Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    6
    Klantenservice: 4
    Prijsstelling: 8
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Hans 25-10-2016 - 14:21

    Goede ontvangst

    • Nooit problemen met bereikbaarheid
    • Simkaart werd onlangs geblokkeerd. Reden volgens de klantenservice: Te lang niet opgewaardeerd. Blokkering kan niet ongedaan gemaakt worden. :-(
    9
    Klachtenafhandeling: 10
    Online dienstverlening: 10
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: 10
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 8
    Ik raad ALDI TALK aan
    N. 19-10-2016 - 13:51

    Prima altijd bereikbaar. Goede klantenservice.

    • Bereikbaar (prepaid)
    • Ik weet niet of het er is. Sim only abonnement toevoegen
    7
    Online dienstverlening: 7
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: 7
    Klantenservice: 7
    Facturering: n.v.t.
    Herman Slomp 26-9-2016 - 16:53

    Weinig klachten tot nu toe.

    • Eenvoudig.
    • Beperkte verkrijgbaarheid (alleen bij ALDI-winkels).

    Reacties

    Herman Slomp 26-9-2016 - 17:00
    Ik kocht € 10 beltegoed en kreeg een 16-cijferige opwaardeercode op mijn bon. De opwaardering mislukte (niet geldig, reeds gebruikt EN: te lang!!! Ik lees in toelichtingen regelmatig dat de opwaardeercode 15 cijfers telt. Hoe is het dan mogelijk, dat in de winkel een bon uitgedraaid wordt met 16 cijfers?
    7
    Klachtenafhandeling: 7
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 7
    Online dienstverlening: 7
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Herman Slomp 26-9-2016 - 16:48

    Weinig klachten tot nu toe.

    • Eenvoudig.
    • Beperkte verkrijgbaarheid (alleen bij ALDI-winkels).
    10
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 10
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad ALDI TALK aan
    Eric Opstaele 24-8-2016 - 15:20

    8 € per maand voor 320 eenheden. (bundel M)
    Dat is 320 min bellen of 320 sms of combineren.
    Zeer goed bereik binnen- en buitenland.

    • Voor middelmatige gebruiker het voordeligst.
    • Je bundel M van 8 € is 1 maand geldig, overschot wordt niet over gezet.
    3
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 5
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 4
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 10
    Stephan Verbeeck 10-8-2016 - 20:46

    Ik ben reeds een paar jaar tevreden gebruiken van Aldi Talk. Resent werd de bundel \"AUTODATAS\" van 400Mb mobiel internet geïntroduceerd welke automatisch wordt vernieuwd. Ik heb dan deze bundel gebruikt ipv van de oude bundel \"DATAS\" De eerste keren werkte dit perfect maar vandaag werd de bundel niet vernieuwd met gevolg dat het volledige prepaid bedrag van 51 euro op luttele minuten werd opgesoupeerd aan mobiel internet buiten de bundel.\r\n\r\nIk kan op dit moment mijn beltegoed niet opnieuw opladen omdat ik bang ben dat het bedrag opnieuw binnen 10 minuten automatisch gaat gewist worden.

    gebruikte bandbreedte dient aangerekend te worden aan het tarief van de bundel DATAS of AUTODATAS. Het resterende bedrag zou terug als beltegoed moeten opgeladen worden.

    • Goedkoop tarief voor mobiel internet (4 euro per maand)
    • ALDI TALK beltegoed van 51euro wordt automatisch gewist door bug in ALDI TALK
    4
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 8
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Janny 18-6-2016 - 09:02

    Afgelopen zondag kwam ik er achter dat AldiTalk nog steeds de roamingtarieven van voor 31 mei hanteert. Ik heb daar over contact gezocht. Ze hebben het bekeken en ja, ik had gelijk, voor mijn nummer. Een "coulance" bedrag gekregen.
    Afgelopen woensdag bij mijn man gecontroleerd. Ja, ook nog de oude tarieven. Ook een bedrag als tegmoetkoming gekregen.
    In hun reacties zeggen ze dat ik de enige ben die geklaagd heeft. Ze zullen niets doen, als mensen het niet aangeven. Volgens mij zijn ze ernstig in overtreding!!!
    Ze zeggen dat ze het niet kunnen zien, onzin natuurlijk. Je gaat toch niet als je in het buitenland iedere keer controleren of de tarieven wel goed afgeschreven worden??

    • Doordat je bij Aldi moet kopen, moeilijk op te waarderen.
    • Ze hanteren te hoge tarieven en lijken daar zelf helemaal niet mee te zitten.
    3
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Facturering: 2
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 2
    Bestelproces: 4
    Prijsstelling: 4
    Margot 3-6-2016 - 08:03

    Ik heb al 2 x ,10 euro beltegoed erop gezet en deze was binnen een paar uur verdwenen terwijl ik geen gebruik had gemaakt van de telefoon en ik heb een Mail gestuurd en kreeg als antwoord Aldi kent uw probleem niet!!! Belachelijk

    Reacties

    Wendy lamers 29-9-2016 - 16:13
    Hier hetzelfde probleem!! Ineens mijn beltegoed van zo n 19,50 verdwenen! Wij bellen, en was opgebruikt aan het internet... En het leuke is... Ik heb zo n ouderwetse telefoon ZONDER internet er op! haha. Nu bang om weer op te waarderen!
    Wendy lamers 29-9-2016 - 16:13
    Hier hetzelfde probleem!! Ineens mijn beltegoed van zo n 19,50 verdwenen! Wij bellen, en was opgebruikt aan het internet... En het leuke is... Ik heb zo n ouderwetse telefoon ZONDER internet er op! haha. Nu bang om weer op te waarderen!
    6
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 2
    Klantenservice: 9
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: 3
    Prijsstelling: 10
    Facturering: 9
    Ik raad ALDI TALK aan
    Lenny Overweg 8-5-2016 - 12:58

    Het enige nadeel is dat je de beltegoed kaart alleen bij de Aldi kan halen en niet online bestellen ofzo

    • Ik heb overal bereik
    • Dat je ook online beltegoed kan kopen

    Reacties

    Rikardo 10-5-2016 - 11:54
    Let goed op de houdbaarheidsdatum van de startpakketjes! Deze staat op de verpakking onder de barcode. Na die datum is het simkaartje niet meer te activeren.
    9
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 9
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 9
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 9
    Ik raad ALDI TALK aan
    anton 5-5-2016 - 13:44

    Ik gebruik medion nu zo'n 6 jaar en heb nog nooit problemen gehad.
    Ze hebben zelfs als enigste provider goede dekking bij sluiscomplex lith.

    • makkelijk en goedkoop zeker als de ander die je belt ook medion heeft.
    • Helemaal top
    • geen

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie