Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Telesur

Telesur mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Telesur aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Telesur? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Telesur wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Telesur Mobiel haalt Suriname een beetje dichterbij. Met de tweelanden-sim krijg je twee telefoonnummers: een Nederlands en een Surinaams telefoonnummer. Je kun in Nederland gewoon bellen, gebeld worden en sms’en tegen een laag tarief. Roamen of een nieuwe simkaart aanschaffen in Suriname is niet nodig. Telesur maakt gebruik van het netwerk van Vodafone (via Teleena).

De provider heeft verschillende bundel waarvan de alles-in-1 bundel (sms'en, bellen & internetten) het voordeligst is. Deze kun je eenvoudig online bestellen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.