Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
bliep

bliep mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider bliep aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij bliep? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk bliep-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor bliep wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

*bliep is een prepaid mobiele provider bedacht door en gericht op jongeren. De provider startte in 2012 en maakte tot april 2015 gebruik van het T-Mobile netwerk. Daarna stapte het over op het toen splinternieuwe 4G netwerk van Tele2 en stopte het met onbeperkt mobiel internet. Al snel ging *bliep failliet en maakte het een doorstart als onderdeel van het Belgische United Telecom.

1 maart 2020 is *bliep overgegaan naar het netwerk van T-Mobile (was eerst per februari 2020, maar niet alle klanten waren bereikt). Bestaande klanten hebben een nieuwe simkaart nodig. Het eigenzinnige productaanbod met dagbundels is komen te vervallen, bestaande klanten moeten een keuze maken uit twee nieuwe pakketten. De organisatie achter *bliep is overgegaan naar Bliepshop.nl Daar is ook de nodige (nieuwe) informatie te vinden.

Navigatie