Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Vakantiebundels bij Vodafone, KPN en Hi

door Jeanet Woldring

Gaat u nog op vakantie naar het buitenland? En wilt u weten of u voordeliger uit bent met bellen, sms'en en mobiel internetten met een speciale vakantiebundel?  Lees dan onderstaand artikel   waarin we de voor- en nadelen op een rijtje hebben gezet.

Vodafone, KPN en Hi bieden speciale vakantiebundels waarbij je voor een vast bedrag gedurende een bepaalde tijd een hoeveelheid belminuten krijgt. Ook zijn er speciale sms-bundels en databundels voor mobiel internet.

    Prijs   Bundel  Landen
Hi Vakantiebundel  9,95 maand  30 min/120 sms/60 min  EU
Hi Vakantie smsbundel  5,- maand  50 sms  EU
KPN prepaid Vakantiebundel  10,- eenmalig  30 min  EU+ZW+NW
KPN Buurlandbundel  5,- maand  nat.tarieven  Be + Dtsl.
Vodafone Voordeel op Reis Blox  10,-  eenmalig  30 min  Passport
Vodafone Internet op Reis Blox  5,-  eenmalig  5 MB  Passport
Vodafone Internet op Reis Blox 10,-  eenmalig  25 MB  Passport


Om te kunnen berekenen of u voordeliger uit bent, moet u weten wat de standaardtarieven zijn in bovengenoemde landen. voor het gemak gaan we uit van de maximumtarieven in de EU: 46 cent per minuut voor bellen en 18 cent per minuut om gebeld te worden. Een smsje versturen kost 13 cent en voor mobiel internet zijn er geen maximumtarieven opgelegd door de Europese Commissie.

Wilt u weten hoe u zo goedkoop mogelijk kunt bellen, sms'en en mobiel internetten in het buitenland? Lees voor vertrek de Checklist op Vakantiebellen.com.

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie