Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    hans 15-12-2011 - 08:35

    "Ik heb ook een prepaid van aldital. Tot de laatste kaart werkte ie goen maar nu ben ik in een week het volledige tegoed van 10 euro kwijtgeraakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dit is wat we noemen "diefstal"

    Felix "
    Ook voor jou: ga protesteren bij Medion. Ze moeten dit gewoon gaan herstellen en de schade vergoeden!

    Sprenkelder 14-12-2011 - 17:14

    Ik heb ook een prepaid van aldital. Tot de laatste kaart werkte ie goen maar nu ben ik in een week het volledige tegoed van 10 euro kwijtgeraakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dit is wat we noemen "diefstal"

    Felix

    hansz 13-12-2011 - 20:30

    Ook ik ben mijn beltegoed van ruim 12 euro binnen enkele dagen kwijtgeraakt. Steeds wordt er 1 euro afgeschreven nadat ik bijvoorbeeld maar 1 whatsapp je verstuurd had of slechts 10 min online was. Met een verbruiks app mijn verbruik getest: 196,6 kb had ik verbruikt, en jawel het tegoed weer met 1 euro gezakt. De euro komt er niet weer bij (minus de verbruikskosten natuurlijk). Ik vole me gewoon bestolen. Ik hoop ook dat zoveel mogelijk mensen gaan klagen zodat Aldi talk inziet dat er echt iets mis is met de verrekening.

    Hugo 13-12-2011 - 16:29

    Beste vrienden & vriendinnen,

    Mijn éérste ervaring met AldiTalk is niet schitterend : op de MedionLifetab was ik 48 min en 17 sec op het internet, met de prepaidcard van € 10,00 . Gelukkig was die (gratis) meegeleverd ! Dat is dus € 0,20 / min. Is dat "goedkoop" ? Dat noem ik "woekertarief".
    Kan iemand me nog overtuigen om klant te worden ?

    Hugoo.

    dolf 12-12-2011 - 02:34

    de kpn download meter is er niet voor symbian...

    nieuwe 750 databundel staat na 29 uur op 706 MB, 1 nieuwe email ontvangen en geen andere apps gebruikt, bovendien thuis automatisch op wireless, nokia meter geeft een totaal verzonden en ontvangen van 540kb aan

    ik zal nog een keer bellen, hoop dat er iets uitkomt, anders moet ik naar een andere provider, ik sta immers binnen 2 weken weer zonder tegoed

    hans 11-12-2011 - 20:11

    "
    probeer de download meter eems te downloade vd kpn weet niet dat dit gaat hoor ma kunje altijd proberen toch??? "
    Ik weet precies hoeveel data ik verstook, mijn Nokia C6 heeft een teller ingebouwd, en die deed het met mijn vorige abonnement uitstekend. Ik kan zelfs aantonen dat er in 15 seconden tijd 1 euro is verdwenen tijdens een sessie van afgerond 0kB. Al zou die teller niet goed zijn, ruim 3 MB downloaden in 15 seconden gaat niet lukken met een 384 kbs verbinding.....
    Maar Medion gaat daar niet op in

    josuha 11-12-2011 - 19:16

    "tot 2 weken terug kon ik met 2 gmail adressen 2x pu en google maps aan data ruim uit de voeten met de 250 mb bundel, hield zelfs data over, nu is dat max in 10 dagen op. KPN, het netwerk waar ALDI gebruik van maakt, rondt sinds kort het data verkeer af op 100 KB zoals bekend, dus ALDI zal dat moeten volgen, maar de data verrekening is helemaal op hol geslagen; ik heb nu een bundel van 750 MB gekocht en gelijk getest; 2 gmail accounts ophalen zonder nieuwe emails pakt 6 MB van het verbruik, terwijl de telefoon, Nokia E72, een verbruik aangeeft van 80KB.
    bij eerdere probleempjes werd ik vriendelijk geholpen en werd teveel verekende kosten netjes terug geboekt, maar het dataverbruik probleem wordt steeds groter en begint belachelijk te worden. ik neig de bundel maar op te maken, zal niet veel moeite kosten.. en een sim van een ander ga gebruiken, jammer, aangezien de prijs-kwaliteit mbt het bellen prima is.

    ik ben benieuwd of er meer soortgelijke ervaringen zijn.
    "

    probeer de download meter eems te downloade vd kpn weet niet dat dit gaat hoor ma kunje altijd proberen toch???

    hans 11-12-2011 - 16:28

    "KPN, het netwerk waar ALDI gebruik van maakt, rondt sinds kort het data verkeer af op 100 KB zoals bekend, dus ALDI zal dat moeten volgen, maar de data verrekening is helemaal op hol geslagen; ik heb nu een bundel van 750 MB gekocht en gelijk getest; 2 gmail accounts ophalen zonder nieuwe emails pakt 6 MB van het verbruik, terwijl de telefoon, Nokia E72, een verbruik aangeeft van 80KB."
    Ik heb dan wel geen databundel, maar ook bij mij slaat de berekening van internetverkeer helemaal nergens op (zie mijn eerdere posts). Ook jij adviseer ik te klagen, liefst schriftelijk. Hoe meer mensen gaan klagen hoe eerder ze inzien dat er iets vreselijk mis is. Hoop ik....

    dolf 11-12-2011 - 05:27

    tot 2 weken terug kon ik met 2 gmail adressen 2x pu en google maps aan data ruim uit de voeten met de 250 mb bundel, hield zelfs data over, nu is dat max in 10 dagen op. KPN, het netwerk waar ALDI gebruik van maakt, rondt sinds kort het data verkeer af op 100 KB zoals bekend, dus ALDI zal dat moeten volgen, maar de data verrekening is helemaal op hol geslagen; ik heb nu een bundel van 750 MB gekocht en gelijk getest; 2 gmail accounts ophalen zonder nieuwe emails pakt 6 MB van het verbruik, terwijl de telefoon, Nokia E72, een verbruik aangeeft van 80KB.
    bij eerdere probleempjes werd ik vriendelijk geholpen en werd teveel verekende kosten netjes terug geboekt, maar het dataverbruik probleem wordt steeds groter en begint belachelijk te worden. ik neig de bundel maar op te maken, zal niet veel moeite kosten.. en een sim van een ander ga gebruiken, jammer, aangezien de prijs-kwaliteit mbt het bellen prima is.

    ik ben benieuwd of er meer soortgelijke ervaringen zijn.

    hans 10-12-2011 - 20:20

    "Had ik gister dus ook voor de eerste keer internet gebruikt (6kb data) en er word 1 euro afgeschreven.vandaag dezelfde site ook weer gebruikt met ook 6kb data en er word maar 1 cent afgeschreven. "

    Fijn dat ik niet de enige ben. Het is inderdaad niet consequent maar wel heel regelmatig. Vandaag kostte zelfs een sessie (AGPS)van 0 kB toch 1 euro! Ga alsjeblieft ook klagen bij Aldi/Medion. Van Consumentenbond heb ik begrepen dat ze aannemelijk moeten kunnen maken waar de kosten vandaan komen. En als er meer klagers zijn, zullen ze hopelijk sneller wakker worden, want dit is een ernstige bug in hun systeem als je het mij vraagt. Ik heb nu een papieren brief klaar liggen met dreigement om naar de geschiillencommissie te stappen. Ik hoop niet dat het zo ver gaat komen

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie