Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    3
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 6
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Maria Boote 15-12-2017 - 22:35

    Waardeloos bedrijf. Sinds 5 nov. nieuwe simkaart aangevraagd. Nu 15 emails verder nog steeds niets ontvangen. Zouden reeds 4 maal nieuwe kaart gestuurd hebben. Hadden nog de moed te beweren dat Post NL de kaart afgeleverd zou hebben. M.a.w. ik ben een leugenaar. Schandalig. Geweldige service.

    6
    Online dienstverlening: 6
    Bereik/dekking: 2
    Bestelproces: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    M. Haanen 19-11-2017 - 18:23

    Vorige week had ik nog meer dan 6 euro beltegoed.Krijg dan een berichtje dat er nog 33 cent op staat! Huh? 10 euro opgewaardeerd, na 2 dagen is dat ook op! Telefoon helemaal niet gebruikt! We kunnen niet vinden waar dat aan ligt!

    • Dit moet toch niet kunnen.
    2
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 5
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Ton 29-9-2017 - 13:38

    alleen goedkoop als je met andere aldi nummers belt,
    geen info te vinden over roaming, staat nergens wat dat nu kost wel dat ze roaming bundels verkopen,,dus anders wel roaming kosten???????????

    • aldi met aldi bellen goedkoop
    • plats duidelijk in tarieven wat het NU kost in Europa naar NL bellen, staat echt nergens
    3
    Online dienstverlening: 3
    Bestelproces: 3
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 5
    Bereik/dekking: 4
    Klantenservice: 1
    Rutger Rozendal 31-8-2017 - 08:22

    Pas op voor verborgen kosten bij deze provider. Het systeem is zo ingericht dat een foutje als snel tot excessieve kosten kan leiden. Als je kind bijvoorbeeld in een onbeheerd moment je telefoon gebruikt kan het heel makkelijk gebeuren dat je daarmee je bundel en direct daarna je resterende beltegoed kan opbranden. Hetzelfde geldt voor een email programma op je telefoon, dat op de achtergond je internet gebruikt, ook dit kan bij ALDI talk snel leiden tot hoge kosten. ALDI talk biedt geen mogelijkheid om dit te begrenzen, bijvoorbeeld als bundel op is, de service stop zetten of over te schakelen op een lagere snelheid.

    Toen ik ALDI talk hierover mailde kreeg ik een vrij botte reactie waar niet ingegaan werd op mijn suggesties tot verbetering. Men lijkt wel blij te zijn met die soort situaties die per ongeluk kunnen gebeuren, verdienen zij goed aan. Uit hun communicatie blijkt avast op geen enkele manier dat ze dit zelf als een probleem zien.

    4
    Klachtenafhandeling: 3
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 7
    Prijsstelling: 5
    Facturering: n.v.t.
    Cor 31-7-2017 - 16:26

    Gebruik in Nederland zoals verwacht. Wel je dataverbruik begrenzen zodat je niet buiten de bundel komt. Gebruik van data in Duitsland op verschillende plaatsen geprobeerd, maar sinds de aanpassing van de roaming binnen de EU werkt dit niet meer. Mail naar AlDi gestuurd. Reactie is dat zij het gebruik in buitenland niet kunnen garanderen. Dit is een behoorlijke tegenvaller waar ik niet op gerekend had

    8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Abel 1-7-2017 - 11:40

    Nog maar 3 weken in gebruik, maar bevalt goed met maandbundel S voor slechts 4 € p/maand. Per sms wordt je af en toe geïnformeerd over je resterende bundeltegoed. Wel nadeel dat je de bundel niet automatisch kunt laten verlengen.
    In Spanje goed bereik en volledig uit de maandbundel kunnen bellen + internet. Dus geen extra (roaming)kosten meer.
    Het opwaarderen van basistegoed via internet heb ik nog niet geprobeerd.

    • Werkt ook goed in het buitenland ! (AH Slimonly werkte bij mij helemaal niet in het buitenland).
    • Maandbundels automatisch kunnen laten verlengen.
    9
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 10
    Bereik/dekking: 7
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Online dienstverlening: 8
    Ik raad ALDI TALK aan
    Sera 30-4-2017 - 18:40

    Al 6-7 jaar klant van deze provider. Sinds een jaar activeer ik elke maand een bundel internet. In zowel Duitsland als in België perfect bereik gehad! Word ook altijd goed geïnformeerd via sms.

    5
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 3
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 3
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 3
    Jean 23-1-2017 - 10:03

    Bij de nieuwe wetgeving , moet ik REGISTREREN , daarvoor moet een app op PC , maar die APP is niet te installeren op mijn PC.
    De makers van de app en medion mobile hebben geen oplossing
    Resultaat : gooi de kaart weg en ga naar een ander provider (dat kun je maken van de antwoorden van de klantendienst zowel per e-mail als telephonish)
    Hebben andere dat probleem ook of ben ik alleen (DESKTOP en LAPTOP -werkt op geen van beide)

    Reacties

    Marlena Dams 24-1-2017 - 17:20
    Heb gisteren geregistreerd(23/01) na vele hopeloze pogingen. Uiteindelijk is het gelukt want kreeg melding dat de registratie ok was.(via een unieke code op mijn email-adres en mits gebruik van een ID kaartlezer) MAAR kan nog steeds niet bellen, ook al staat mijn saldo op €23.(had €10 herlaad in nov.'16 en €10 op 21 jan.ll) Weet u misschien raad? Bedankt alvast,Marleen
    5
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 7
    Jan 19-1-2017 - 08:48

    Eens je databundel op is, wordt er automatisch teruggevallen op een belachelijk duur tarief. In mijn geval was de resterende 7€ belwaarde voor 27Mb op in een minuut aan een of andere sync. En de volgende dag kon ik dus niet meer bellen.

    3
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: 3
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Pieter 11-1-2017 - 09:41

    Onduidelijk bundel / laad systeem: Als de bundel op is schakelt het onmiddellijk over op het extreem duren default tarief en is de reserve die je hebt staan direct op tegen belachelijk prijs. Business model zoals een ander? Dat lukt maar één keer en dan nooit meer.

    • Niks
    • Stoppen met klanten rippen

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie