Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

  4
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 3
  Bereik/dekking: 9
  Bestelproces: 3
  Klantenservice: 2
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 5
  Joop Evenboer 4-8-2019 - 12:58

  Ik haalde altijd bij de Aldi in Groenlo voor €10.- beltegoed .dat is dus een kassabon met een cijfercode die je in kon voeren en de telefoon voor een jaar met hetzelfde nummer kon gebruiken.nu was ik afgelopen vrijdag bij de Aldi en nu kon dat niet meer.weg €26.- beltegoed en een ander nummer.zeer slechte zaak.ben zeer ontevreden omdat ik niet meer bereikbaar ben voor bepaalde noodgevallen.

  • Ik heb geen pluspunt
  • Zorg ervoor dat er personeel rond loopt die het wel snappen hoe iets werkt!
  Hans 19-4-2019 - 09:38

  Helaas is de voortreffelijke Aldi Talk App spoorloos verdwenen; de helpdesk doet net of ze onnozel zijn.

  Reacties

  A.C. van Kesteren 13-11-2019 - 11:53
  Hans, Jouw bericht is van april zie ik. Sinds 2 weken is de Aldi App op de in gebruik zijnde telefoons niet meer te gebruiken. Mails gestuurd die als noreplyantwoord geven dat het systeem niet op orde is. Hetzelfde hoorde ik telefonisch via KPN. Die verwees me voor de hoogte van het tegoed en het kunnen opwaarderen naar de website. En wist dus ook te vertellen dat het Aldi Talk out of order is qua app. Dit was vorige week.
  Kreegvanmorgen een sms dat mijn beltegoed 0 is. Vorige week nog 20 euro zonder gebeld te hebben hooguit 1 keer.
  Ik gebruik(te) prepaid. Ga proberen via Medion wijzer te worden.
  Als iemand meer weet hoor ik het graag.
  Cora 15-11-2019 - 16:42
  De app is ca. 14 dagen soms wel soms niet beschikbaar. Heb deze net weer geïnstalleerd, voor de 4 of 5e keer en dan is de app de andere dag niet beschikbaar. Navraag gedaan en de instellingen zijn veranderd en werkt ook nog niet goed.jn de databundels zijn flink in prijs verhoogd. Mijn tegoed is wel goed. Als de app niet werkt moet je 2 nummers bellen voor je tegoed, telefoon en bundeltegoed. frustrerend
  Peter Stapzadel 17-2-2019 - 04:52

  Ik had €46,00 beltegoed.....ik heb niet gebeld of gesms't....na twee maanden zag ik een sms-je van Aldi talk. Mijn beltegoed was nog maar €0,78. Hoe kan dit? Ik heb werkelijk geen idee. Ik denk dat het daar een enorme puinhoop is. In feite roven ze je leeg.
  Dit is geen provider. Dit zijn cowboys die je beroven.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie