Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Vergelijk en kies de beste deal

L-mobi mobile mobiele telefonie abonnement

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider L-mobi mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij L-mobi mobile? Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor L-mobi mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

L-mobi is gestart in februari 2020 met het aanbieden van prepaid. Onderscheidende zaken waren de houdbaarheid van het tegoed (9 maanden) en de mogelijkheid prepaid jaarbundels af te nemen. Inmiddels is de houdbaarheid teruggebracht naar 3 maanden: je moet elke 93 dagen opwaarderen. L-mobi Mobile richt zich op de doelgroep die zich niet wil of kan binden aan langdurige en kostbare abonnementen. Je kunt ook een pakket kopen waarbij je twee jaar lang elke maand een vastgesteld tegoed krijgt. De aanschafprijs is aanzienlijk, maar omgerekend toch interessant. We hebben dit soort pakketten verwerkt in de prepaid vergelijking.

Kenmerken

  • Netwerk van KPN, inclusief 4G
  • Er wordt per 20 seconden afgerekend
  • Je kunt online opwaarderen, via My L-mobi (hier kun je ook het eigen verbruik inzien). Je kunt opwaardeerkaarten kopen in verschillende winkels.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.