Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ALDI TALK zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 2 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    Bellerke 8-12-2008 - 14:53

    Ben momenteel bij Base prepaid en ben van plan als mijn belwaarde op is over te stappen naar ALDI TALK.Ik hoop dat het nu een beetje vlotter gaat. Heeft er iemand positieve ervaringen met dit systeem of is het allemaal zever. Ik ga het in ieder geval toch eens proberen. Aangezien het geen abonnement is kan je er direct terug weg.

    Suz 6-11-2008 - 18:55

    Bij mij heeft de overdracht geduurd van 5 september tot en met 10 oktober...ook herhaaldelijk de klantendienst van Medionmobile gebeld...

    Nu weer het volgende probleem: mijn smsjes worden niet afgeleverd, maar belkrediet wordt wel in mindering gebracht!
    Ook het herladen lukt niet via sms, wel via het nummer 1966.

    Plezant is anders!

    P 28-10-2008 - 09:36

    IK heb aanvraag tot activatie Aldi Talk met behoud nr verstuurd midden september per post.

    3 weken erna gebeld: "meneer we hebben niks ontvangen"

    Op aanraden van hen: stuur het per fax, zo gedaan. Fax geslaagd.
    Nu opnieuw gebeld week na de fax
    Sorry meneer wij vinden niks terug van uw gSM nr of op uw naam.

    Blijkbaar een never ending story

    koen 25-10-2008 - 16:01

    ben al ongeveer 1 jaar aan het bellen met aldi. dit is echt goedkoop en gaat bij ons zeer vlot. AANRADER!!!

    Roland 23-10-2008 - 09:02

    Je moet een wachtwoord hebben om in deze site te kunnen kijken:

    Roland 23-10-2008 - 09:01

    In Nederland heb ik Aldi Talk nog niet gezien. Of is deze discussie bedoeld voor Belgié?

    Opmerking van de redactie 2-11-2009 - 15:05
    Discussie inderdaad alleen bedoeld voor onze Zuiderburen!
    ronny 15-10-2008 - 11:27

    Heb ook problemen, heb alles gedaan zoals werd beschreven op papieren van de Aldi, kan geen enkel nummer berijkeen, en als ik een nummer bel komt op mijn schermpje altijd number bussy. Heb reeds geprobeert met mijn vaste telefoon mijn Gsm nummer te bellen, maar krijg dezelfde melding.

    ikke 3-10-2008 - 09:52

    Ben al meer dan 3 weken aan het wachten op registratie met overdracht van nummer. Al ettelijke keren gebeld, maar aan de helpdesk kunnen ze niets doen. Ik zal ook 3 maand moeten wachten zeker ipv 5 dagen.

    bossuyt 2-10-2008 - 18:17

    "in boekje staat dat het een 5 tal dagen in beslag neemt voordat het oude nummer overgaat en werkt , nu al 14 dagen aan het wachten en 2 x gebeld en nog geen sms voor de aansluiting.ik zie hier reacties van 3 maand staan , en nu stel ik mij al vragen ??? "

    vervolg : nu 15 dagen en mijn huidige kaart werkt niet meer. ( stond plots op mijn gsm-scherm). kreeg geen bericht maar heb de nieuwe simkaart van aldi ingestoken en alles werkt nu.

    piet 29-9-2008 - 18:08

    in boekje staat dat het een 5 tal dagen in beslag neemt voordat het oude nummer overgaat en werkt , nu al 14 dagen aan het wachten en 2 x gebeld en nog geen sms voor de aansluiting.ik zie hier reacties van 3 maand staan , en nu stel ik mij al vragen ??? :?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie