Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

L-mobi mobile mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider L-mobi mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij L-mobi mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk L-mobi mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor L-mobi mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

L-mobi is gestart in februari 2020 met het aanbieden van prepaid. Onderscheidende zaken zijn de houdbaarheid van het tegoed (9 maanden) en de mogelijkheid prepaid jaarbundels af te nemen. L-mobi Mobile richt zich op de doelgroep die zich niet wil of kan binden aan langdurige en kostbare abonnementen. Je kunt ook een pakket kopen waarbij je twee jaar lang elke maand een vastgesteld tegoed krijgt. De aanschafprijs is aanzienlijk, maar omgerekend toch interessant. We hebben dit soort pakketten verwerkt in de prepaid vergelijking.

Kenmerken

  • Netwerk van KPN, inclusief 4G
  • Er wordt per 20 seconden afgerekend
  • Je kunt online opwaarderen, via My L-mobi (hier kun je ook het eigen verbruik inzien). Je kunt opwaardeerkaarten kopen in verschillende winkels.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie