Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone met onbeperkt bellen in buitenland

door Jeanet Woldring

Vodafone bevestigt de geruchten van een nieuw abonnement voor consumenten, Red Plus genaamd. Dit abonnement is een aanvulling op bestaande Vodafone Red abonnementen en is bedoeld voor consumenten die vaak in het buitenland zijn. Naast onbeperkt bellen en sms’en in binnen- en buitenland biedt Red Plus ook 1 GB data. Het abonnement gaat 82 euro per maand kosten; sim only is een tientje goedkoper. 

Vanaf 15 april
De nieuwe bundel zal worden verkocht vanaf 15 april. Met Red Plus krijgt de klant onbeperkt bellen, sms'en en 1 GB aan data. Het complete aanbod is ook in het buitenland te gebruiken en klanten kunnen daar dus zonder extra kosten onbeperkt bellen en sms'en of gewoon uit hun normale bundel mobiel internetten.

Zakelijke klanten
Het abonnement bestond al in een vorm voor zakelijke klanten, maar volgens de provider zitten ook consumenten hierop te wachten. Het verschil is dat zakelijke klanten 1 GB in Nederland en 1 GB in het buitenland kunnen verbruiken, terwijl Red Plus-klanten in totaal 1 GB hebbben voor gebruik in binnen- en buitenland.

Roamingkosten
Normaal moeten er roamingkosten betaald worden voor het gebruik van mobiele diensten in het buitenland. Klanten maken dan namelijk gebruik van het netwerk van een andere provider en de  Nederlandse provider moet dan betalen om klanten op dat netwerk te krijgen. Bij Red Plus zijn er dus geen roamingkosten en dat aanbod geldt in alle zogeheten 43 voordeellanden van Vodafone.

Primeur
Het is voor het eerst dat bij een consumenten-abonnement bundels voor zowel bellen, sms'en als data in een groot aantal andere landen kan worden gebruikt. Red Plus biedt daarnaast net als het Red Super-abonnement de mogelijkheid om een tweede simkaart te krijgen voor bijvoorbeeld een tablet of laptop.

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2013
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie