Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
ALDI TALK

Review en beoordeling ALDI TALK

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ALDI TALK geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over ALDI TALK. Is ALDI TALK je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0%
van 3 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
33% misschien 67% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: 2
    • Klantenservice: 2
    Aanrader? Nee
    De laatste 2 maanden opwaardeerproblemen;,direkt na invoeren opwaardeercode(t.w.v.10euro beltegoed) wordt direkt twee euro afgeboekt!Mobiele data schakelaar is tijdens het opwaarderen natuurlijk uit.Na 3e-mails met beschrijving van probleem,werd doodleuk beweert dat ik zelf twee dagbundels geactiveerd zou hebben!Deze reaktie geeft mij aan wat men aan het doen is.Ik ga mijn geld nu ergens anders uitgeven....veel succes en beterschap!!!Jan Vaals.
    Pluspunten
    • Mensen worden gelokt met omvangrijkere prepay-databundels.
    Verbeterpunten
    • Afspraken nakomen;10euro beltegoed omzetten in de vooraf beloofde dienstverleningsomvang.
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 3
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 3
    • Klantenservice: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 5
    Aanrader? Nee
    Joop Evenboer op 4-8-2019 om 14:58
    Ik haalde altijd bij de Aldi in Groenlo voor €10.- beltegoed .dat is dus een kassabon met een cijfercode die je in kon voeren en de telefoon voor een jaar met hetzelfde nummer kon gebruiken.nu was ik afgelopen vrijdag bij de Aldi en nu kon dat niet meer.weg €26.- beltegoed en een ander nummer.zeer slechte zaak.ben zeer ontevreden omdat ik niet meer bereikbaar ben voor bepaalde noodgevallen.
    Pluspunten
    • Ik heb geen pluspunt
    Verbeterpunten
    • Zorg ervoor dat er personeel rond loopt die het wel snappen hoe iets werkt!
  • Helaas is de voortreffelijke Aldi Talk App spoorloos verdwenen; de helpdesk doet net of ze onnozel zijn.
    Reacties
    A.C. van Kesteren op 13-11-2019 om 12:53
    Hans, Jouw bericht is van april zie ik. Sinds 2 weken is de Aldi App op de in gebruik zijnde telefoons niet meer te gebruiken. Mails gestuurd die als noreplyantwoord geven dat het systeem niet op orde is. Hetzelfde hoorde ik telefonisch via KPN. Die verwees me voor de hoogte van het tegoed en het kunnen opwaarderen naar de website. En wist dus ook te vertellen dat het Aldi Talk out of order is qua app. Dit was vorige week.
    Kreegvanmorgen een sms dat mijn beltegoed 0 is. Vorige week nog 20 euro zonder gebeld te hebben hooguit 1 keer.
    Ik gebruik(te) prepaid. Ga proberen via Medion wijzer te worden.
    Als iemand meer weet hoor ik het graag.
    Cora op 15-11-2019 om 17:42
    De app is ca. 14 dagen soms wel soms niet beschikbaar. Heb deze net weer geïnstalleerd, voor de 4 of 5e keer en dan is de app de andere dag niet beschikbaar. Navraag gedaan en de instellingen zijn veranderd en werkt ook nog niet goed.jn de databundels zijn flink in prijs verhoogd. Mijn tegoed is wel goed. Als de app niet werkt moet je 2 nummers bellen voor je tegoed, telefoon en bundeltegoed. frustrerend
  • Peter Stapzadel op 17-2-2019 om 05:52
    Ik had €46,00 beltegoed.....ik heb niet gebeld of gesms't....na twee maanden zag ik een sms-je van Aldi talk. Mijn beltegoed was nog maar €0,78. Hoe kan dit? Ik heb werkelijk geen idee. Ik denk dat het daar een enorme puinhoop is. In feite roven ze je leeg.
    Dit is geen provider. Dit zijn cowboys die je beroven.
  • Beoordeling: 4
    • Facturering: 4
    • Online dienstverlening: 4
    • Bereik/dekking: 4
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 4
    Aanrader? Nee
    Piet van Dongen op 21-9-2018 om 11:10
    Beltegoed loopt af zonder te bellen onbegrijpelijk ben er klaar mee
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Als telefoon uit staat is mijn 15€ beltegoed binnen een paar weken 0€ geworden onbegrijpelijk Aldi doe daar wat aan
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 6
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Margaret op 26-3-2018 om 19:54
    Probeer al 3 weken via visa op te waarderen, Niet mogelijk, al 3 weken storing
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Maken dat de visa optie werkt, misschien ander bedrijf nemen voor betaalmogelijkheden.
  • Beoordeling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Henk aan de Leye op 26-2-2018 om 19:18
    Ik vind het makkelijk je gaat naar de Aldi en koopt een recuutje je geeft het in en klaar is kees, ik heb nog nooit problemen gehad niet met bellen sms'en of data ook in het buitenland krijg je een smsje via welke provider dat je belt en wat de kosten zijn. Makkelijk en duidelijk toch.
    Pluspunten
    • Bellen met een ander Aldi talk telefoon kost 4cent per minuut en je kunt data kopen door een nummer te bellen en dan krijg je 100mb voor €1,00 en dat is dan 24 uur geldig wel stel ik mijn gsm in dat als ik 100mb op heb dat hij dan stopt. Ook het bestellen van een micro simkaart was binnen 1 week geregeld en ook gratis. En bellen gaat ook altijd goed kan ook niet anders want je belt via KPN
    Verbeterpunten
    • Geen
  • Beoordeling: 4
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 6
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Is in het buitenland (duitsland, Belgie en Frankrijk) niet bruikbaar. Ik kan prepaid niet bellen, ik kan niet SMS en kan niet internetten. Dit weet men bij de klantenservice van Aldi maar het staat niet in hun boekjes en folders. Antwoord; dat boekje maak ik niet !!
    Pluspunten
    • Meerdere varianten internetbundel
    Verbeterpunten
    • Eerlijke informatie naar klanten, dan had ik het nml. nooit gekocht.
    • Functionaliteit in buitenland
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 6
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Maria Boote op 15-12-2017 om 23:35
    Waardeloos bedrijf. Sinds 5 nov. nieuwe simkaart aangevraagd. Nu 15 emails verder nog steeds niets ontvangen. Zouden reeds 4 maal nieuwe kaart gestuurd hebben. Hadden nog de moed te beweren dat Post NL de kaart afgeleverd zou hebben. M.a.w. ik ben een leugenaar. Schandalig. Geweldige service.
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 6
    • Bereik/dekking: 2
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 6
    Aanrader? Nee
    M. Haanen op 19-11-2017 om 19:23
    Vorige week had ik nog meer dan 6 euro beltegoed.Krijg dan een berichtje dat er nog 33 cent op staat! Huh? 10 euro opgewaardeerd, na 2 dagen is dat ook op! Telefoon helemaal niet gebruikt! We kunnen niet vinden waar dat aan ligt!
    Verbeterpunten
    • Dit moet toch niet kunnen.

Navigatie