Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

ALDI TALK mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider ALDI TALK aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij ALDI TALK? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk ALDI TALK-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor ALDI TALK wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

ALDI TALK is een product van Medion Mobile. Sim-kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Aldi-filialen in Nederland. 

Bij de provider kun je gebruik maken van prepaid bellen, All in one bundels en Data bundels.

Je simkaart kun je omruilen of bestellen en kostenloos gebruik maken van nummerbehoud. Daarnaast heeft de provider een app die het makkelijk maakt om je verbruik in de gaten te houden of op te waarderen. ALDI TALK is in meerdere Europese landen te krijgen, het beltegoed is echter niet uitwisselbaar!

ALDI TALK maakt gebruik van het KPN netwerk. Alle informatie over instellingen en dergelijke is te vinden op de site van ALDI TALK. De provider biedt geen online diensten aan om bijvoorbeeld de belbundel in te stellen of het verbruik te bekijken. Het opwaarderen kan via een opwaardeerbon of online (met iDEAL of creditcard).

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie