Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    Henk 30-12-2010 - 09:34

    Marijke,

    Ik heb een Nokia C6-00 en in het menu "berichten" kan ik instellen dat ik altijd een ontvangstbevestiging wil hebben. Hierna krijg ik altijd een ontvangstbevestiging.

    Gr
    Henk

    Marijke 24-12-2010 - 12:00

    Net met medionmobile klantenservice gebeld nr in berichtencentrale voor prepaid moet zijn:

    +31653131314

    en in de sms voor de tekst *0# plaatsen als je een ontvangstbevestiging wilt krijgen
    van je verzonden sms, dit bepaal je dus per sms..

    Dankjewel klantenservice!

    Groetjes Marijke

    Marijke 24-12-2010 - 11:27

    Goedendag,

    Ik heb een vraagje, weet iemand of het normaal is bij Alditalk
    dat je geen ontvangstbevstigingen krijgt na het versturen van een sms?

    Met vriendelijke groet,
    Marijke

    Joep 22-12-2010 - 23:11

    " Op 10/12/10 het fameuse aldi talk met sterke bundels gekocht. Alle bewerkingen uitgevoerd, ook de bundel geactiveerd, 10 euro weg en de boodschap bij het vormen van een nummer: uw pincode heeft te weinig krediet. Sms-en: u dient uw provider te contacteren om deze dienst in te schakelen.
    Tientallen (betalende)telefoontjes met allerlei oplossingen, ik moet lijn 1 zetten ipv lijn 2, ik moet een code invoeren, ik moest mijn toestel eerst 1/2h uitzetten, daarna 4h, allemaal zonder resultaat.
    Aldi kan pas reageren na 10 dagen vanaf eerste kontakt naar aldi erpe mere, het zal waarschijnlijk 29/12/10 worden voor men iets gaat ondernemen. Ondertussen loopt die bundel af op 10/01/11! proficiat.
    Ofwel is de uitleg archieslecht, voor mij en een collega, nochtans geen sukkelaar ofwel is dit gewoon misleidende reclame.
    Is er iemand die meer weet? "

    Misleidens zou ik het nog maar niet noemen, het is gewoon een `fout` die ze hebben gemaakt. Aldi kenende lost alles altijd keurig op.

    Joep

    leo 22-12-2010 - 13:57

    Joepie, mijn maaat heeft het gevonden, dus je betaalt de 9.99 Euro voor de aldi talk inclusief 10 Euro beltegoed en daarna moet je een herlaadpakket kopen en dan werkt het. Dus 19.99 euro vooraleer je kan werken. Besluit, misleidend en incompetente mensen bij medion en ook aldi.
    Groetjes

    Leo 22-12-2010 - 13:49

    Op 10/12/10 het fameuse aldi talk met sterke bundels gekocht. Alle bewerkingen uitgevoerd, ook de bundel geactiveerd, 10 euro weg en de boodschap bij het vormen van een nummer: uw pincode heeft te weinig krediet. Sms-en: u dient uw provider te contacteren om deze dienst in te schakelen.
    Tientallen (betalende)telefoontjes met allerlei oplossingen, ik moet lijn 1 zetten ipv lijn 2, ik moet een code invoeren, ik moest mijn toestel eerst 1/2h uitzetten, daarna 4h, allemaal zonder resultaat.
    Aldi kan pas reageren na 10 dagen vanaf eerste kontakt naar aldi erpe mere, het zal waarschijnlijk 29/12/10 worden voor men iets gaat ondernemen. Ondertussen loopt die bundel af op 10/01/11! proficiat.
    Ofwel is de uitleg archieslecht, voor mij en een collega, nochtans geen sukkelaar ofwel is dit gewoon misleidende reclame.
    Is er iemand die meer weet?

    Joep 18-12-2010 - 13:09

    " uhm ik heb een vraagje

    als je de bundel (400 smsjes, 180 min naar aldi talk en 90 min naar vaste lijn ) kan je dan gratis smsen als je krediet op nul euro staat?

    Joshua "

    Ik heb het is even voor je nagezocht.
    Ik zou het even uitleggen, als jij €10,00 beltegoed koopt bij een Belgisch Aldi Filiaal en je activeerd de bundel (400 smsjes, 180 min naar aldi talk en 90 min naar vaste lijn )
    Vanaf dat moment staat je beltegoed dus op €0,00. Maar je hebt dan betaald voor de bundel (400 smsjes, 180 min naar aldi talk en 90 min naar vaste lijn ) deze bundel kan je dus opmaken, ook al staat je beltegoed op €0,00.


    Joep

    Joshua 16-12-2010 - 13:33

    uhm ik heb een vraagje

    als je de bundel (400 smsjes, 180 min naar aldi talk en 90 min naar vaste lijn ) kan je dan gratis smsen als je krediet op nul euro staat?

    Joshua

    Opmerking van de redactie 16-12-2010 - 14:34
    Deze bundel is verkrijgbaar bij een Belgische ALDI TALK prepaid kaart. U betaalt deze bundel vooraf. De sms`jes zijn in die zin ook niet gratis. U kunt de bundel niet aanschaffen als uw tegoed op is. Als uw beltegoed opraakt terwijl u nog bundeltegoed heeft, dan kunt u nog steeds sms`en.
    henk 12-12-2010 - 17:04

    Je kan alleen maar opwaarderen met kaarten die je alleen maar bij de Aldi kan kopen. Ik heb er een gekocht en de 15-cijferige code als berichtje in mijn telefoon gezet (zonder op te waarderen). Zo heb ik de code altijd bij de hand en mocht ik zonder beltegoed zitten dan kan ik op deze manier altijd opwaarderen.

    NBE312 11-12-2010 - 23:06

    Bestaat de mogelijkeid om automatisch op te waarderen bij ALDI TALK? (dus om te voorkomen dat je zonder beltegoed komt te zitten?)

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie