Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    4
    Bereik/dekking: 5
    Bestelproces: 9
    Facturering: 7
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    heinz 19-10-2015 - 20:28

    i wonder if anyone here can help me, or at least guide me to some way to contact ALDI TALK by mail - their webside contact form does not work.
    i am presently for 10 months in the netherlands and bought an ALDI/MEDION starter pack today, in order to use internet with those various data bundles.

    sending out the message *101# i get the response that i have a credit of 10 EURO in my account.

    but then trying to buy a data bundle, for example with *'121# for 5 EUR, i get back the error ''Uw tegoed is niet voldoende om een data maandbundel 250 te activeren'' - which i think means i do not enough credit for that 250MB bundle.

    how can that be? i have 10 EUR on the account, but cannot use 5 EUR ???

    would appreciate anybodys help or ideas to solve this.

    with best regards - heinz -

    • to be seen
    • a proper help desk with direct contact, email or chat. telephone nbrs are not enough if the telephone does not work yet.

    Reacties

    Lonneke 28-10-2015 - 19:35
    Hello,

    Did you already find a solution for this problem? Because im facing exactly the same problem. Hope to hear from you, thanks in advance.

    Lonneke
    jet 3-11-2015 - 23:01
    Hello Lonneke and Heinz,
    Maybe you must first revalue, you can buy such a ticket at the aldi stores for the price 10 or 20 euro.
    Please let me now if this is the solution..
    Greetz,
    9
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad ALDI TALK aan
    Walter De Cuyper 26-8-2015 - 08:07

    Ik haal mijn startset af om 9:00 uur, vraag online om het nummerbehoud om 10:00 uur, krijg een bevestiging rond 11:00 uur en kan bellen omstreeks 16:30 uur! Wie doet beter ?
    En voor de prijs hoef je het niet te laten ....

    • Scherpe prijzen,
    • Goede service
    • Geen.
    6
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 6
    Bestelproces: 3
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: n.v.t.
    Ik raad ALDI TALK aan
    René 28-6-2015 - 07:55

    Vorig jaar een starterspakketje gekocht. Registreren was niet simpel omdat je een bestaand adres in Duitsland moet hebben. (je mag hier het adres van je vakantieverblijf voor gebruiken). Heb de klantenservice gebeld en die hebben me prima geholpen. Ik gebruik AldiTalk alleen om te surfen. Opwaardeerkaartje XL Flatrate XL gekocht van 14,99 met 5GB tegoed. Simkaartje even in mijn telefoon gestopt en via gratis nummer geactiveerd. Door op te waarderen blijft de SIM kaart een jaar lang geldig. Sim kaartje in mijn MIFI router gestopt en we konden met 5 personen overal lekker tegelijk surfen. Dit jaar weer opnieuw een kaartje gekocht van 14,99 euro geactiveerd en binnen 5 minuten weer 5GB tot onze beschikking. Met telefoneren heb ik geen ervaring. Ik raad iedereen aan om thuis eerst op je gemak de site van aldittalk te bezoeken en handleidingen te downloaden. Heeft mij op vakantie toen ik nog geen internet had prima geholpen.

    • Prijs 14,99 euro gedurende een maand 5GB surftegoed
    • Bij opwaarderen van 30 euro blijft je SIM zelfs 2 jaar geldig.
    • Een paar keer gebeld met de helpdesk. Wel vriendelijk maar niet iedereen is even goed in het bieden van ondersteuning maar dat heb je in Nederland ook. Niet overal goed bereik en dan val je terug van 3G naar GPRS en dat is een ramp.

    Reacties

    Martens 7-8-2015 - 08:15
    Gebruik al enkele jaren Aldi Talk in België samen met mijn zoon ,best tevreden .maar 2 weken geleden koop mijn zoon een Iphone4en moet daarvoor een micro-simkaart hebben .geen probleem volgens Aldi-Talk gewoon even bellen en je kaartje word opgestuurd . Dus mijn zoon belt op vrijdag 24 Juli naar Aldi-Talk en daar zegt men binnen 2 a 4 werkdagen heb je de kaart in de bus .Na 5 dagen nog niets dus even gebeld naar Aldi-Talk ,daar werd de telefoon beantwoord met een boodschap , ze waren niet bereikbaar (Storing) even inspreken en men belt je binnen 24 uur terug ,nooit telefoon terug gehad .ze waren gewoon niet te bereiken .Op maandag 3 augustus waren ze terug te bereiken ...ze hadden een storing gehad en zouden de micro-simkaart zo rap mogelijk opsturen.mogelijk opsturen Op 6 augustus , het is na 13 dagen ,komt de simkaart dan uiteindelijk in de bus ,En nu komt het , als ze de kaart willen activeren lukt het ook niet ,maar intussen is wel de oude simkaart gedeactiveerd ,dus nu op 7 augustus heeft mijn zoon geen bereik , als je hem belt kom je op een voicemail (iets dat hij nooit gebruikt) hij kan gewoon niet bellen en de klanten dienst is gewoon terug niet te bereiken . Dit is Aldi Talk zijn Service
    5
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 3
    zina 30-5-2015 - 14:55

    Meermaals gehad dat beltegoed van de kaart verdwijnt wanneer ik geen bundel activeer. de klantendiens stelt niks voor, weten nergens een antwoord op te geven. In principe goedkoop tarief maar je moet de addertjes onder het gras kennen dat is een prijzig leerproces.

    • Het voorgestelde tarief lijkt wel goedkoop
    • Communicatie met de klantendienst zeer moeilijk, niet de antwoorden waarnaar je vraagt.
    • Duidelijk alle voorwaarden vermelden zodat de klant op de hoogte is van alle speciale regeltjes waardoor je tegoed weer verdwijnt en je uiteindelijk duurkoop af bent. Bijvoorbeeld: Je herlaad om een voordelige bundel te activeren, bel niet meteen na de activatie want je beltegoed gaat dan al verminderen waardoor je naar de bundel kan fluiten omdat je tegoed niet meer voldoende is tegen de tijd (de volgende dag) dat de bundel word geactiveerd. Na verschillende keren dit probleem te hebben gehad kon dan na het zoveelste telefoontje iemand van de klantendienst zeggen dat je bundel pas de volgende dag in werking treed maar je word in het ongewisse gelaten en je krijgt hierover geen melding. Staat ook nergens vermeld. Zo zijn er nog zaken die je best dient te weten.
    9
    Klachtenafhandeling: 9
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: 9
    Ik raad ALDI TALK aan
    Carool 2-3-2015 - 04:27

    Mijn vrouw, zoon en ik bellen alle drie met Aldi. Nummerbehoud ging probleemloos. 1 simkaart werkte niet maar via vlot contact met klantenservice probleem snel opgelost.

    • Goedkoop, goede belkwaliteit
    • alleen in winkel opladen, geen nano-sim
    1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 5
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    isabelle 30-1-2015 - 23:32

    Bijzonder gebruiksonvriendelijk om je nummer te behouden. Nergens een melding waar je je activativatiecode of herlaadcode kan terugvinden. De klantendienst is in het weekend niet te bereiken.

    • prijs
    • Duidelijke handleiding hoe je je belkrediet kan opladen. Ergens uitleggen waar je je activiatie en herlaadcode kan terugvinden. Als je een email stuurt dat de gebruiker een nieuw wachtwoord heeft gekregen, dan effectief ook een email versturen ipv. dat enkel te melden en geen email te sturen. Als je weet dat het zo ongebruiksvriendelijk is, ervoor zorgen dat de klantendienst in België ook in het weekend bereikbaar is en ook 's avonds.
    2
    Prijsstelling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 5
    Barbara 22-1-2015 - 15:01

    Wij kwamen erachter dat we 1,41 euro per minuut betalen om naar belgie te bellen, en het blijkt te kloppen. Roamingtarieven zijn wettelijk bepaald, maar dat heeft geen betrekking op de prijzen, die een provider voor het bellen naar het buitenland vanuit nederland in rekening brengt.
    Bij de helpdesk kreeg ik te horen, dat roaming niets met bellen, maar alleen met data te maken heeft (bij het volgende gesprek met een andere werknemer werd duidelijk dat dat onzin is), dus niet iedereen daar weet de feiten.....

    • redelijk goedkoop binnenland en roaming
    • superduur bellen naar het buitenland vanuit nederland
    8
    Klantenservice: 9
    Klachtenafhandeling: 8
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 9
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Ik raad ALDI TALK aan
    Peter Hendriks 5-1-2015 - 14:16

    Ik bel weinig. Mobiel internet alleen als het echt nodig is. Ik kocht het 10 euro startpakket in de Aldi, het werkte meteen. Geen gedoe dat ik formulieren moest opsturen. Eigenlijk alleen probleem gehad tijdens het nummer porteren, moest er achteraan emailen wanneer het gereed was. Zelf heb ik mijn voicemail uitgezet, scheelt weer in de kosten. Hoef 1 maal per jaar op te waarderen om het 06 nummer geldig te houden. Mobiel internet is traag, wel geschikt voor surfen, emailen en chat. AldiTalk heeft wel een imago probleem, komt vaak "armoedig" over bij anderen merk ik.

    • Goed bereik
    • Helpdesk via email
    • Een maal per jaar opwaarderen om 06 nummer geldig te houden
    • Voicemail kan ik zelf uitzetten
    • Opwaardeer bon alleen in Aldi winkel verkrijgbaar
    • Internet is traag, en duur als ik geen data bundel koop
    • Imago probleem, komt toch over als aanbieder voor "armen".

    Reacties

    Marieke 20-2-2015 - 15:53
    hoe kun je voicemail uitzetten?
    Peter Hendriks 22-2-2015 - 19:08
    @Marieke

    Toets 1 2 3 3 9 om uw voicemail uit te zetten.

    Hier kan je alle informatie vinden over het permanent uitzetten van je voicemail.
    Emmetje 13-9-2015 - 14:06
    Behalve 1 keer per jaar opwaarderen MOET JE OOK BELLEN of sms-en. Anders trekken ze je nummer inclusief jouw verse beltegoed door de wc in hun portemonnee ;-((

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie