Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

Reviews en ervaringen over bliep

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over bliep geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over bliep. Is bliep je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van bliep zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 4 klanten beveelt bliep aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over bliep

    Dalton 30-12-2013 - 20:18

    Ik ben ontevreden over Bliep. Het kost weinig maar biedt ook weinig.De downloadsnelheid is erg laag. Als je naar mening van de provider iets teveel data gebruikt via het € 0,50 tarief, dan krijg je een waarschuwing `datamisbruik`Bliep zal na aanhoudend misbruik de sim kaart afsluiten als ik het netwerk voor andere Bliepers blijf overbelasten.Man, man wat een onzin. Het draait gewoon om databundels die ze bij T-mobile hebben ingekocht.Het feit dat ik als een snotaap wordt neergezet heeft me doen besluiten om per direct over te stappen. Bovendien wil ik niet aangesproken worden als beste Blieper. Het lijkt teveel op het blaag Justin Bieper.Conclusie:Bliep is weinig waard. Stap over naar Robin. Voor € 30 / maand onbeperkt bellen en mobiel internet en een supersnelle respons op een vraag. Per email binnen 1 uur. Zelfs tijdens de kerstdagen!!

    Rudy 30-12-2013 - 19:27

    De service van Bliep is naar mijn ervaring buitengewoon goed.

    Ik had een nieuwe simkaart besteld, die werkte niet, maar kreeg meteen op al mijn mails na ongeveer 2 minuten al antwoord. Dezelfde avond werd een nieuwe simkaart door een medewerker van Bliep bij me thuisgebracht. Echt top.

    Heb het anderen ook aangeraden en die zijn ook tevreden.

    Over de snelheid van het internet ben ik ook tevreden. Ik vind het gewoon erg prettig om geen contract te hebben. Bellen doe ik niet veel, het gaat mij om het internet. Berichtjes versturen per sms of whatsapp en mailtjes, allemaal probleemloos. Het systeem van opwaarderen werkt prima. Eigenlijk nooit problemen tegengekomen.

    skeep 28-11-2013 - 21:55

    Waardeloos, 3x gemaild met vragen niet thuis dus.wordt te moeilijkdenk ik.

    rik 20-11-2013 - 19:21

    ik heb een bliep kaart bestelt via bliepextra krijg €1 extra bij opwaarderingen

    Nicole 20-11-2013 - 11:19

    Ben helemaal niet tevreden, word al drie maanden aan het lijntje gehouden. Ben al, op advies van hun , van nummer veranderd omdat het lag aan mijn simkaart en nummer dat ik niet gratis kon bellen met andere bliepers. Nou, inmiddels alweer een maand verder maar helaas nog steeds kan ik niet gratis bellen met andere bliepers. Nu ligt het aan al die.andere bliepers...die nummers worden niet herkend als zijnde bliepnummers. Alles zal worden opgelost beloven ze. Ook altijd binnen twee weken. Als ik na twee weken ga vragen hoe of wat zijn ze altijd bezig met een andere oplossing die ook twee weken duurt. Internet is ronduit slecht. Het verschil tussen 50 cent En het 1 euro tarief is niet eensmerkbaar. Internet valt continu uit. Dat word afgeschoven op de slechte dekking bij mijn adres. Nou ik vertoef de hele week door heel Nederland maar het blijft uitvallen. Nou...voor mij zijn het gewoon oplichters die van alles beloven en niets nalomen en je vervolgens maandenlang aan het lijntje houden. Voor mij geen Bliep!

    stefan 21-10-2013 - 19:20

    met *bliep kun je voor nog geen €15 per maand onbeperkt internetten en smsen ik zeg doen ik ben al over :D als je via deze link een *bliep simkaart bestelt, krijg je bij je eerste drie opwaarderingen telkens extra beltegoed www.bliep.nl/r/280f78db70418bd32 groetjes stefan

    stefan 21-10-2013 - 19:18

    met *bliep kun je voor nog geen €15 per maand onbeperkt internetten en smsen ik zeg doen ik ben al over :D als je via deze link een *bliep simkaart bestelt, krijg je bij je eerste drie opwaarderingen telkens extra beltegoedhttps://www.bliep.nl/r/280f78db70418bd32 groetjes stefan

    Max 3-10-2013 - 00:11

    Reactie op Edward / 31-7-2013, 15:51

    Onderwerp: welke APN moet je kiezen als je een dongel gebruikt met een *bliep sim-kaart.

    Edward, ik heb in Spanje bij Carrefour dit jaar een dongel (huismerk Carrefour) gekocht voor 9€, en die blijkt simlock-vrij te zijn.
    Simkaart van *bliep erin, als APN
    internet
    (8 kleine letters) ingesteld, en het werkt bij mij.
    De dongel kan GPRS, UMTS en HSDPA aan.
    Op sommige plekken binnenshuis heb ik een GPRS verbinding met zeer lage snelheid. Elders gaat het sneller.

    In België bleek het ook te werken, met de "10 MB voor 2€" bundel van *bliep.
    Je moet dan wel ingesteld hebben (bijvoorbeeld op bliep.nl) "Bellen en sms in de EU" = ja, anders krijg je geen verbinding buiten Nederland.

    Ik had al een dongel met PrePaid sim van T-Mobile (ook APN internet), maar die gebruik ik niet meer, omdat ik dan in de gaten moet houden of ik niet uit mijn bundel loop. Buiten de bundel is het zo duur dat ik voordat ik het weet door mijn tegoed heen ben.
    Met *bliep heb ik dat probleem niet.

    Leve *bliep!

    Maarten 19-9-2013 - 21:34

    Als je een probleem hebt met *bliep, kun je altijd een mailtje sturen, of op facebook een bericht sturen. Ik heb alleen maar goede ervaringen met *bliep. Echt een geweldige organisatie!

    Edward 31-7-2013 - 15:51

    De bliep sim kaart is goedkoop, maar niets waard. Althans als je hem in een dongel wilt gebruiken. Zelf heeft Bliep geen dongel. Ze adviseren een dongel van T-Mobile of een simlock vrije. Een dongel zonder simkaart van T-Mobile is niet te krijgen. Toen een simlockvrije dongel gekocht voor € 30,-. Daar krijg ik de Bliep simkaart ook niet mee aan de praat. En Bliep geeft dan geen service meer, einde verhaal. Ze kunnen zelfs geen APN gegevens geven. Slechte organisatie.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie