Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Telesur reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Telesur geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Telesur. Is Telesur je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Telesur

  2
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 2
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klantenservice: 2
  Online dienstverlening: 3
  G. Berkleef 20-11-2023 - 08:40

  Al twee weken kan je geen email versturen naar info@telesur.nl je krijgt steeds een bericht dat het 48 uur opnieuw zal proberen.
  Echt een waardeloze bedrijf is Telesur zie mij email er gaat zoveel mis. Nieuwe 5 g sim kaart zo sinds maart 2023 worden gestuurd tot heden wordt het ieder keer uitgesteld. Je kan op de website ook niet meer inloggen op mijn Telesur ook drie weken niet meer te bereiken. Ook 10 euro overgemaakt om simkaart op te waarderen is nooit bijgeschreven het is een waardeloze bedrijf doe geen zaken mee je bent gewaatschuwd

  • Geen
  3
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 4
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Prijsstelling: 4
  Bestelproces: n.v.t.
  Creebsburg 11-11-2023 - 01:20

  U bent gewaarschuwd: koop geen 2landensimkaart meer bij Telesur.
  De service is super slecht. Ik wacht al meer dan een jaar op een nieuwe simkaart en mijn huidige 2landensim inclusief belbundel doet het al meer dan 5dagen niet.

  Ik kan niet bellen en ook niet worden opgebeld.
  Het enige dat de klantenservice kan melden is dat er een storing is en ze niet weten hoelang dit zal duren.

  Men zegt dat Telesur een hoge schuld heeft in Nederland en dat de dienstverlening aan Telesur daarom is beëindigd.

  • Op dit moment geen
  • Heel veel om op te noemen.
  • Vanaf bereikbaarheid tot service verlening en nog meer
  3
  Bereik/dekking: 3
  Prijsstelling: 6
  Facturering: 6
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 6
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Peter 31-10-2023 - 12:45

  Bedrijfsvoering van Telesur, riekt naar oplichterij. Beltegoed in € (dubbel sim), verdwijnt in niets. Navraag levert niets op! Lakse houding van klantenservice. Ruim 3 mnd ben ik al bezig met ze; verschillende emails gestuurd (info@telesur.nl en klantenservice@telesur.sr ) en in Suriname ook persoonlijk langs geweest. Je krijgt amper een reactie. Reactie die je toch nog soms krijgt is summier en niets zeggend. Telesur NL, contact gegevens bestaan niet of kloppen niet. Telesur is in mijn ogen een waardeloze Surinaamse OVERHEIDSBEDRIJF, zonder enige eigen waarde! Ik zou niemand willen aanraden. Vooral mensen die graag gebruik willen maken van dubbel sim en € moeten neer tellen. Pas op, deze verdwijnt zomaar in de leegte! En,… je kan nergens terecht!

  • geen
  • Klanten serieus nemen!
  • - geen fake contact gegevens telesur in NL
  • - kundige, klantvriendelijke klantenservice
  • - een aparte afd. voor klachtenafhandeling
  3
  Facturering: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: 6
  Prijsstelling: 6
  Klantenservice: 1
  John 11-10-2023 - 08:11

  Is er niet

  • Pluspunt is twee telefoonnummers
  • Teveel waaronder nummerbehoud waar ik sinds 12 september mee bezig ben en het nog steeds niet is gelukt, ook niet na zes zeven keer telefonisch contact te hebben gehad. Elke keer zeggen ze ik zet het intern door
  2
  Bereik/dekking: 6
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: n.v.t.
  Mickey Botai 13-9-2023 - 13:39

  Telesur geeft aan je na registratie €5 extra beltegoed ontvangt. Het wordt ook nog vermeld op de verpakking van de simkaart die je ontvangt. Dat is echter een broodje aap verhaal, registreren lukt niet meer.

  Waarom niet?
  Na een belletje met de klantenservice, kreeg ik doodleuk te horen dat Telesur dat niet meer doet, dus geen extra €5 aan beltegoed na registratie. Dat heeft mij ruim 10 minuten aan wachttijd gekost, ongeveer €1,40.

  Leuk verdienmodel van Telesur !!!!!!!!!
  Nergens vermelden dat de €5 extra aan beltegoed tot het verleden behoort. De klant laten bellen met klantenservice, klant in de wacht zetten, dus minuten afsnoepen van het, z.g. gratis, beltegoed zodat er weer sneller moet worden opgewaardeerd door de klant. Chapeau !!!!!!!

