Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.
ALDI TALK

Reviews en ervaringen over ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 2 klanten beveelt ALDI TALK aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over ALDI TALK

    1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Bart 24-8-2021 - 14:08

    Ik had 20 euro opgewaardeerd om gps te gebruiken. Ik moest eerst een app downloaden van rond de 50mb. Klein bestand zou je zeggen. Alleen na drie kwart van de download was de 20 euro op. Dit was gebeurt binnen 30 seconden. Daarna de klantenservice gemaild met het verhaal en die zeiden dat je met 20 euro rond de 80 mb kan downloaden als data. Belachelijk dit. Bellen met de noordpool is waarschijnlijk goedkoper dan data gebruiken met aldi talk. Vermijd dit bedrijf als je data wilt gebruiken of bestel "data bundels" want kennelijk is dat meer voordelig.

    • Geen plus punt.
    • Maak data gebruik betaalbaar. Ga geen onderscheid maken tussen data en minuten. Belachelijk hoeveel geld data kost
    1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Jacobus Kasbergen 16-6-2021 - 21:04

    Aldi talk versprecht viel, kan nichts, hab uberhaubt kein netz, lidl conect das ist gut

    4
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 2
    Klantenservice: 2
    Jan 18-1-2020 - 00:06

    De laatste 2 maanden opwaardeerproblemen;,direkt na invoeren opwaardeercode(t.w.v.10euro beltegoed) wordt direkt twee euro afgeboekt!Mobiele data schakelaar is tijdens het opwaarderen natuurlijk uit.Na 3e-mails met beschrijving van probleem,werd doodleuk beweert dat ik zelf twee dagbundels geactiveerd zou hebben!Deze reaktie geeft mij aan wat men aan het doen is.Ik ga mijn geld nu ergens anders uitgeven....veel succes en beterschap!!!Jan Vaals.

    • Mensen worden gelokt met omvangrijkere prepay-databundels.
    • Afspraken nakomen;10euro beltegoed omzetten in de vooraf beloofde dienstverleningsomvang.
    4
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 3
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 3
    Klantenservice: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 5
    Joop Evenboer 4-8-2019 - 14:58

    Ik haalde altijd bij de Aldi in Groenlo voor €10.- beltegoed .dat is dus een kassabon met een cijfercode die je in kon voeren en de telefoon voor een jaar met hetzelfde nummer kon gebruiken.nu was ik afgelopen vrijdag bij de Aldi en nu kon dat niet meer.weg €26.- beltegoed en een ander nummer.zeer slechte zaak.ben zeer ontevreden omdat ik niet meer bereikbaar ben voor bepaalde noodgevallen.

    • Ik heb geen pluspunt
    • Zorg ervoor dat er personeel rond loopt die het wel snappen hoe iets werkt!
    Hans 19-4-2019 - 11:38

    Helaas is de voortreffelijke Aldi Talk App spoorloos verdwenen; de helpdesk doet net of ze onnozel zijn.

    Reacties

    A.C. van Kesteren 13-11-2019 - 12:53
    Hans, Jouw bericht is van april zie ik. Sinds 2 weken is de Aldi App op de in gebruik zijnde telefoons niet meer te gebruiken. Mails gestuurd die als noreplyantwoord geven dat het systeem niet op orde is. Hetzelfde hoorde ik telefonisch via KPN. Die verwees me voor de hoogte van het tegoed en het kunnen opwaarderen naar de website. En wist dus ook te vertellen dat het Aldi Talk out of order is qua app. Dit was vorige week.
    Kreegvanmorgen een sms dat mijn beltegoed 0 is. Vorige week nog 20 euro zonder gebeld te hebben hooguit 1 keer.
    Ik gebruik(te) prepaid. Ga proberen via Medion wijzer te worden.
    Als iemand meer weet hoor ik het graag.
    Cora 15-11-2019 - 17:42
    De app is ca. 14 dagen soms wel soms niet beschikbaar. Heb deze net weer geïnstalleerd, voor de 4 of 5e keer en dan is de app de andere dag niet beschikbaar. Navraag gedaan en de instellingen zijn veranderd en werkt ook nog niet goed.jn de databundels zijn flink in prijs verhoogd. Mijn tegoed is wel goed. Als de app niet werkt moet je 2 nummers bellen voor je tegoed, telefoon en bundeltegoed. frustrerend
    Peter Stapzadel 17-2-2019 - 05:52

    Ik had €46,00 beltegoed.....ik heb niet gebeld of gesms't....na twee maanden zag ik een sms-je van Aldi talk. Mijn beltegoed was nog maar €0,78. Hoe kan dit? Ik heb werkelijk geen idee. Ik denk dat het daar een enorme puinhoop is. In feite roven ze je leeg.
    Dit is geen provider. Dit zijn cowboys die je beroven.

    4
    Facturering: 4
    Online dienstverlening: 4
    Bereik/dekking: 4
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 4
    Piet van Dongen 21-9-2018 - 11:10

    Beltegoed loopt af zonder te bellen onbegrijpelijk ben er klaar mee

    • Geen
    • Als telefoon uit staat is mijn 15€ beltegoed binnen een paar weken 0€ geworden onbegrijpelijk Aldi doe daar wat aan
    2
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Facturering: n.v.t.
    Margaret 26-3-2018 - 19:54

    Probeer al 3 weken via visa op te waarderen, Niet mogelijk, al 3 weken storing

    • Geen
    • Maken dat de visa optie werkt, misschien ander bedrijf nemen voor betaalmogelijkheden.
    10
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: 9
    Online dienstverlening: 10
    Klantenservice: 10
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 10
    Ik raad ALDI TALK aan
    Henk aan de Leye 26-2-2018 - 19:18

    Ik vind het makkelijk je gaat naar de Aldi en koopt een recuutje je geeft het in en klaar is kees, ik heb nog nooit problemen gehad niet met bellen sms'en of data ook in het buitenland krijg je een smsje via welke provider dat je belt en wat de kosten zijn. Makkelijk en duidelijk toch.

    • Bellen met een ander Aldi talk telefoon kost 4cent per minuut en je kunt data kopen door een nummer te bellen en dan krijg je 100mb voor €1,00 en dat is dan 24 uur geldig wel stel ik mijn gsm in dat als ik 100mb op heb dat hij dan stopt. Ook het bestellen van een micro simkaart was binnen 1 week geregeld en ook gratis. En bellen gaat ook altijd goed kan ook niet anders want je belt via KPN
    • Geen
    4
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 8
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 8
    Klantenservice: 1
    Fer 12-1-2018 - 17:49

    Is in het buitenland (duitsland, Belgie en Frankrijk) niet bruikbaar. Ik kan prepaid niet bellen, ik kan niet SMS en kan niet internetten. Dit weet men bij de klantenservice van Aldi maar het staat niet in hun boekjes en folders. Antwoord; dat boekje maak ik niet !!

    • Meerdere varianten internetbundel
    • Eerlijke informatie naar klanten, dan had ik het nml. nooit gekocht.
    • Functionaliteit in buitenland

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie