Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    marc 21-12-2009 - 10:33

    tarievenheb starterspakket gekocht dezeweek .blader in de handleiding en lees in de tarieflijstsms. 0.09 ct naar alditald , en sms 0.19 ct naar andere netwerkenbellen 0.19 ct naar vast en naar ander mobiel

    deze tarieven heb ik nog nergens zien staan in de reclame omdat ze duurder zijn dan op een ander

    grts

    Opmerking van de redactie 22-12-2009 - 10:26
    Kunt u beschrijven waar deze informatie (in) staat. U heeft het over een bijgeleverd papieren exemplaar? Want in alle andere documentatie op www.medionmobile.be worden de tarieven beschreven zoals ze ook op onze site staan. Deze tarieven gelden sinds 1 september 2008. Kan het zijn dat uw handleiding ouder is?
    fred 9-12-2009 - 14:49

    "hoe krijg je een bevestiging sms dat die is aangekomen bij medion/aldi prepaid"

    Probeer eens *0# voor het te versturen sms bericht te zetten. De 0 is het cijfer 0.Bij kpn werkt dit wel. Aldi gebruikt ook het kpn netwerk dus zou het ook moeten werken.

    Gr Fred

    JO 9-12-2009 - 09:41

    hoe krijg je een bevestiging sms dat die is aangekomen bij medion/aldi prepaid

    jan 23-11-2009 - 11:27

    "Aldi talk is inderdaad goedkoop (voor nederlandse begrippen, in duitsland nog goedkoper)

    Wel heel erg super lastig vinden wij, dat je geen afleveringsrapportjes ontvangt, na het versturen van sms.

    Dit moet snel veranderen, anders kappen wij met Aldi Talk."

    Nou dat vind ik nog eens een goede reden om te kappen met Aldi talk. Geen afleverberichtje voor een sms.

    Meteen doen zou ik zeggen.

    Peter 22-11-2009 - 21:49

    Aldi talk is inderdaad goedkoop (voor nederlandse begrippen, in duitsland nog goedkoper)

    Wel heel erg super lastig vinden wij, dat je geen afleveringsrapportjes ontvangt, na het versturen van sms.

    Dit moet snel veranderen, anders kappen wij met Aldi Talk.

    honda 21-11-2009 - 12:26

    ik heb nog geen aldi talk ! maar wel interesse !
    een groot nadeel vind ik de geldig heids duur ! van het bel tegoed (12)maanden !
    en ook de hoge kosten om naar de klanten service !
    de bel tarieven zijn wel intresant maar het kan nog goedkoper !
    en de reacties van andere forum leden zijn wissel vallig daar om denk ik er nog over na !!

    jeen 17-11-2009 - 08:13

    okee bedankt,
    ik hoop dat het dan werkt 😛

    fred 16-11-2009 - 20:54

    Nee hoor.
    De kaart past ik elk simlockvrij toestel

    Simkaart er in en bellen maar.

    Gr Fred

    jeen 16-11-2009 - 17:04

    aldi talk is wel lekker goedkoop ja.
    je kan een sim-kaart bij de aldi zelf kopen togh?
    maar kan je gewoon een sim-lock vrij mobiel kopen?
    of moet je perse die medion mobile kopen ofso?

    Strt_1 9-11-2009 - 09:51

    Aldi Talk is wat betreft smsen inderdaad de voordeligste van Nederland..! Mooie tarieven!

    Wat mijn voorkeur echter heeft is Skilje. Skilje is wat betreft bellen weer goedkoper dan Aldi: 14 cent p/minuut, bij Aldi is dat 16 cent. SMS`en is 7 cent bij Skilje.

    Dus bel je meer dan je sms`t dan zou ik voor Skilje kiezen. Ze zitten ook nog eens op het KPN netwerk, en hebben geen 0900-helpdesk, maar gewoon een lokaal nummer. En reageren via de e-mail kan ook (snel).

    Hebben jullie hier al eens van gehoord? Bestaat nog niet zo lang...

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie