Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vakantievoordeel met KPN

KPN heeft deze zomer een vakantievoordeelactie voor haar PrePay en abonneeklanten die naar het buitenland gaan. 

Met de actie 'KPN VakantieVoordeel' die tot 1 september 2004 duurt, krijgt een klant voor elke minuut die hij in het buitenland belt  een minuut in Nederland terug. Hij hoeft alleen VAKANTIE te SMS-en naar 969.

Om te profiteren van KPN VakantieVoordeel moet men zich vooraf via een SMS-bericht aanmelden, waarna  men   een bevestiging ontvangt  die eenmalig dertig cent kost. Voor KPN PrePay klanten gaat de korting direct na aanmelding in en voor KPN abonneeklanten geldt dat de korting na maximaal 24 uur ingaat.

Na aanmelding ontvangt men voor elke minuut die men in de actieperiode (1 mei - 31 augustus) in het buitenland belt, in oktober 2004 de waarde terug van één Nederlandse belminuut (o.b.v. tarief mobiel naar vast dat behoort bij zijn/haar aansluiting) via een creditering van de mobiele telefoonrekening of via een opwaardering van het beltegoed.

Het  KPN VakantieVoordeel wordt berekend over de periode 1 juni 2004 t/m 31 augustus 2004, vanaf het moment van aanmelding. De actie geldt in alle Europese landen waar het KPN Europatarief geldt (m.u.v. Nederland).  Per mobiele nummer kan slechts éénmaal worden meegedaan en zakelijke abonnementshouders zijn uitgesloten van de actie. Op www.vakantiebellen.com kan men terugvinden wat de tarieven zijn voor het bellen en gebeld worden in het land waar vakantievoordeel te behalen is.  

Er is overigens wel een maximum gesteld aan het voordeel. Maximaal kan men 10 belminuten terugkrijgen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie