Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Jumbo Mobiel

Review en beoordeling Jumbo Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Jumbo Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Jumbo Mobiel. Is Jumbo Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0%
van 2 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 100% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    Blanken op 12-3-2019 om 17:33
    Oplichters..50 euro opgewaardeerd omdat mijn vrouw in het ziekenhuis verblijft..5 maal 10euro nog geen uur plezier van gehad..klantenservice bellen ..eerst even opwaarderen...ik zou zeggen stop die simkaart op een plek waar heen daglicht komt..ik ben klaar ...en geef even door dat Zaandam een pick-up plaats is en er niets kunt kopen...zo vervelend dat ik 20 minuten onderweg ben en daar terplekke achter moet komen
    Pluspunten
    • Snel van je centjes af...hoef ik dat niet mee te slepen
    Verbeterpunten
    • Andere provider nemen
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 2
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 2
    Aanrader? Nee
    richard op 1-2-2019 om 17:46
    Jumbo mobiel klantenservice is niet altijd bereikbaar. Wanneer wel word je niet geholpen, grote mond en verbinding verbroken. Klantenservice mobiel weten niet altijd hoe ze je moeten helpen, hebben geen verstand daarvan. Beltegoed word opgegeten terwijl je niet belt en geen data/internet op je mobiel hebt. Wanneer je de gratis nummers belt van Jumbo brengen ze ook kosten in rekening terwijl duidelijk op de site staat dat het gratis is. De 1 medewerker geeft je gelijk de andere weer ongelijk. Krijg hier stress van. Geld krijg je niet terug. 7 zekerheden bij Jumbo geld niet voor de Jumbo prepaid sim kaart, terwijl je naar de 1 en andere balie word gestuurd door klantenservice. Balie met negatieve toon wilt simkaart ook niet terugnemen/ruilen terwijl simkaart het niet goed doet of niet geactiveerd is. Diep teleurgesteld als vaste klant Jumbo. Gebruik deze jumbo mobiel niet meer. Voel me bedonderd.
    Pluspunten
    • niks.
    Verbeterpunten
    • alles moeten ze verbeteren. klantenservice moet vriendelijker zijn, geld teruggeven wanneer simkaart of service jumbo mobiel slecht is. geen klanten bedonderen met eten van beltegoed.
  • Beoordeling: 10
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 10
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    margje op 23-5-2017 om 17:34
    wij gebruiken nu hier met 4 personen al bijna 2 jaar jumbo prepaid en zijn dik tevreden.
    Pluspunten
    • onderling bellen we gratis: super!
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 7
    • Klantenservice: 6
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 9
    • Bereik/dekking: 8
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    We gebruiken nu een dik jaar jumbo mobiel. Het enige nadeel is dat het opmaken van je beltegoed ongemerkt kan gebeuren door 3G aan te zetten.

    Pluspunten
    • Ook een prima overname van oude 06-nummer.
    Reacties
    Frank op 13-7-2016 om 21:55
    Klopt. Op verscheidene telefoons kon ik automatische verbinding met 3G niet uit zetten. KPN lijkt dit stiekem te omzeilen. Resultaat is steevast binnen 2 maanden en slechts 30 minuten bellen het beltegoed op. Ik ga nog naar KPN winkel voor een oplossing, tot dan zal ik niet meer opwaarderen
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 9
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 7
    • Prijsstelling: 9
    • Online dienstverlening: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Begin van dit jaar (2015) ging er iets mis met SMS opwaarderen. De fout lag bij hun provider, de KPN. Er volgden maanden van SMS-en, telefoneren en mailen met Jumbo /KPN. Volgens een bericht vandaag ( november) van Jumbo was alles opgelost en kon er, na opnieuw registreren weer worden opgewaardeerd. Niet dus. Registreren was onmogelijk vanwege dat het 06 nummer al geregistreerd was. (-) Dus voor de inmiddels honderdste maal contact met hun provider om voor de even zoveelste maal te horen dat er een formulier zal worden ingevuld en dat ik er maar het best van moet hopen.
    Pluspunten
    • Geen enkele
    Verbeterpunten
    • Jumbo moet gewoon stoppen met hun Jumbo Mobiel en dat KPN gewoon maling heeft aan zijn klanten is wederom duidelijk.
    • Bel je met een probleem naar Jumbo dan verwijzen ze naar hun provider en die heeft geen enkel haast om uw probleem op te lossen.
    • Advies; niet aan Jumbo Mobiel beginnen.
  • Beoordeling: 4
    • Bestelproces: 7
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 9
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 7
    Aanrader? Nee
    J. Adolfse op 17-8-2015 om 13:49
    Het is niet mogelijk om de online module te registreren. De klantenservice kan daar al 5 weken niets aan veranderen.
    Pluspunten
    • medewerkers zijn zeer vriendelijk
    Verbeterpunten
    • Medewerkers kunnen me niet verder helpen. Eenmalig online opwaardeen gaat wel. Rekening koppelen om online te opwaarderen blijkt niet mogelijk.
  • Beoordeling: 5
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 9
    • Klantenservice: 3
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Misschien
    Roland op 6-8-2015 om 16:33
    In geen enkele jumbo supermarkt te krijgen. Wel de opwaardeerbonnen, maar geen startpakketten meer. Aflopende zaak dus.
    Pluspunten
    • Geen idee
    Verbeterpunten
    • Online kunnen bestellen
    Opmerking van de redactie op 7-8-2015 om 12:30
    Op hoeveel Jumbo supermarkten is jouw ervaring gebaseerd? Ons is niet bekend dat er geen startpakketten meer leverbaar zijn.
    Reacties
    Maarten Abbring op 24-8-2016 om 13:20
    Er zijn helemaal geen starterspakketten meer te krijgen en het Jumbo personeel is daar helemaal niet van op de hoogte. En toch loopt de marketingmachine gewoon door. Bellen.com: verwijder Jumbo Mobiel Prepaid! Het is niet meer te koop!
    Thekla op 26-10-2016 om 13:37
    Jumbo simkaart kwijt.
    Nieuwe kopen kan idd niet.
    Op internet niks over te vinden.
    Hoe zit dat nou!
    Heel slecht geregeld dit.
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    shit, niet cool man
    Pluspunten
    • nee
    Verbeterpunten
    • alles
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Michell Ipskamp op 2-5-2015 om 21:09
    Komen met Old skool grote SIM die in geen enkele nieuwe mobiel past. Kan je zelf naar winkel om het te laten verknippen naar Micro SIM of Nano SIM... Geloof je dat nog? Dan laat je het op maat knippen, krijg je geen verbinding met het mobiele netwerk om SIM te activeren, laat staan de servicedesk te bereiken. Met andere foon krijg je ze alsnog te pakken, kennen ze de dienst niet en sturen ze je terug naar de Jumbo..wil je doorvragen, gooien ze de haak erop. Via facebook willen ze je nog proberen te helpen, maar sturen je ook doodleuk terug naar de winkel.. Ben er nu klaar mee....
    Pluspunten
    • Helemaal niks
    Verbeterpunten
    • Alles.
  • Beoordeling: 5
    • Klantenservice: 5
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 5
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 7
    • Prijsstelling: 7
    • Klachtenafhandeling: 5
    Aanrader? Misschien
    Annelies op 18-8-2014 om 16:53
    Ik heb al 2 jaar jumbomobiel prepaid. Maar sinds ik verhuisd ben is mijn bereik zeer slecht. Mensen die mij bellen zeggen vaak dat ze te horen krijgen dat de telefoon buitenbereik is. Ik die er geen erg in heeft en een x mijn telefoon uit en aan zet om eens ff te resetten kom er ineens achter dat ik div. Oproepen en smsjes heb gemist. Ik baal flink heb jumbo bericht maar doen er niks aan dus voor mij niet hallo jumbo maar daaag jumbo, ga over op simyo
    Pluspunten
    • Prijs smsjes en bellen
    Verbeterpunten
    • Slecht bereik
    • Service kan ook veel beter ook al ben ik een prepaid klant
    Reacties
    Hans op 1-9-2014 om 14:11
    Dat schiet niet op Annelies, Simyo werkt op hetzelfde netwerk!

Navigatie