Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    j.s. 4-12-2013 - 13:44

    [strike]Bellen vanuit het buiteland buiten Europa zeer duur !!!
    Bovendien ik krijg het niet voorelkaar !!![/strike]

    Opmerking van de redactie 4-12-2013 - 15:07
    Met ALDI TALK kunt u niet in elk land bellen. Op onze website www.vakantiebellen.com kunt u zien waar het wel mogelijk is en wat het kost.
    maria 4-12-2013 - 10:59

    Heb nog ruim 14 euro beltegoed en moet voor morgen opwaarderen.
    Heb een bon met code voor 10 euro maar kom niet in het menu .
    Keurig 1244 en dan 9 maar dan stopt alles en krijg ik weer het hoofdmenu.
    Word er gek van. Helpdesk gemaild maar krijg pas binnen drie dagen antwoord en dan is de 1 euro al vervallen.
    Wat doe ik fout???

    Opmerking van de redactie 5-12-2013 - 08:06
    U kunt het best telefonisch contact opnemen met ALDI TALK via 1200 (é 0,10 p/min)
    Michel 11-11-2013 - 16:47

    Ik ben nu drie jaar klant bij Medion Mobile. Ben er nog steeds heel tevreden over. Lage prijzen en goede service. Ook als je een keer voor een vraag belt, word je goed en snel geholpen.

    Door het KPN netwerk ook overal een goed netwerk. Zelf heb ik overigens nooit last van gehad dat beltegoed zomaar verdwijnt (wat ik hier lees).

    De nadelen voor mij zijn dat opwaarderen alleen bij de Aldi kan. Het zou mooi zijn als dat via iDeal zou kunnen. En dat een microsim niet gewoon beschikbaar is. Deze kun je natuurlijk zelf knippen, maar het is toch makkelijker als deze gewoon te krijgen is.

    Verder heel tevreden!

    Meina 22-10-2013 - 19:34

    Mijn vriend heeft hetzelfde, zomaar 2 euro weg. terwijl data verkeerd UIT staat.
    Toen hij met belde voor opheldering en wilde uitleggen dat hij gisteren opnieuw opgewaardeerd had en NIET had gebeld daarna, werd er gewoon gezegt. ik kan niet helpen, wij zijn uitgepraat en ze heeft opgehangen...
    Netjes hoor klantenservice.. voor ons een reden om zo snel mogelijk naar een andere provider over te stappen. wij zijn klaar met Aldi talk.

    Marya 3-10-2013 - 11:17

    Ook mijn prepaid kaartje was opeens leeg. Na veel gepuzzel is het gelukt om dataverkeer op de smartfoon echt UIT te zetten. Dan verdwijnt bovenin je scherm het `3G` dingetje, en kan er niet meer van je beltegoed gesnoept worden.

    Voor het zover was heb ik contact gehad met Aldi talk, omdat ik het niet snapte. Dataverkeer stond al uit, maar dat is dus niet voldoende. Apps gaan ongemerkt synchroniseren, en eten zo je beltegoed op. Het servicecentrum heeft toen iets gedaan (geen idee wat) waardoor ik opeens niet meer gebeld kon worden. Het servicenummer wat ik daarna belde zei dat ze me een nieuw simkaartje gingen toesturen, maar... daar zou ik dan 9,50 voor moeten betalen... Terwijl het fout is gegaan door hun toedoen! Ik heb ervoor bedankt en ga over op een ander nummer. Beetje lastig, maar dan heb ik voor 13 euro beltegoed en geen verdere kosten. Ben niet erg tevreden over deze gang van zaken, hoewel ik verder nooit klachten had over Aldi Talk.

    Rene 25-9-2013 - 16:25

    Hoi :/

    Ik ben ook met regelmaat euro`s ineens kwijt geraakt doordat ik mijn mobile gegevens funtie aan laat staan...Veel SMS’s als je beltegoed minder als €3,-.Ik was het meer dan zat en ben op een andere provider overgestapt. 1Gb voor €10,-
    Heb het nu een week een andere aanbieder (1Gb voor €10,-) en heb nog geen 50Mb verbruikt... ik krijg het niet op.Dus gewoon een andere provider en je probleem is opgelost.:D:D

    john 29-8-2013 - 17:21

    hallo ik krijg de laatste 2 weken 1 sms wel 50x toegestuurd en komen sommige niet eens bij mij aan ,gebeld naar klanten service en die zei sms server staat verkeerd deze gecheckt en stond zoals aangegeven op +31653131314ook moest ik de ontvangst bevestiging aan zetten dit alles gedaan maar nog steeds dezelfde problemen.iemand enig idee hoe dit op te lossen mijn telefoon een lg-e400Mvg john

    Henk 29-8-2013 - 11:43

    Joep, bedankt voor je antwoord. Normaal verdiep ik me niet zo in de tarieven omdat ik overwegend SMS of voor een korte mededeling bel (niet langer dan 30 sec). Al jaren bel ik met Medion en ik ben super tevreden, vooral de lage kosten en het goede ontvangst spreken me erg aan. De enige reden dat ik dit zat te lezen was omdat ik naar het buitenland op vakantie ben en zodoende tarieven wilde vergelijken. Nadat ik je antwoord gelezen had, heb ik nogmaals de site van Medion bestudeerd. Mijn conclusie is dat de site niet overloopt van duidelijkheid. Bij de eerste tarieven staat: "U betaalt per seconde vanaf de eerste volledige minuut." Vervolgens wordt het tarief "afrekenen per seconde genoemd". Uit niets blijkt dat dit om een andere vorm van bellen gaat. Ook zijn ze in de winkel niet bekend met de twee verschillende vormen van kosten die jij noemt. Uit je schrijven begrijp ik dat ik voor einde van het jaar de vraag van Medion kan verwachten of ik voor de 4 of de 5 ct wil kiezen (met of zonder starttarief), ik wacht dit rustig af.. Zodra ik terug ben in NLD ga ik in ieder geval uitproberen wat er nu daadwerkelijk voor een langere periode bellen in rekening wordt gebracht.

    Joep 17-8-2013 - 14:47

    Beste Henk,
    Het gaat hier om een ander tariefsoort. De EU heeft bepaald dat iedere provider een belvorm moet aanbieden waarbij alle minuten per seconden worden afgerekend (ook de eerste minuut).De tarieven zijn als volgt, waarbij de 1e minuut volledig in rekening wordt gebracht ongeacht de werkelijke duur van het gesprek. Bel je dus maar 30 seconde betaal je voor 1 minuut. Na de 1e minuut is het betalen per seconde, voor de tarieven zie hieronder:0,13 eurocent per minuut naar vaste lijnen of buiten het eigen Medionmobile netwerk (1e minuut volledig daarna per seconde afrekenen)0,04 eurocent per sms0,04 eurocent bellen binnen het medionmobile netwerk. (eerste minuut volledig daarna per seconde afrekenen) Volgens de EU regels moet elke provider (dus ook Medionmobile) op 1 januari 2014 naast de standaardtarieven (zie standaardtarieven hierboven) een altarnatief bieden, de tarieven voor dit alternatief zijn als volgt😛er 1 janauri 2014 kan je dus kiezen voor onderstaande tarieven, maar je kan er ook voor kiezen om bovenstaande tarieven per 1 januari 2014 te behouden. Aan jouw de keuze! Er zijn dus geen verborgen kosten.0,15 eurocent per minuut naar vaste lijnen of buiten het eigen Medionmobile netwerk (afrekenen per seconde).0,04 eurocent per sms0,05 eurocent bellen binnen het medionmobile netwerk (afreken per minuut)

    Henk 3-8-2013 - 08:30

    Aldi-talk heeft gelukkig geen verborgen kosten. Al jaren is dit terug tel lezen en ook ik geloofde dit. Bellen voor 4 eurocent binnen het netwerk en voor 13cent naar vaste lijnen (echt waar, staat op de site van Medion). Helaas lees ik recent dat hier een addertje onder het gras zit. Als je door klikt en naar de prijslijst gaan dan zal je zien dat dit tarief alleen geldt voor de eerste minuut. Hierna wordt bellen binnen het eigen netwerk met maar liefst 25% verhoogd. Tja, die 25% is maar één cent maar toch. Ook bellen naar vaste lijnen gaat met 15% omhoog. Nee, geen verborgen kosten maar je moet wel moeite doen om achter deze wijsheid te komen.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie