Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

bliep mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider bliep aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij bliep? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor bliep wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

*bliep is een prepaid mobiele provider bedacht door en gericht op jongeren. De provider startte in 2012 (tot april 2015 op het T-Mobile netwerk). Overgestapt naar Tele2 en gestopte met onbeperkt mobiel internet. Na een faillissement doorgestart gemaakt als onderdeel van het Belgische United Telecom. Per 1 maart 2020 is *bliep terug op het netwerk van T-Mobile en overgegaan in nieuwe handen (bliepshop.nl). Vanaf 20 april 2020 zijn de Tele2 *bliep simkaarten helemaal buiten gebruik, het tegoed en het nummer zijn vervallen. Het eigenzinnige productaanbod met dagbundels is bij de laatste overname komen te vervallen, er zijn twee vrij standaard prepaid pakketten overgebleven. 

De *bliep simkaart kun je alleen binnen de EU gebruiken. 

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.