  • Geen!!!
  • Eerlijk en transparant zijn naar de klant toe. Zij zijn de reden van uw bestaan, Telesur !!!!
  6
  Bereik/dekking: 7
  Online dienstverlening: 5
  Klantenservice: 8
  Bestelproces: 8
  Facturering: 7
  Klachtenafhandeling: 4
  Prijsstelling: 5
  Leonard 17-4-2023 - 08:48

  Twee jaar goed gebeld met een tweelanden simkaart. Vanaf 31 april 2023, wordt mijn betaling, nu van € 30 tegoed, niet meer bijgeschreven. Gevolg, ik kan niet meer bellen naar Suriname met Telesur omdat er nog maar € 1 op mijn tegoed staat. Verder gevolg: Hoge kosten moeten maken met Vodafone, nu met een Lebara prepaid kaart. Onvoorstelbaar dat ik zo in de kosten gejaagt wordt omdat er een probleem heerst mij Telesur.nl. Jammer en genant ook voor mijzelf om te moeten erkennen dat wij als Surinamers er ineens een potje van maken.

  • Telesur was toch het goedkoopst bellen
  • Gewoon professioneel werken. Als de Nederlandse en Internationale bedrijven het kunnen...... dat kunnen wij het ook.
  4
  Bereik/dekking: 6
  Online dienstverlening: 5
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 5
  Klachtenafhandeling: 4
  Klantenservice: 6
  Gérard 10-4-2023 - 08:11

  Tot tweemaal toe opgewaardeerd en ik krijg het beltegoed niet op de telefoon. De klantenservice zegt te helpen, maar er gebeurt helemaal niets. Het is gewoon schandalig!

  1
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 1
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Wien 28-8-2022 - 23:25

  Ik had een dataplan van 1 GB. Nadat deze voorbij was, was mijn beltegoed van circa 20 euro afgeschreven. Telesur is een oplichter. Mijn beltegoed werd nihil en kon niet meer bellen. Ik moest weer 20 euro opwaarderen. Klantenservice was niet bereikbaar.

  Ik heb voor mijn zus recent ook een beltegoed van 20 euro besteld maar kreeg na IDeal melding een server/error, Beltegoed is niet gestort op haar mobielnummer. Stelletje oplichters.

  Op de website staat dat klantenservice 24/7 bereikbaar is, maar als je op de 0900 belt dan zijn ze alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Ik ga ze nogmaals bellen. Als ze niet oplossen, dan stoppen we met de 2-landen sim van Telesur.

  • Geen
  • Stoppen met de oplichtingpraktijken binnen Telesur
  6
  Klantenservice: 7
  Bereik/dekking: 4
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Online dienstverlening: 6
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 5
  Bestelproces: 6
  Geeta Chedi 19-7-2022 - 13:51

  Telesur biedt naast het beltegoedproduct ook bel/internetbundels aan. Omdat ik de bundels voordeliger vond in vergelijking met het beltegoed heb ik een paar de bundels gekocht ipv alleen beltegoed. Met de bundels kan je immers bellen en heb je internet. Maar let op,nu komt het! Je bundelaankoop wordt door Telesur niet gezien als het opwaarderen of het actief houden van je simkaart. Ik had dus naast mijn bundel ook gewoon beltegoed moeten kopen volgens telesur om mijn simkaart actief te houden. Waarom zou ik in hemelsnaam 2 van hetzelfde kopen. De logica voor deze werkwijze kan ik niet begrijpen. Mijn simkaart is nu geblokkeerd. Is het verdienmodel van telesur misschien zoveel mogelijk simkaarten verkopen?


  • Ik kan niet zoveel pluspunten bedenken.
  • Vermeld duidelijk op de website dat je naast aanschaf van de bundels ook altijd beltegoed moet kopen om je simkaart actief te houden. Dan had ik nooit bundels gekocht maar alleen maar beltegoed.
  6
  Klantenservice: 7
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 8
  Klachtenafhandeling: 5
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: 7
  Ben 18-5-2022 - 11:43

  Het bestellen van twee landen simkaart is niet mogelijk. Telesur vermeld dit niet op hun website. Telesur weet niet wanneer het bestellen van een nieuwe simkaart weer mogelijk is. Tevens is hun klantenservice nummer 0637001200 niet meer ingebruik.

  Opmerking van de redactie 19-5-2022 - 06:40
  Wij hebben dit ook bevestigd gekregen van Telesur. Het is wel de bedoeling om dit te melden op Telesur website. Via e-mail is de provider goed bereikbaar.

  De redactie

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.