Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
L-mobi mobile

L-mobi mobile mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider L-mobi mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij L-mobi mobile? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor L-mobi mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

L-mobi is gestart in februari 2020 met het aanbieden van prepaid. Onderscheidende zaken waren de houdbaarheid van het tegoed (9 maanden) en de mogelijkheid prepaid jaarbundels af te nemen. Inmiddels is de houdbaarheid teruggebracht naar 3 maanden: je moet elke 93 dagen opwaarderen. Update april 2024 - de prijzen zijn plotseling een stuk hoger geworden (zonder de bestaande klanten de informeren). De nieuwe prijzen zijn verwerkt in de vergelijking. Daarnaast is het is niet altijd mogelijke een simkaart te bestellen. 

Kenmerken

  • Netwerk van KPN, inclusief 4G
  • Er wordt per 20 seconden afgerekend
  • Je kunt online opwaarderen, via My L-mobi (hier kun je ook het eigen verbruik inzien). Je kunt opwaardeerkaarten kopen in verschillende winkels.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.