Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Reviews en ervaringen over Telesur

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 6 klanten beveelt Telesur aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Telesur

    1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Wien 28-8-2022 - 23:25

    Ik had een dataplan van 1 GB. Nadat deze voorbij was, was mijn beltegoed van circa 20 euro afgeschreven. Telesur is een oplichter. Mijn beltegoed werd nihil en kon niet meer bellen. Ik moest weer 20 euro opwaarderen. Klantenservice was niet bereikbaar.

    Ik heb voor mijn zus recent ook een beltegoed van 20 euro besteld maar kreeg na IDeal melding een server/error, Beltegoed is niet gestort op haar mobielnummer. Stelletje oplichters.

    Op de website staat dat klantenservice 24/7 bereikbaar is, maar als je op de 0900 belt dan zijn ze alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Ik ga ze nogmaals bellen. Als ze niet oplossen, dan stoppen we met de 2-landen sim van Telesur.

    • Geen
    • Stoppen met de oplichtingpraktijken binnen Telesur
    6
    Klantenservice: 7
    Bereik/dekking: 4
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: 6
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: 6
    Geeta Chedi 19-7-2022 - 13:51

    Telesur biedt naast het beltegoedproduct ook bel/internetbundels aan. Omdat ik de bundels voordeliger vond in vergelijking met het beltegoed heb ik een paar de bundels gekocht ipv alleen beltegoed. Met de bundels kan je immers bellen en heb je internet. Maar let op,nu komt het! Je bundelaankoop wordt door Telesur niet gezien als het opwaarderen of het actief houden van je simkaart. Ik had dus naast mijn bundel ook gewoon beltegoed moeten kopen volgens telesur om mijn simkaart actief te houden. Waarom zou ik in hemelsnaam 2 van hetzelfde kopen. De logica voor deze werkwijze kan ik niet begrijpen. Mijn simkaart is nu geblokkeerd. Is het verdienmodel van telesur misschien zoveel mogelijk simkaarten verkopen?


    • Ik kan niet zoveel pluspunten bedenken.
    • Vermeld duidelijk op de website dat je naast aanschaf van de bundels ook altijd beltegoed moet kopen om je simkaart actief te houden. Dan had ik nooit bundels gekocht maar alleen maar beltegoed.
    6
    Klantenservice: 7
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 5
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 7
    Ben 18-5-2022 - 11:43

    Het bestellen van twee landen simkaart is niet mogelijk. Telesur vermeld dit niet op hun website. Telesur weet niet wanneer het bestellen van een nieuwe simkaart weer mogelijk is. Tevens is hun klantenservice nummer 0637001200 niet meer ingebruik.

    Opmerking van de redactie 19-5-2022 - 06:40
    Wij hebben dit ook bevestigd gekregen van Telesur. Het is wel de bedoeling om dit te melden op Telesur website. Via e-mail is de provider goed bereikbaar.

    De redactie
    2
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 5
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Mimi 11-4-2022 - 18:50

    Update op mijn post Mimi 9-4-2022 - 07:28
    Helaas vertikt Telesur het om mijn simkrt te heractiveren. Althans 1 persoon had geantw. op mijn 1 mail dat ik - not registred on network - kreeg. De betreffende klantenservice medewerker had mijn simkrt geheractiveerd want mij werd gevraagd om op te waarderen. Ik heb getest via *101# en idd mijn beltegoed stond op 0. Hetgeen ik ook betwyfelde maar goed, ik heb geen bewys. Ik wilde opwaarderen en kreeg toen "server error" by betaling via iDeal. Ik heb hier dus een melding van gemaakt. Voordat ik antwoord kreeg 1 dag later, heb ik nog een keer geprobeerd om op te waarderen. Tot mijn verbazing ging alles perfect. Weer een test gedaan met *101#. Ook prima. Ik zag mijn 10E beltegoed. Geen probleem dus. Kreeg ik plots zondag 10 apr. antwoird op mijn 2e mail mbt server error, dat mijn simkrt een non-actieve status heeft. Ik dus meteen weer checken met *101# en ja hoor, ik kreeg de melding "not registred on network". Ik natuurlijk weer een mail gestuurd met het hele verhaal en dat ik mijn 10E dan terug wil. Ik ontving zojuist 11 apr een antwoord dat ik geen geld terugkryg zoals beschreeuwen in hun voorwaarden. Jullie begrypen het al. IK BEN ZIEDEND!! Ik ben klaar met die gasten. Zy hebben de monopoliepositie in Sur. vandaar dat ze dit soort schurkenpraktijken kunnen uithalen. Ik ben in elk geval klaar met ze.

    6
    Online dienstverlening: 6
    Bereik/dekking: 6
    Bestelproces: 4
    Klantenservice: 8
    Klachtenafhandeling: 8
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Mimi 9-4-2022 - 07:28

    Aan Soekram en iedereen:
    Als je een simkrt koopt, dan de gegevens goed bewaren. Je kan jouw kaart laten heractiveren maar ze hebben wel het gsm nr. NL zowel SU nr nodig ... EN .... het ca 18 cijferige simkrt nr. Deze is te vinden op je sim maar door slytage kan het onzichtbaar worden. Vandaar dat je de originele verpakking moet bewaren.

    Prijsstelling: geen goed overzicht over bellen of internetten per minuut. Dat je simkrt en beltegoed vervalt na 180 dgn by GEEN opwaardering is natuurlijk een giga teleurstelling.

    Bestelproces online: het winkelwagen icon zit ih menu (3 streepjes) en niet plain on sight zoals by alle andere websites. Het aantal is ook niet aan te passen by de checkout. Je moet eerst verwyderen dan opnieuw bestellen.

    Online dienstverlening: zie vorige opmerkingen

    Klantenservice: Via email gaat het best snel. Binnen ca. 1 dag antwoord en oplossing.
    Via Bellen begin ik niet aan. Onduidelijk wie de kosten draagt en/of het gratis is. Wel 1x gedaan, ging redelijk snel en goed.

    Klachtenafhandeling: Tot nu toe via email alles goed afgehandeld

    Bereik/dekking: slecht tot redelijk. Is seizoen gebonden. Als je vanuit NL savonds belt vanaf 2000u dan heb je beter verbinding, mits het schoolvakanties of december periode is.
    Als lijnen overbelast zyn dan kom je er niet doorheen.

    Provider aanraden: Suri's id NL hebben geen keus. Is enige oplossing om redelijk goedkoop je familie te bereiken.

    3
    Bestelproces: 3
    Bereik/dekking: 3
    Online dienstverlening: 3
    Prijsstelling: 2
    Klantenservice: 3
    Facturering: 2
    Klachtenafhandeling: 3
    P.Cre 14-3-2022 - 03:53

    Alles slecht
    Ik vind het heel jammer dat er nog geen gedegen concurrent is voor Telesur. Ik was anders gelijk overgestapt

    • Ik moet heel diep nadenken en vind er geen.
    • Dezelfde problemen van jaren geleden bestaan nog steeds
    • De hele dienstverlening is rijp voor verbetering
    • Maar vooral bij veel storingen de klant compenseren.
    • Geen verdwijntruc met beltegoed meer doen
    2
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 3
    Prijsstelling: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Facturering: 2
    Apollo 14-6-2021 - 08:38

    Mobiel internet van telesur in Nl is ronduit traag, is nog steeds 3G terwijl in Nl 5g aanwezig is. Bel en internet bundels zijn klein zodat je zo eroverheen gaat. Dus tijd voor een update en als tip waarom geen onbeperkte abonnementen zoals die er al zijn in Nl?? Vaak verdwijnt er ook prepaid tegoed en zelfs telesur weet nooit hoe dat komt ……

    • 2 nummers op 1 Sim in het enige wat handig is.
    • Grotere of onbeperkte bundels
    • Sneller mobiel internet, 3G is echt uit de tijd en tijdrovend !!!
    • Stop
    • Met het pikken van beltegoed !!!
    3
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Soekhram 8-4-2021 - 19:22

    Als het aan mij ligt,zou ik iedereen afraden om ooit een tweelandensim te kopen.Wat mij binnen één jaar is overkomen, dat ik twee maal een nieuwe simkaart heb moeten kopen omdat de kaart plotseling defect bleek te zijn. Nu 2 weken terug weer gebeld omtrent een storing op mijn kaart.Na heel veel uitleg want blijkbaar begrijpen ze niet goed Nederlands, toch maar een nieuwe tweelandensim gekocht. Heb toen mijn nummer laten overzetten dan ben je je 10 euro beltegoed kwijt. Op mijn account van selfcare had ik vorige week nog bijna 7 euro beltegoed over,wat ik in oktober 2020 had opgewaardeerd. Dit tegoed heeft telesur ook meteen ingepikt bij het activeren van mijn simkaart. Na de activatie wou ik bellen omdat ik nog bijna 7 euro beltegoed nog had, toen kreeg ik in het scherm niet verbonden met netwerk.Na weer met telesur gebeld te hebben en alles 10 keer uitgebreid uitgelegd, vinden ze dat ik ondanks mijn tegoed eerst opnieuw had moeten opwaarderen en omdat ik in 2020 heb opgewaardeerd geldt dat niet voor 2021 ondanks dat ik ze gemachtigd had voor automatisch opwaarderen.Nu vindt men dat ik weer een nieuwe simkaart moet aanschaffen.
    DIT VIND IK EEN KWALIJKE ZAAK EN HOOP DAT DE DIRECTIE DIT HOOG OPNEEMT. IN MIJN OGEN IS DIT PURE OPLICHTERIJ.
    Hopelijk wordt dit serieus genomen want ik ben niet de enige die dit overkomen is.

    Groet,
    Soekhram.

    • Géén.
    • Zoals hierboven beschreven. Geen oplichters praktijken.

    Reacties

    Mimi 11-4-2022 - 10:52
    Ik doe mee aan 2-landen sim vanaf ongeveer de lancering ervan. Is mij ook overkomen tot 3x toe. De 3e is nu ad orde 8 apr. 2022. Ik kreeg ook de melding "not registred on network". De 2e keer had ik ook nog beltegoed. Ik heb via email klantenservice gevraagd wat de reden hiervoor was. Reden: Niet opgewaardeerd binnen 365dgn. Eerst was het 365dgn, nu lees ik op de website 180 dgn. Ik heb via email mijn sim laten heractiveren. Je moet wel de NL en SU nrs doorgeven en het ca. 18-cyferige nummer op je simkrt. Door slijtage kan het onzichtbaar worden. Het is verstandig om de originele verpakking met de PUK code goed te bewaren of een foto van te maken.
    Vanaf 8 apr. 2020 kreeg ik weer de melding "not registred etc.". Email gestuurd. Mijn sim is geheractiveerd. Alleen ik kan online geen beltegoed bestellen. Als ik kies "betaling via iDeal" dan krijg ik op het volgende scherm "Server Error in '/' Application". Weer een melding via email gemaakt. Ze zyn ah onderzoeken nu. Lukt het niet dan laat ik het voor wat het is. Ben ook beetje moe van TeleSur geworden.

    Mvrgr,
    Mimi
    Arsha 24-8-2021 - 07:16
    2-landensim is op zich een goed middel, alleen Telesur is inderdaad niet correct bezig. en smeren ze je steeds weer een simkaart aan. Ook de selfcare geeft geen juiste info over je belgegevens. Enige manier om dit te stoppen, is ze melden bij de ACM dat ze de OPTA regels overtreden. Hoe meer meldingen binnenkomen, dan kan de ACM een onderzoek starten en dit soort praktijken stopzetten.
    1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Kitty 10-3-2020 - 15:41

    via telefoonnummer niet te bereiken, via 0900 nummer wacht je minimaal 10 minuten ( lekker vangen zo). Online via contactformulier lukt ook niet want versturen van t formulier lukt niet ( 3 x geprobeerd). Denk dat ze je zo forceren om te bellen ( weer lekker vangen). zo'n slechte klantenservice heb ik nog nooit gehad. Klopt het dat ze nu Teleena heten??? dat zie ik nu op t scherm van mijn mobiel .. denk dat t tijd is om te stoppen met deze provider. iedereen heeft tegenwoordig whatsapp en wifi dus....

    • geen
    • gratis 1200 nummer aanschaffen zoals andere providers
    • de mensen goed informeren bij nieuwe ontwikkelingen
    3
    Facturering: 5
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 3
    Prijsstelling: 3
    Bestelproces: 2
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 3
    Humphrey 4-2-2020 - 17:12

    Ben nergens geïnformeerd dat als de Telesur klantenservice belt (1200) het een betaald nummer is. Bel ik hoe ik mijn nee SIM moet activeren kom ik eerst in de wacht en daarna langdurig verhaal, kosten 2,75 euro. Bel ik opnieuw waar mijn bonus beltegoed blijft en waarom mijn balsaldo zo snel daalt krijg ik te horen: Bonus beltegoed wordt opwaardeerkaart toegestuurd, wacht al 3 weken, nog steeds niets ontvangen. En waarom mijnbeltegoed daalt: omdat het service 1200 niet gratis is.

    • Zijn bereikbaar en staan je persoonlijk te woord EN NEMEN LANG GENOEG DE TIJD VOOR JE OM JE WOORD TE STAAN EN ZAKEN VOOR JE UIT TE ZOEKEN, WANT JE BTAALT ERVOOR.
    • Betere informatie op site, eerlijke en heldere informatie: waar betaal je voor en waarvoor niet.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie