Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    8
    Klantenservice: 8
    Klachtenafhandeling: 8
    Online dienstverlening: 8
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 8
    Robert 4-12-2014 - 16:30

    Eigenlijk is Aldi prepaid de beste.
    Het is net of zij van klanten af willen door stilletjes dingen te veranderen waardoor je onverwacht duurder uit bent.
    Erg jammer
    Tevens dat zij zo achter blijven met België waar de nano sim gewoon verkrijgbaar is.
    Hopelijk passen zij het ooit een keer aan.
    Bij t-mobile hebben ze dat met BEN ook gedaan waar zij achteraf veel spijt van hebben

    • Als je oplet kun je goed je kosten in de hand houden
    • Slechte communicatie met bestaande klanten.
    • En lopen beetje achter qua nano sim nog niet in programma
    6
    Klachtenafhandeling: 5
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 7
    Online dienstverlening: 5
    Bestelproces: 7
    Prijsstelling: 5
    Facturering: n.v.t.
    Eric 15-11-2014 - 19:01

    Koop geen Aldi Talk als je hem alleen zeer af en toe wilt gebruiken (bijv. als reserve), je word namelijk verplicht om hem elke 6 maanden op te waarderen ! ..ook als je hem niet/weinig gebruikt en nog volop beltegoed hebt.
    Doe je dit niet, dan deactiveren ze doodleuk je SIM/nummer (zonder enige berichtgeving) en kun je geen gebruik meer maken van de SIM.
    Als je na deactivatie kontakt opneemt met de helpdesk, dan krijg je het advies om maar een nieuw startpakket te kopen !

    • -Netwerk van KPN.
    • -Helpdesk reageert vrij vlot (zelfs in het weekend)
    • Geen communicatie over deactivering van SIM.
    • In principe slechts 6 maanden geldig, tenzij u tijdig opwaardeert

    Reacties

    Wim D 30-12-2014 - 17:19
    Wat hebben ze dan veranderd?
    Van alle negatieve punten van de diverse mensen herken ik alleen dat ik niets snap van internet by alditalk. Kreeg Lebara kaartje, maar kan voordeel t.o.v. aldi nog niet ontdekken. Geldigheid beltegoed is by my nog steeds 1 jaar. Ik wil alleen heel af en toe klein beetje internet voor bijv laatste info NS en verkeersinfo.
    4
    Prijsstelling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: 1
    Sander 10-11-2014 - 17:34

    Slecht, ik kocht een ALDI-Talk prepaid kaartje en belde bekenden, liet 1 of 2 keer overgaan en zij belden dan terug. Leek goed te gaan, maar vandaag kreeg ik een bericht dat mijn beltegoed onder de 1 euro zou zijn!? Vreemd, ik voer namelijk) bijna nooit gesprekken op mijn kosten, SMS-en doe ik nooit omdat ik (Whatsapp) op het toestel heb, en de VoiceMail luister ik nooit af.

    Heb de site van ALDI-Talk bekeken en zag dat ik die voicemail ook uit kan zetten, net gedaan wat het beltegoed belastte om een 'dienst' uit te zetten waar ik niet om gevraagd heb 🙁.

    • Dat je zo een starterspakket kun kopen a 10 euro en aan de slag kunt, maar dat is dan ook echt het enige pluspunt!
    • Eerlijk zaken te doen, en niet mensen bestelen door belminuten te laten verdwijnen.
    • Wil je contact opnemen, in mijn geval om uitleg te krijgen over mijn verdwenen beltegoed, kan je een brief of een fax sturen, of even bellen a 0,10 euro per minuut :s. Dat ik niet meer van deze tijd, waarom kunnen klanten niet gewoon een E-mail sturen? Het antwoord is natuurlijk dat er op deze manier veel mensen geen contact opnemen.
    7
    Klantenservice: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 2
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 9
    Karin 9-11-2014 - 11:17

    Ik zit te overwegen om over te stappen van Vodafone abb. naar Ald. Dochters hebben hier zeer goede ervaringen mee. Maar ben benieuwd of iemand ervaring heeft met nummerbehoud. Wil nl graag het nummer behouden (veel (werk)contacten). Ook kan ik nergens vinden of 4G beschikbaar is. Ook is er schijnbaar nog steeds geen micro (IPHONE) sim kaartje?

    Reacties

    Ann 1-12-2014 - 14:10
    Ik kocht in juli 2014 drie startpakketten Aldi Talk (voor het hele gezin), en die waren alle drie met microsim...
    9
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Klantenservice: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 10
    Facturering: 8
    Ik raad ALDI TALK aan
    Roxanna 21-10-2014 - 15:01

    Ik heb samen met mijn moeder en broertje Aldi prepaid. We gebruiken geen van allen internet (naast wifi) en bellen/smsen ook bijna nooit. Soms wel eens naar elkaar, maar dan bellen we voor het zelfde tarief als 1 smsje (4ct), dus dat scheelt een hoop geld door heen-en-weer smsen. Voor ons is Aldi prepaid echt ideaal. Ik doe eens per half jaar ofzo een keer €10 opwaarderen en dat is genoeg.

    • Goedkoop!!
    • Voor weinig geld naar andere Aldi gebruikers bellen.
    • Voor mij geen!
    7
    Prijsstelling: 9
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 6
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 2
    Pieter van der Wees 14-9-2014 - 13:38

    Voor mensen die alleen bellen en smsen is Aldi Talk een prima provider. Heb je echter mobiel internet nodig, dan kan je voor de prijs en snelheid beter naar een ander gaan.

    • Extreem goedkoop bellen en smsen
    • Goede dekking (KPN netwerk)
    • Nóg goedkoper bellen naar mensen die ook Aldi Talk hebben
    • Lage snelheid mobiel internet (GPRS/EDGE)
    • Beltegoed alleen verkrijgbaar in de winkel
    • Geen micro simkaart verkrijgbaar
    • Geen online beltegoed inzien of opwaarderen
    9
    Klachtenafhandeling: 9
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 9
    Klantenservice: 9
    Facturering: 9
    Online dienstverlening: 9
    Ik raad ALDI TALK aan
    Christian Thiels 10-9-2014 - 21:04

    Tot nu toe het beste dat ik al gehad heb, goedkoop en goeie ontvangst. aldi talk naar aldi talk is prijs zeer interessant.Gemakkelijk onkosten te volgen via aldi talk app. Aanrader !!!

    • Goed bereik, kosten per maand vallen zeer goed mee. Goeie mobile 3g verbinding en dat voor 4 euro per maand.!! Doe zo voort, ik ben een tevreden klant.
    • tot nu toe ken er geen.!!
    2
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 4
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 2
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Richard 8-7-2014 - 08:04

    VRAAG: Gisteren heb ik een Aldi Talk startpakket gekocht. Ik heb nu haast 10 euro tegoed, maar het is niet mogelijk om een datamaandbundel (á 7,99) of een Netwerk Belbundel 200 (á 5,00) te activeren. Ik krijg steevast de melding: Uw tegoed is niet voldoende om een data maandbundel 250 te activeren.
    Terwijl *101# nog steeds bijna 10 euro tegoed aangeeft.
    Is het misschien zo dat, om een bundel te kopen, je sowieso eerst een keer moet hebben opgewaardeerd? Ik kan het nergens op de site vinden.

    • Makkelijk en snel een kaartje en nummer wanneer je onverhoopt tijdelijk zonder je normale abonnement komt te zitten
    • Geen heldere informatie over tarieven (zie eerdere commentaren van klanten over eerste minuut 4ct, overige minuten 5 ct, maar per seconde) en over bundels. Ik kan nergens vinden waarom ik geen bundel kan kopen.

    Reacties

    Richard 8-7-2014 - 12:11
    Inmiddels toch maar opgewaardeerd en nu is het wel gelukt om data maandbundel te activeren. Het blijft nog steeds vreemd dat het initiële tegoed, hoewel hoger dan de kosten voor de bundel, niet voldoende blijkt.
    7
    Klachtenafhandeling: 7
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: 5
    Ik raad ALDI TALK aan
    martin 3-7-2014 - 16:52

    Heb al meer dan twee jaar een Aldi talk abonnement, geen enkel probleem. Één keer contact gehad met klantenservice (dommigheidje van mijzelf), prima geholpen. Bel wn sms zelf weinig, interbet redelijk wat, maar meestal via wifi. Heb dus aan 250 mb/maand genoeg.
    Heb een app geïnstalleerd die het data verkeer bekijkt, klopt binnen een paar procent. Verder een app om data verkeer(en wifi, blue tooth en vliegtuig mode) makkelijk kan aan- en afzetten.
    Woon in een grensgebied, maar heb data roaming altijd uit staan.
    Doe iets meer dan 2 maand met 20 euro beldtegoed.

    • Goedkoop, betrouwbaar.
    • Opwaarderen gaat alleen via een Aldi winkel.

    Reacties

    Christian 10-9-2014 - 21:07
    Opwaarderen gaat wel via internet. my aldi talk
    Stefan 16-9-2014 - 07:58
    Hoi Christian, gaat het opwaarderen van een Nederlandse Aldi Talk simkaartje via internet met de Duitse website of is er ook een Nederlandse website?
    5
    Prijsstelling: 7
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 5
    Online dienstverlening: 5
    Klachtenafhandeling: 5
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: n.v.t.
    bert 28-6-2014 - 18:26

    probeer al 4(vier) weken) een micro sim te krijgen ipv gewone sim, veel telefoontjes gepleegd (sim komt er nu echt aan||) nog steeds niks ontvangen, vandaag eindelijk gehoord (moest natuurlijk eerst weer zelf bellen) dat er problemen waren met levering maar wanneer die opgelost zijn weten ze niet.

    Reacties

    dick 21-8-2014 - 17:50
    Ik kom er na 4 weken en 8 keer bellen achter dat Medion geen micro sim kaarten levert. Normaal zeg je dat de eerste keer. Als goed functionerende helpdesk.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie