellende met internet dat afloopt terwijl je google maps als navigatie gebruikt, en dergelijke.

    Echt de super aanrader is het in 2015 niet, maar als ik een geschikte prepaid zoek om te wisselen dan vind ik er geen. Misschien AH slim only, maar dat is postpaid, en ik hou niet van verrassingen achteraf, de recenties op bellen.com bevestigen mijn vermoedens over de ellende daarmee. Nu maar hopen dat de bliep tent nog even blijft draaien!

    • Minuutkosten zijn laag zeker vergeleken met andere prepaid aanbieders.
    • 67 MB/dag levert toch een aardige 2GB/maand op. Alleen gebruik ik niet iedere dag 67MB en wil ik soms juist meer, maar schuiven gaat niet. Als je per ongeluk op 3G youtube zit te kijken is tenminste niet je hele maandquota weg.
    • Klantendienst reageert snel en correct.
    • Kan overgebleven MB niet naar een andere dag schuiven.
    • Als je beltegoed te laag was en je internet is gedeactiveerd moet je via de app of website opladen. Het Tele2 oplaadnummer werkt niet. Dat is niet handig omdat je immers geen internet hebt. Moet je dus eerst wifi opzoeken, zelfs al heb je een bonnetje...
    • Werkt niet altijd in het buitenland. Altijd weer een gok. Hangt soms van de mobiel af, lijkt wel.
    • Klantendienst niet telefonisch bereikbaar. Reageren wel op alle berichten.

    Reacties

    Henk 1-12-2015 - 19:02
    Dit is toestel afhankelijk. Mijn toestel detecteerd automatisch het "Niet roamen" en steld zichzelf goed in. Als je toestel dit niet ondersteund zal hij altijd roaming aangeven. De optie is dan ook nederland en altijd roamen aan waarop je je geen zorgen kunt maken.

    Het is inderdaad tele2 in combinatie met jouw telefoon. (Ik gebruik zelf een Nexus 4 met Android 4.4 tot 6.0 zonder problemen).
    1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Karin @ Schaik 24-11-2015 - 09:45

    Wilt u veel betalen en als een kind of minderbegaafde bejegend worden? Ga dan naar bliep.

    • Kan alleen maar een telecom bedrijf aanraden.
    1
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Joris 11-11-2015 - 18:54

    Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de hoge waarderingen voor Bliep hier gegeven worden door Bliep medewerkers. Mijn ervaring is dat het van begin tot einde één grote ellende is. Prut dekking, prut klantenservice en goedkoop is het ook niet. Zoek je een Prepaid aansluiting dan zijn er veel betere opties.

    9
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 9
    Online dienstverlening: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    Facturering: 9
    Bereik/dekking: 8
    Ik raad bliep aan
    Erwin N 9-11-2015 - 20:37

    Snel en eenvoudig nummerbehoud, prima dekking en financiële verassingen zijn onmogelijk.

    • eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en kostenbeheersing
    • Ideaal voor jonge gebruikers die nog moeten leren hoe je met geld om moet gaan (als de verkering net aan of uit is kunnen ze nooit meer dan het beltegoed opmaken dat eenvoudig rond de 10 euro gehouden kan worden.
    • Hoewel de doelgroep jeugd is toch zeer geschikt voor ouderen die af en toe online willen zijn.
    • Opwaarderen kan op vele manieren en kan zelfs automatisch
    • Verbeteringen zijn bijna altijd kostenverhogend en zijn niet nodig want het werkt al prima!
    1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bart 21-10-2015 - 08:09

    Waardeloze flut provider. Met slecht netwerk, hoge prijzen voor wat je krijgt en een helpdeks die kleuterschool-niveau niet ontstegen is.

    • Geen
    • Prijzen
    • Netwerk
    • Service

    Reacties

    martin 5-11-2015 - 19:08
    je hebt gelijk , de boel is failiet en ze hebben dus geen dekking meer , het was goed , maar er is een klootzak die mij 18 euro door de neus heeft geboort
    10
    Facturering: 10
    Klantenservice: 10
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 10
    Ik raad bliep aan
    HereIsTom 18-10-2015 - 13:07

    Prima prepaid aanbieder! Goedkoop bellen en Internetten via je mobiel.
    Ik heb tot nu toe, meer dan een jaar in gebruik, altijd en overal dekking.

    • Makkelijk beltegoed bekijken en opladen via de App.
    • Volgens mij één van de goedkoopste beltarieven!
    • Nummerportering hebben ze netjes voor mij geregeld.
    9
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Klantenservice: 9
    Prijsstelling: 9
    Facturering: 9
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Ik raad bliep aan
    Maurice Lammers 9-10-2015 - 18:09

    Ik gebruik Bliep alleen om te bellen en sms`n en ik heb alle providers wel gehad maar bliep is veruit de goedkoopste en niet onbelangrijk de eerlijkste omgerekend is bliep qua bellen goedkoper als alle andere providers en daar zitten echte boeven bij ik spreek uit ervaring met YouFone als absolute dieptepunt met onbeperkt internet , maar ze vergeten erbij te zeggen dat je na 1500 mb niet meer normaal kan internetten zo traag , nee Bliep is eerlijk en zegt maakt geen sluik reclame ,
    En dan de bundels van T-mobile van 10 euro als voorbeeld ,dan krijg je een sms als de bundel op is maar niet eerder dan dat je beltegoed net 5 ct over de limiet om een nieuwe te kopen , de gluiperds . Nee geef mij Bliep maar , en al die zeurkousen hier kunnen niet rekenen .
    Groeten ,
    Maurice Lammers

    • 5ct per min.
    • Eerlijkheid
    • Vriendelijk
    • Altijd antwoord en als ze een fout maken wordt dit gelijk gecompenseerd .
    • Geen
    • Ik zou het niet weten ,
    • Te weinig klanten ?
    9
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Ik raad bliep aan
    Elly Bennis 9-10-2015 - 07:50

    Mijn mail werd dezelfde dag nog heel goed en uitgebreid beantwoord waardoor mijn bliepkaart weer werkt

    • Omdat ik zelf een aanpassing niet had doorgevoerd op mijn telefoon was er geen internet via Bliep. Mijn geld (zonder te vragen!!) terug gekregen voor de dagen dat ik geen gebruik van bliep heb kunnen maken. TOP
    6
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 9
    Klantenservice: 9
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 7
    lin 8-10-2015 - 09:28

    bliep kan beter zijn naam veranderen in tuuut tuuut tuuut

    • Goede klantenservice
    • slecht bereik, soms dagen niet bereikbaar. geen buitenlanddekking

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie