Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Telesur reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Telesur

  3
  Bestelproces: 3
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 6
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 6
  Klachtenafhandeling: 1
  G.j Schultz 8-1-2024 - 19:11

  In Suriname 20 euro TELESUR beltegoed gekocht...niet kunnen gebruiken tijdens bezoek. Fysiek langsgeweest bij telesur Restitutie niet mogelijk 🤣 mijn advocaat zit er nu op. Het is maar 20 euro, maar ik pik het gewoon niet

  • Niets
  • Bedrijf verkopen svp
  5
  Bereik/dekking: 5
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 7
  Prijsstelling: 8
  Facturering: n.v.t.
  Bestelproces: 7
  Klantenservice: 3
  Arsha Dhore 13-12-2023 - 09:39

  Bij het online opwaarderen ontvang je netjes een sms dat beltegoed is opgewaardeerd. Als je je saldo echter checkt dan blijkt dit niet zo te zijn. Na gebeld te hebben, een mail naar de klantenservice, weer bellen en na 1 week wacht ik nog steeds op mn beltegoed. Het online bijschrijven van het beltegoed gebeurt laatste tijd vaak niet. Vandaar dat ik deze ook altijd check. In het verleden checkte ik het opwaarderen niet, toen bleek dat mijn simkaart was komen te vervallen. Een hele rel geworden maar helaas verplicht om een nieuwe simkaart aan te schaffen waarop het beltegoed werd bijgeschreven. Overigens gebruik ik de 2landen sim voor zakelijke relaties in Suriname dus elke keer een ander nummer is niet handig en dus ook geen beltegoed hebben.

  • Enige met 2landen sim voor het handig en voordelig bellen in en tussen Suriname Nederland.
  • Klantenservice (en geen telefonist die info doorgeeft) moet de mogelijkheid hebben om dit soort wijzigingen/omissies direct door te voeren. Het moet geen administratieve logheid worden waarbij je eerst een mail moet sturen die na 14 dagen wordt opgepakt.
  • Zie ook hoe andere providers het doen waarbij de klant direct wordt geholpen.
  2
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 2
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klantenservice: 2
  Online dienstverlening: 3
  G. Berkleef 20-11-2023 - 08:40

  Al twee weken kan je geen email versturen naar info@telesur.nl je krijgt steeds een bericht dat het 48 uur opnieuw zal proberen.
  Echt een waardeloze bedrijf is Telesur zie mij email er gaat zoveel mis. Nieuwe 5 g sim kaart zo sinds maart 2023 worden gestuurd tot heden wordt het ieder keer uitgesteld. Je kan op de website ook niet meer inloggen op mijn Telesur ook drie weken niet meer te bereiken. Ook 10 euro overgemaakt om simkaart op te waarderen is nooit bijgeschreven het is een waardeloze bedrijf doe geen zaken mee je bent gewaatschuwd

  • Geen
  3
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 4
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Prijsstelling: 4
  Bestelproces: n.v.t.
  Creebsburg 11-11-2023 - 01:20

  U bent gewaarschuwd: koop geen 2landensimkaart meer bij Telesur.
  De service is super slecht. Ik wacht al meer dan een jaar op een nieuwe simkaart en mijn huidige 2landensim inclusief belbundel doet het al meer dan 5dagen niet.

  Ik kan niet bellen en ook niet worden opgebeld.
  Het enige dat de klantenservice kan melden is dat er een storing is en ze niet weten hoelang dit zal duren.

  Men zegt dat Telesur een hoge schuld heeft in Nederland en dat de dienstverlening aan Telesur daarom is beëindigd.

  • Op dit moment geen
  • Heel veel om op te noemen.
  • Vanaf bereikbaarheid tot service verlening en nog meer
  3
  Bereik/dekking: 3
  Prijsstelling: 6
  Facturering: 6
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 6
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Peter 31-10-2023 - 12:45

  Bedrijfsvoering van Telesur, riekt naar oplichterij. Beltegoed in € (dubbel sim), verdwijnt in niets. Navraag levert niets op! Lakse houding van klantenservice. Ruim 3 mnd ben ik al bezig met ze; verschillende emails gestuurd (info@telesur.nl en klantenservice@telesur.sr ) en in Suriname ook persoonlijk langs geweest. Je krijgt amper een reactie. Reactie die je toch nog soms krijgt is summier en niets zeggend. Telesur NL, contact gegevens bestaan niet of kloppen niet. Telesur is in mijn ogen een waardeloze Surinaamse OVERHEIDSBEDRIJF, zonder enige eigen waarde! Ik zou niemand willen aanraden. Vooral mensen die graag gebruik willen maken van dubbel sim en € moeten neer tellen. Pas op, deze verdwijnt zomaar in de leegte! En,… je kan nergens terecht!

  • geen
  • Klanten serieus nemen!
  • - geen fake contact gegevens telesur in NL
  • - kundige, klantvriendelijke klantenservice
  • - een aparte afd. voor klachtenafhandeling
  3
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: 6
  Prijsstelling: 6
  Klantenservice: 1
  John 11-10-2023 - 08:11

  Is er niet

  • Pluspunt is twee telefoonnummers
  • Teveel waaronder nummerbehoud waar ik sinds 12 september mee bezig ben en het nog steeds niet is gelukt, ook niet na zes zeven keer telefonisch contact te hebben gehad. Elke keer zeggen ze ik zet het intern door
  2
  Bereik/dekking: 6
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: n.v.t.
  Mickey Botai 13-9-2023 - 13:39

  Telesur geeft aan je na registratie €5 extra beltegoed ontvangt. Het wordt ook nog vermeld op de verpakking van de simkaart die je ontvangt. Dat is echter een broodje aap verhaal, registreren lukt niet meer.

  Waarom niet?
  Na een belletje met de klantenservice, kreeg ik doodleuk te horen dat Telesur dat niet meer doet, dus geen extra €5 aan beltegoed na registratie. Dat heeft mij ruim 10 minuten aan wachttijd gekost, ongeveer €1,40.

  Leuk verdienmodel van Telesur !!!!!!!!!
  Nergens vermelden dat de €5 extra aan beltegoed tot het verleden behoort. De klant laten bellen met klantenservice, klant in de wacht zetten, dus minuten afsnoepen van het, z.g. gratis, beltegoed zodat er weer sneller moet worden opgewaardeerd door de klant. Chapeau !!!!!!!

  • Geen!!!
  • Eerlijk en transparant zijn naar de klant toe. Zij zijn de reden van uw bestaan, Telesur !!!!
  6
  Bereik/dekking: 7
  Online dienstverlening: 5
  Klantenservice: 8
  Bestelproces: 8
  Facturering: 7
  Klachtenafhandeling: 4
  Prijsstelling: 5
  Leonard 17-4-2023 - 08:48

  Twee jaar goed gebeld met een tweelanden simkaart. Vanaf 31 april 2023, wordt mijn betaling, nu van € 30 tegoed, niet meer bijgeschreven. Gevolg, ik kan niet meer bellen naar Suriname met Telesur omdat er nog maar € 1 op mijn tegoed staat. Verder gevolg: Hoge kosten moeten maken met Vodafone, nu met een Lebara prepaid kaart. Onvoorstelbaar dat ik zo in de kosten gejaagt wordt omdat er een probleem heerst mij Telesur.nl. Jammer en genant ook voor mijzelf om te moeten erkennen dat wij als Surinamers er ineens een potje van maken.

  • Telesur was toch het goedkoopst bellen
  • Gewoon professioneel werken. Als de Nederlandse en Internationale bedrijven het kunnen...... dat kunnen wij het ook.
  4
  Bereik/dekking: 6
  Online dienstverlening: 5
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 5
  Klachtenafhandeling: 4
  Klantenservice: 6
  Gérard 10-4-2023 - 08:11

  Tot tweemaal toe opgewaardeerd en ik krijg het beltegoed niet op de telefoon. De klantenservice zegt te helpen, maar er gebeurt helemaal niets. Het is gewoon schandalig!

  1
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Wien 28-8-2022 - 23:25

  Ik had een dataplan van 1 GB. Nadat deze voorbij was, was mijn beltegoed van circa 20 euro afgeschreven. Telesur is een oplichter. Mijn beltegoed werd nihil en kon niet meer bellen. Ik moest weer 20 euro opwaarderen. Klantenservice was niet bereikbaar.

  Ik heb voor mijn zus recent ook een beltegoed van 20 euro besteld maar kreeg na IDeal melding een server/error, Beltegoed is niet gestort op haar mobielnummer. Stelletje oplichters.

  Op de website staat dat klantenservice 24/7 bereikbaar is, maar als je op de 0900 belt dan zijn ze alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Ik ga ze nogmaals bellen. Als ze niet oplossen, dan stoppen we met de 2-landen sim van Telesur.

  • Geen
  • Stoppen met de oplichtingpraktijken binnen Telesur

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.