Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
bliep

bliep mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider bliep aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij bliep? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk bliep-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor bliep wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

*bliep is een prepaid mobiele provider bedacht door en gericht op jongeren. De provider startte in 2012 en maakte tot april 2015 gebruik van het T-Mobile netwerk. Daarna stapte het over naar Tele2 en stopte het met onbeperkt mobiel internet. Na een faillissement werd een doorstart gemaakt als onderdeel van het Belgische United Telecom. 1 maart 2020 is *bliep terug gegaan naar het netwerk van T-Mobile en overgegaan in nieuwe handen (bliepshop.nl). Voor bestaande klanten geldt: vanaf 20 april 2020 zijn de oude Tele2 *bliep simkaarten helemaal buiten gebruik en is het tegoed en het nummer komen te vervallen.

Het eigenzinnige productaanbod met dagbundels is komen te vervallen, er zijn twee vrij standaard prepaid pakketten overgebleven. x

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie