Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voordelig of snel mobiel internet

door Jeanet Woldring

Mobiel internet op de laptop maakt eenstormachtige groei door. Afgaande op de aanmeldingen via internetten.nl lijkt iedereen opeens overal en altijd online te willen zijn.  Nog geen ervaring met mobiel internet? Profiteer dan van aantrekkelijke acties, zoals een maand gratis proberen of een gratis dongel. Ook is er een nieuw product, TweakMobile, waarbij je ook heel goedkoop in het buitenland mobiel kunt internetten.

Vodafone:  scherpe actie en één maand gratis proberen 
Deze week is Vodafone een nieuwe actie gestart voor 'Mobiel Internet op je laptop'. Voor 1-jarige abonnementen betekent dit de eerste 3 maanden 50% korting op de abonnementsprijs. 

Wie een 2-jarige abonnement neemt, betaalt gedurende de eerste 8 maanden de helft. Het betreft zowel de Vaste Kosten als de Maximale Snelheid varianten. U mag nu een 1-jarig data-abonnement met vaste kosten één maand  gratis uitproberen.

KPN versimpelt aanbod
KPN heeft besloten het aanbod van mobiel internet te versimpelen en is gestopt met de verkoop van het Snel Onbeperkt abonnement. In plaats van 4 zijn er nu nog 3 Snel Mobiel Internet abonnementen: Start, Comfort en Pro voor respectievelijk 20, 40 en 60 euro per maand. Hiernaast biedt KPN -net als Vodafone en T-Mobile- ook Zeker Mobiel Internet, waarbij de snelheid omlaag gaat als je over de limiet heen zit.

TOP 5 Mobiel Internet op prijs
Door de hoge kortingen bezet Vodafone  maar liefst de eerste 4 plaatsen in de TOP 5 Mobiel Internet, die standaard op prijs gesorteerd staat! KPN Snel Internet Start staat op de vijfde plek met een tweejarig abonnement. T-Mobile en Tele2 zijn op jaarbasis net iets duurder.

TOP 5 Mobiel Internet zonder datalimiet
Wie supersnel mobiel internet voor de laptop wil met onbeperkt dataverkeer, is het voordeligst uit met TweakMobile van TweakDSL, een nieuwe speler met een nieuw product op de mobiel internetmarkt. Voor de vaste lage prijs van € 44,95 per maand kunt u door heel Nederland draadloos internetten via 3G, inclusief een gratis modem in bruikleen. Inbegrepen is 1 Gb hosting voor een eigen website en e-mail.

Hoe werkt het?
Door heel Nederland kunt u draadloos verbinding maken met het Internet. U sluit uw USB- of PCMCIA-modem aan op uw laptop en start de client. Via UMTS/HSDPA netwerken van mobiele-netwerkleveranciers kunt u vrij en onbeperkt Internetten.

Gaat u veel naar het buitenland? Voor 5 euro extra per maand biedt TweakMobile Global in enorm veel landen over de hele wereld gratis toegang tot lokale WiFi hotspots in bijvoorbeeld grote(re) treinstations, luchthavens, restaurants, hotels en publieke plaatsen als bibliotheken. Zodra u in de buurt bent van een bruikbare hotspot, wordt deze gevonden door uw softwareclient en kunt u op deze locatie vrij en onbeperkt Internetten (WiFi via iPass).


 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie