Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
ALDI TALK

ALDI TALK mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider ALDI TALK aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij ALDI TALK? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk ALDI TALK-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor ALDI TALK wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

ALDI TALK gaat stoppen. Het was een product van Medion Mobile. Sim-kaarten waren verkrijgbaar bij alle Aldi-filialen in Nederland, tot begin 2022. ALDI TALK is op 30-06-2022 gestopt met de verkoop van beltegoed. Je kunt niet meer opwaarderen. Het tegoed dat je nog hebt kun je wel blijven gebruiken, tot uiterlijk 30-06-2023. Op de website van ALDI TALK kun je meer informatie vinden. Bijvoorbeeld over de mogelijkheid over te stappen naar L-Mobi, inclusief het beltegoed.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie