Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Jumbo Mobiel

Jumbo Mobiel mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Jumbo Mobiel aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Jumbo Mobiel? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Jumbo Mobiel-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Jumbo Mobiel wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Supermarktketen Jumbo introduceert op 17 oktober 2011 Jumbo Mobiel. Prepaid. De provider maakt gebruik van het KPN netwerk. De provider heeft een zogenaamde noodbundel. Sta je bijvoorbeeld een keer met pech langs de weg en heb je geen beltegoed meer? Hiermee kun je maximaal 1 x per maand 2 gratis sms’jes of 2 minuten gratis bellen.

Jumbo startpakketten kun je niet online kopen, op de Jumbo Mobiel website staat welke winkels de kaarten op voorraad hebben.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie