Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Jumbo Mobiel

Reviews en ervaringen over Jumbo Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Jumbo Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Jumbo Mobiel. Is Jumbo Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 3 klanten beveelt Jumbo Mobiel aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Jumbo Mobiel

    4
    Klantenservice: n.v.t.
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Ben Selst 25-8-2021 - 08:39

    Veel te lang in wachtstand

    • Muziek🤑
    3
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 5
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: 5
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Gijs 26-6-2021 - 18:00

    Je krijgt geen antwoord op vragen die je online stelt

    • Antwoord geven
    2
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Rutten 24-6-2021 - 14:13

    Geen service te verwachten. Site is niet meer actief (jumbomobiel.nl) en bij bellen klanten service eerst door menu en vervolgens in de wacht. Deze wordt abrupt afgebroken….

    • Geen plus punten
    • Service verlenen
    2
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Blanken 12-3-2019 - 16:33

    Oplichters..50 euro opgewaardeerd omdat mijn vrouw in het ziekenhuis verblijft..5 maal 10euro nog geen uur plezier van gehad..klantenservice bellen ..eerst even opwaarderen...ik zou zeggen stop die simkaart op een plek waar heen daglicht komt..ik ben klaar ...en geef even door dat Zaandam een pick-up plaats is en er niets kunt kopen...zo vervelend dat ik 20 minuten onderweg ben en daar terplekke achter moet komen

    • Snel van je centjes af...hoef ik dat niet mee te slepen
    • Andere provider nemen
    1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 2
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 2
    richard 1-2-2019 - 16:46

    Jumbo mobiel klantenservice is niet altijd bereikbaar. Wanneer wel word je niet geholpen, grote mond en verbinding verbroken. Klantenservice mobiel weten niet altijd hoe ze je moeten helpen, hebben geen verstand daarvan. Beltegoed word opgegeten terwijl je niet belt en geen data/internet op je mobiel hebt. Wanneer je de gratis nummers belt van Jumbo brengen ze ook kosten in rekening terwijl duidelijk op de site staat dat het gratis is. De 1 medewerker geeft je gelijk de andere weer ongelijk. Krijg hier stress van. Geld krijg je niet terug. 7 zekerheden bij Jumbo geld niet voor de Jumbo prepaid sim kaart, terwijl je naar de 1 en andere balie word gestuurd door klantenservice. Balie met negatieve toon wilt simkaart ook niet terugnemen/ruilen terwijl simkaart het niet goed doet of niet geactiveerd is. Diep teleurgesteld als vaste klant Jumbo. Gebruik deze jumbo mobiel niet meer. Voel me bedonderd.

    • niks.
    • alles moeten ze verbeteren. klantenservice moet vriendelijker zijn, geld teruggeven wanneer simkaart of service jumbo mobiel slecht is. geen klanten bedonderen met eten van beltegoed.
    10
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: 10
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad Jumbo Mobiel aan
    margje 23-5-2017 - 15:34

    wij gebruiken nu hier met 4 personen al bijna 2 jaar jumbo prepaid en zijn dik tevreden.

    • onderling bellen we gratis: super!
    8
    Prijsstelling: 7
    Klantenservice: 6
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: n.v.t.
    D 16-5-2016 - 17:12

    We gebruiken nu een dik jaar jumbo mobiel. Het enige nadeel is dat het opmaken van je beltegoed ongemerkt kan gebeuren door 3G aan te zetten.

    • Ook een prima overname van oude 06-nummer.

    Reacties

    Frank 13-7-2016 - 19:55
    Klopt. Op verscheidene telefoons kon ik automatische verbinding met 3G niet uit zetten. KPN lijkt dit stiekem te omzeilen. Resultaat is steevast binnen 2 maanden en slechts 30 minuten bellen het beltegoed op. Ik ga nog naar KPN winkel voor een oplossing, tot dan zal ik niet meer opwaarderen
    4
    Bereik/dekking: 9
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 7
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Gerrit 23-11-2015 - 12:22

    Begin van dit jaar (2015) ging er iets mis met SMS opwaarderen. De fout lag bij hun provider, de KPN. Er volgden maanden van SMS-en, telefoneren en mailen met Jumbo /KPN. Volgens een bericht vandaag ( november) van Jumbo was alles opgelost en kon er, na opnieuw registreren weer worden opgewaardeerd. Niet dus. Registreren was onmogelijk vanwege dat het 06 nummer al geregistreerd was. (-) Dus voor de inmiddels honderdste maal contact met hun provider om voor de even zoveelste maal te horen dat er een formulier zal worden ingevuld en dat ik er maar het best van moet hopen.

    • Geen enkele
    • Jumbo moet gewoon stoppen met hun Jumbo Mobiel en dat KPN gewoon maling heeft aan zijn klanten is wederom duidelijk.
    • Bel je met een probleem naar Jumbo dan verwijzen ze naar hun provider en die heeft geen enkel haast om uw probleem op te lossen.
    • Advies; niet aan Jumbo Mobiel beginnen.
    4
    Bestelproces: 7
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 9
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 7
    J. Adolfse 17-8-2015 - 11:49

    Het is niet mogelijk om de online module te registreren. De klantenservice kan daar al 5 weken niets aan veranderen.

    • medewerkers zijn zeer vriendelijk
    • Medewerkers kunnen me niet verder helpen. Eenmalig online opwaardeen gaat wel. Rekening koppelen om online te opwaarderen blijkt niet mogelijk.
    5
    Bestelproces: 1
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 3
    Klachtenafhandeling: 3
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 1
    Roland 6-8-2015 - 14:33

    In geen enkele jumbo supermarkt te krijgen. Wel de opwaardeerbonnen, maar geen startpakketten meer. Aflopende zaak dus.

    • Geen idee
    • Online kunnen bestellen
    Opmerking van de redactie 7-8-2015 - 10:30
    Op hoeveel Jumbo supermarkten is jouw ervaring gebaseerd? Ons is niet bekend dat er geen startpakketten meer leverbaar zijn.

    Reacties

    Maarten Abbring 24-8-2016 - 11:20
    Er zijn helemaal geen starterspakketten meer te krijgen en het Jumbo personeel is daar helemaal niet van op de hoogte. En toch loopt de marketingmachine gewoon door. Bellen.com: verwijder Jumbo Mobiel Prepaid! Het is niet meer te koop!
    Thekla 26-10-2016 - 11:37
    Jumbo simkaart kwijt.
    Nieuwe kopen kan idd niet.
    Op internet niks over te vinden.
    Hoe zit dat nou!
    Heel slecht geregeld dit.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie