Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

Reviews en ervaringen over bliep

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt bliep aan.
80% niet en 20% misschien

Klantervaringen over bliep

    4
    Prijsstelling: 9
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 5
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 9
    Ik raad bliep aan
    Taco 24-12-2014 - 08:02

    Onbeperkt internet is een leugen.
    Ik ben zelf gewezen op de kleine lettertjes toen ik een film en een besturingssysteem probeerde te downloaden. Ongeveer 3 GB bij elkaar. Als ik door zou gaan met deze hoeveelheid zou ik afgesloten worden, i.v.m. geneuzel verhaal over het feit dat ik andere Bliep gebruikers internet beperk omdat er veel gedownload wordt. Of te wel Bliep heeft een beperkte bandbreete waardoor ze een goedkoop abbo kunnen aanbieden, 24 uur onbeperkt (langzaam internet 45 kb/s) is te veel voor hun. Jammer van hun reclame die dit anders voor doet. Uitspraak van hun "onbeperkt internet is bij normaal telefoongebruik".
    Ik woon in een buitengebied en ben afhankelijk van deze Bliep verbinding, dit is mijn internet verbinding.

    • Verder best oke en aan te raden, voor zo ver
    • Onbeperkt internet echt onbeperkt maken
    9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 9
    Online dienstverlening: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Facturering: 9
    Ik raad bliep aan
    Paulus 23-12-2014 - 09:28

    Ideaal voor m'n ij-Foontje 4s

    • Eindelijk zelf bepalen wanneer je en wat je betaald
    • Geen
    Lennard vd Ham 15-12-2014 - 14:05

    Bliep is gewoon top, voor een Euro per dag onbeperkt bellen smssen en ja mensen echt onbeperkt internet. Ik raad het mensen zeker aan.

    • Pluspunten: snelle zeer goede service, overal bereikbaar, opbouw van belminuten zodat wanneer je effe geen te goed hebt je toch kan bellen. Super tevreden
    • Ook sms punten opbouwen zou cool zijn.
    9
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 9
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Ik raad bliep aan
    Anka 28-11-2014 - 13:06

    zeer gedreven en hulpvaardige dienstverlening voor het verkrijgen van nummerbehoud

    • vernieuwend.
    • Dit is bellen en internetten naar behoefte in binnen en buitenland. Geen risico op onverwacht hoge rekeningen, zoals bij abo's waarbij je portemonnee continu open staat
    • app voor Windows Phone ontbreekt (nog)
    8
    Klantenservice: 5
    Online dienstverlening: 6
    Klachtenafhandeling: 7
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 9
    Facturering: 9
    Prijsstelling: 9
    Ikko N. 18-11-2014 - 18:35

    Probeer sinds 14 11 2014 bliep te activeren. Nu al 5 dagen NIETS. Bliept zegt error door T Mobile ivm storing nummerbehoud porteren. T Mobile zegt we hebben geen storing. Kortom bagger ondanks 5 goedbedoelde mails en toegezegde vergoeding van 0.50e per dag... maar ben nog steeds niet bereikbaar zonder wifi.

    • Tja
    • Bliep doet het al dagen niet!

    Reacties

    *bliep 23-11-2014 - 17:32
    Bedankt voor je reactie! De storing is onderhand al een aantal dagen opgelost, ik hoop dat je slechte begin met *bliep ondertussen al iets beter is geworden. Wat betreft de storing, deze lag inderdaad bij T-Mobile en ook andere providers hadden er last van. Wellicht wist de medewerker van T-Mobile dit niet, wat natuurlijk erg jammer is.

    Hopelijk zal je in de toekomst wel *bliep aan iedereen aanraden!
    10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 10
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 10
    Online dienstverlening: 10
    Ik raad bliep aan
    Henny Joosten 12-11-2014 - 11:12

    Ik gebruik Bliep hoofdzakelijk voor een internetconnectie met mijn Nexus7. Hierin kan een sim maar ik kan er niet mee bellen. Ik ben erg tevreden over de website, de info als ik inlog en alle vriendelijkheid eromheen. En natuurlijk de goede verbinding via het netwerk.
    Ik ben een kritische consument; dat weet een andere provider inmiddels. Maar als het goed is laat ik het ook graag weten!

    • - Goede website
    • - Hele goede bereikbaarheid en klantenservice!
    • - Schappelijke tarieven en je zit nergens aan vast.
    • - Goed netwerk.
    • Geen!!!
    9
    Klantenservice: 9
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 9
    Facturering: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Ik raad bliep aan
    Claus 6-11-2014 - 20:45

    Ik heb Bliep nu een aantal weken en ben er zeer over te spreken. Online aanzetten wat je nodig hebt, en uitzetten wat je niet nodig hebt.

    Voor vragen of problemen kun je je vraag online stellen zonder ze te hoeven bellen.

    Oh ja Bliep richt zich vooral op jongeren, maar ook ouderen kunnen gewoon gebruik van Bliep maken. Zelf ben ik al heel lang mijn wilde haren kwijt, maar toch klant van hun geworden.

    Jongens van Bliep ga zo door met jullie bedrijf!

    • Bellen per seconde en geen starttarief zoals de meeste providers dit doen.
    • Voor iedere euro dat men opwaardeert krijgt men 1 minuut gratis bellen wat overigens onbeperkt houdbaar is en ook nog eens per seconde wordt afgeboekt.
    • Goedkoop onbeperkt internetten voor slechts €0.50 per dag, en per dag aan of uit te zetten via hun website of via de Bliep app.
    • Geen verborgen kosten zoals de meeste providers dit wel doen.
    • Heldere (algemene) voorwaarden
    10
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Klachtenafhandeling: 10
    Ik raad bliep aan
    Matthijs Otterloo 26-10-2014 - 08:38

    *bliep is een goede mobiele provider voor jongeren. Zeker een aanrader

    • Goedkoop
    • Speciaal voor jongeren
    • Al vanaf 50 cent per dag
    • Ook in het buitenland beschikbaar
    9
    Klantenservice: 9
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 9
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 9
    Ik raad bliep aan
    Hennie 12-10-2014 - 13:17

    Ik ben SUPER tevreden

    • Voor EEN euro de hele dag bellen met ALLE nummers geweldig..
    • En uitzetten wanneer je maar wilt.....perfect.
    • Voor mij valt er NIETS te verbeteren
    9
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Ik raad bliep aan
    Marja 9-10-2014 - 19:30

    Dit is een super manier om je kinderen een bel tegoed te geven, zonder dat jij je zorgen moet maken dat ze over het budget heen gaan

    • Bij vragen kan je met ze chatten en je krijgt gelijk antwoord. Een leuke en originele manier!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie