Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    Joep 23-12-2012 - 16:34

    @Verdwijnen beltegoed

    Dit probleem ligt niet bij Aldi, ik heb er zelf ook last van gehad maar dit komt gewoon omdat ik de dataverbinding niet had uitgeschakkeld. Schakkel met behulp van de handleiding van je telefoon de dataverbinding uit en je zult nergens last meer van hebben. @Peter, je zult zelf moeten navragen of iemand Medionmobile heeft, anders kan je er niet achter komen. Joep

    Sietske de Waard 16-12-2012 - 19:56

    @Timothy @Frans @hansz @hans Bij mij ook die euro`s weg. Heb zelfs drie euro op een dag meegemaakt! Het verschil in beltegoed was 3,01. Die 1 cent was precies het stand-by dataverbruik in 4 uur (terug te vinden in het log). Twee dagen later weer een euro gestolen. Kom op zeg!Heb het eens bijgehouden en kon Aldi precies vertellen wanneer het beltegoed verdween. Maar Aldi Medion Mobile heeft er absoluut geen oren naar. Logisch: het verdient uitstekend! Van je bank accepteer je ook niet als je saldo opeens minder is zonder afschrijving. Zou de OPTA hier iets kunnen betekenen?Ik maak trouwens zo nu en dan gebruik van de Duitse Aldi Talk. Daar gebeurt het verduisteren van beltegoed niet. Het is duidelijk een probleem van de Nederlandse Aldi Talk Medion Mobile. En niet in hun voordeel het op te lossen. 🙁

    Timothy Stijlaart 9-12-2012 - 19:14

    Top dienst. Maar het verdwijnen van beltegoed is onaanvaardbaar. Om de zoveel tijd precies een euro spoorloos verdwenen. Via passende keywords stuurt Google me naar hier. Fijn dat ik niet de enige ben. Maar ook elders zijn de spoorloos verdwenen euro`s terug te vinden Een fan van ALDI in alles. Maar dit moet je je klanten niet maken. Waar-de-loos. Jammer. Was liever bij ALDI TALK gebleven.

    peter 24-11-2012 - 16:41

    Heb net Aldi Talk aangeschaft, bellen voor €0,04 binnen eigen netwerk. Hoe weet ik of iemand anders ook Aldi Talk heeft?

    Joep 19-11-2012 - 17:27

    @Appie,Voor het opwaarderen moet je nog altijd naar de Aldi, ze willen nu eenmaal dat je in de winkel komst.Je laatste vraag snap ik niet helemaal, zou je het kunnen toelichten?@ harry, staat je provider wel op Medionmobile of anders KPN, zie verder op internet ook geen klachten of het bereid van Medionmobile danwel KPN, lijkt mij dus aan je telefoon liggen, maar wat voor telefoon heb je?

    Joep

    harry van dijk 16-11-2012 - 11:58

    hallo heb al een jaar een sim kaart van alditalk beviel mij prima allen de laaste tijd heb ik geen bereik zelf kan ik ook niet belen:/ weet iemant wat het probleem kan zijn of ligt het aan het bereik van de kpn?

    groetjes harry

    appie 15-11-2012 - 09:17

    Heb de wolfgang AT-AS43D telefooon icm aldi talk in gebruik vanaf juni dit jaar.Ben er heel tevreden mee 🙂 alleen 2 dingen:1: Heel jammer dat je niet via I-DEAL of iets dergelijks het beltegoed kan opwaarderen2: Dit kan namelijk wel bij de provider van mijn andere simcard, maar nu krijg ik het niet voor elkaar om met deze sim card een G3 verbinding te krijgen.# wordt het mogelijk om toch ook op te kunnen waarderen zonder naar de supermarkt te gaan?# klopt het dat je, ondanks de 2 simcards in de telefoon, maar met 1 op G3 kunt werken?Appie

    Joep 29-10-2012 - 12:08

    Het internet van je telefoon moet wel uitstaan, anders verbruik je inderdaad beltegoed, bekijk even de handleiding van je telefoon hoe je het internet moet uitzetten.Medionmobile stuurt inderdaad een SMS als je beltegoed onder de 3 euro is, het zou echter niet zo moeten zijn dat je 10 keer zo`n bericht krijgt. Daar hebben ze zelf ook geen belang bij. Heb even contact opgenomen met Medionmobile, zei geven aan dat het probleem met de sms melding inmidels moet zijn verholpen.

    Beetje zelf nadenken mag ook hoor! Want nogmaals ze hebben zelf er geen enkel belang bij om jouw 10 keer hetzelfde bericht te sturen. Joep

    willy 27-10-2012 - 20:42

    :O:OEn wat doet mijn telefoon opeens gek!


    Goh heb nog 3 euro beltegoed , krijg ik 54 x berichtjes,van Medion , dat mijn beltegoed minder is dan 3 euro.
    ( DIT IS VAST EEN S M S BOM BOM. )
    Oke dat heb dan ter kennis geving aangenomen.
    Dankje medion voor deze uitbundige melding,waar ik niet op zat te wachten
    Zo even de berichtjes verwijderen. ho wat nu weer ,55 x weer het zelfde , en weer en weer .
    In totaal al zo,n 155 x medion smsjes.
    Dat die persoon er niet moe van is geworden.
    Is dit klantje pesten??
    het hangt me nu wel de keel uit .
    Als ik die 3 euro heb verbruikt , is het afgelopen met prepaid MEDION talk.
    Ik ben der niet over te spreken .en dit nog wel in het weekend.

    (hoop dat een andere provider niet zo werkt.)

    will


    Joep 25-9-2012 - 13:25

    @Dick,Switcht je telefoon wel automatisch van netwerk, ik denk dat je hem op handmatig hebt staan, want niemand heeft hier verder last van. Zie hiervoor de handleiding van je telefoon.Mocht het niet lukken neem dan contact op met de klantenservice van je telefoon. Joep

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie